До кога с тези перли?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
nedope4en
Магистър

До кога с тези перли?

#1 Мнение от nedope4en »

Днес стават точно 2 седмици откакто я почнах тази игра.
Интересното е че в началото , когато искаше перли за разни безсмислени мисии си казах,че по някое време ще намалеят , а се оказа точно обратното. Дори скиловете в лабораторията почнаха да искат и то не по малко.

Доста хора твърдяха, че реално играта може да се играе по няколко различни начина, обаче определено забравиха да споменат,че горе долу всички освен един вклиучват използването на пари. И то не малко.

За момента единствения валиден начин да се самоиздържаш в играта , е да строиш складове на поразия, да си седиш оръженосец,и да грабиш всичко наоколо като психопат.

Та на въпроса.. има ли някаква надежда исканите перли да понамалеят и някои случайно да е развил някаква стратегия със по високо звание от рода на магистър или капитан, която ад що годе издържана от към разход на перли?
Trayan
Маршал

Re: До кога с тези перли?

#2 Мнение от Trayan »

Черните Перли е една от важните особености на My Lands. Не е тайна, че без тях напредването в играта е почти напълно невъзможно.
Що се касае различни начини на играта - най-общо казано, едни играчи купуват ЧП срещу пари, други ги добиват чрез ограбването на руини и притежаването на солени езера.
didko1970
Магистър

#3 Мнение от didko1970 »

nedope4en написа:Днес стават точно 2 седмици откакто я почнах тази игра.
Интересното е че в началото , когато искаше перли за разни безсмислени мисии си казах,че по някое време ще намалеят , а се оказа точно обратното. Дори скиловете в лабораторията почнаха да искат и то не по малко.

Доста хора твърдяха, че реално играта може да се играе по няколко различни начина, обаче определено забравиха да споменат,че горе долу всички освен един вклиучват използването на пари. И то не малко.

За момента единствения валиден начин да се самоиздържаш в играта , е да строиш складове на поразия, да си седиш оръженосец,и да грабиш всичко наоколо като психопат.

Та на въпроса.. има ли някаква надежда исканите перли да понамалеят и някои случайно да е развил някаква стратегия със по високо звание от рода на магистър или капитан, която ад що годе издържана от към разход на перли?

да не те уплаша,брат....ама с напредването на играта има квестове за по 2-3к перли
така,че радвай се за сега на тези дето ти искат по стотина :lol:
nedope4en
Магистър

#4 Мнение от nedope4en »

didko1970 написа:
да не те уплаша,брат....ама с напредването на играта има квестове за по 2-3к перли
така,че радвай се за сега на тези дето ти искат по стотина :lol:
Хахахахах е ти изби рибата о;0
Ама нека ! Сам съм си виновен .. като не проучвам нещата..
Сега тея демони мога да ти ги тикна .....
Поне малко да бяха балансирали расите .. те тея рицари са светлинни години напред.
didko1970
Магистър

#5 Мнение от didko1970 »

всяка раса има някакъв бонус-просто е трябвало да помислиш малко по-рано какъв бонус би бил подходящ за твоята стратегия по играта
nedope4en
Магистър

#6 Мнение от nedope4en »

didko1970 написа:всяка раса има някакъв бонус-просто е трябвало да помислиш малко по-рано какъв бонус би бил подходящ за твоята стратегия по играта
е, уж помислих,че ще закъсам яко за камъни, както си беше в началото , а сега ги продавам за по 4 кинта бройката на килограми..
Пък и обичам да играя с гадинки някакви още от Хироус 3 :П
Просто рицарите имат 3 изклиучителни бонуса, а другите раси по един ставащ.
venci1971
Новобранец

#7 Мнение от venci1971 »

Trayan написа:Черните Перли е една от важните особености на My Lands. Не е тайна, че без тях напредването в играта е почти напълно невъзможно.
Що се касае различни начини на играта - най-общо казано, едни играчи купуват ЧП срещу пари, други ги добиват чрез ограбването на руини и притежаването на солени езера.
каде са тези езера?
nedope4en
Магистър

#8 Мнение от nedope4en »

venci1971 написа: каде са тези езера?
Уж някъде по картата.Предполагам,че общия им брой е доста малък.
Bcolt
Оръженосец

#9 Мнение от Bcolt »

Има ли смисъл да се изпълнява главната мисия за тоя шлем? В сравнение с дадените перли
didko1970
Магистър

#10 Мнение от didko1970 »

това всеки сам за себе си трябва да го реши...
все пак всеки се съобразява с бюджета си,а половината квестове са платени
а после има и едни 200квеста :lol:
Bcolt
Оръженосец

#11 Мнение от Bcolt »

Схванах че ще е холи фък после :)
Въпроса ми бе (тъй като съм провалил 4) струва ли си да се стремиш да вземеш предмета. или не е нищо особено с да речем тези които можеш да намериш?
nedope4en
Магистър

#12 Мнение от nedope4en »

Bcolt написа:Схванах че ще е холи фък после :)
Въпроса ми бе (тъй като съм провалил 4) струва ли си да се стремиш да вземеш предмета. или не е нищо особено с да речем тези които можеш да намериш?
Не че знам, но ми се струва ,че ще е нешо доста добро .. за толкова мъки и перли ...
Bcolt
Оръженосец

#13 Мнение от Bcolt »

Е щом после има още куести ме навежда на мисълта че целия сет се събира така.
Защото ми изкочи някаква пълна глупост за 200 и ако го проваля замина :)
nedope4en
Магистър

#14 Мнение от nedope4en »

Bcolt написа:Е щом после има още куести ме навежда на мисълта че целия сет се събира така.
Защото ми изкочи някаква пълна глупост за 200 и ако го проваля замина :)
em taka e :P
Аватар
musketeer
Оръженосец
Обратна връзка:

#15 Мнение от musketeer »

nedope4en написа:
didko1970 написа:всяка раса има някакъв бонус-просто е трябвало да помислиш малко по-рано какъв бонус би бил подходящ за твоята стратегия по играта
е, уж помислих,че ще закъсам яко за камъни, както си беше в началото , а сега ги продавам за по 4 кинта бройката на килограми..
Пък и обичам да играя с гадинки някакви още от Хироус 3 :П
Просто рицарите имат 3 изклиучителни бонуса, а другите раси по един ставащ.
Какво имаш впредвид? Който не е рицар, какво губи? Примерно, ако е демон... :)
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
nedope4en
Магистър

#16 Мнение от nedope4en »

http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Race ето ти разликите на всички рази..
He3aKoHeH
Новобранец

#17 Мнение от He3aKoHeH »

ДирекшЪн мЪ отказа с този линк :D :D :D ... ама честно казано в тази игра за да се кефиш достатъчно ти треат едно $ 50 к хихи колко скромно :D
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”