Промяна на правилата на турнирите

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Doki1980
Оръженосец

Промяна на правилата на турнирите

#1 Мнение от Doki1980 »

Добър ден! С интерес следя турнирите /от страни ... разбира се / и се чудя какъв е смисъла ????? Ами разбрах отговора ..... силните да станат още по-силни,а слабите да си потъват надолу. Разхождат ми се тука някви КАЛИНКИ..... срамота..... СТИКСОВЕ.... алчността е порок... а вие всички сте порочни до бога!!!! Затова ..... предлагам следното .... ДА НЕ МОГАТ ДА СЕ ГРАБЯТ ФЛАГОВЕ..... нека и късмета да играе няква роля все пак, да имат шанс и по-слабите играчи да се докопат до нещо интересно!!!! Или другото ми предложение , ако това ви се струва "НЕРПИЕМЛИВО" е играч напусне ли клана си , да не може да влиза в него 6 месеца..... НАСТОЯВАМ ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!!!! Почва турнира, СТИКС си правят клан КАЛИНКА, обират артефактите а другите лапат мухите и едно друго нещо..... Стига с тия монополни игри бре господа от АДМИНИСТРАЦИЯТА..... ае да помослим веднъж и за обикновените играчи , а ?
didko1970
Магистър

Re: Промяна на правилата на турнирите

#2 Мнение от didko1970 »

против
направи си нов клан за следващия турнир
Doki1980
Оръженосец

#3 Мнение от Doki1980 »

didko1970 написа:против
направи си нов клан за следващия турнир
Нещо не ме разбра..... не искам да си правя нов клан..... искам промяна на правилата : КОЙТО ИЗЛЕЗЕ ОТ КЛАН.... ДА НЕ МОЖЕ ДА ВЛИЗА 6 МЕСЕЦА В СЪЩИЯ ТОЗИ КЛАН .... а Вие си правете колкото Калинки или Мравки искате.....
didko1970
Магистър

#4 Мнение от didko1970 »

Doki1980 написа:

Нещо не ме разбра..... не искам да си правя нов клан..... искам промяна на правилата : КОЙТО ИЗЛЕЗЕ ОТ КЛАН.... ДА НЕ МОЖЕ ДА ВЛИЗА 6 МЕСЕЦА В СЪЩИЯ ТОЗИ КЛАН .... а Вие си правете колкото Калинки или Мравки искате.....
аха...наистина не съм разбрал правилно
в такъв случай...все ми е тая...ако искаш даже и 1г...и 2г...и никога-нп
Previous
Магистър

#5 Мнение от Previous »

Доки, това с излизането на клана.. Имаш ли си на представа, колко народ го ползват, и то за какво ли не.. Ако не забеляза, има нон стоп местене по клановете.. Ту влезне някой, ту излезне.. ту пак се върне.. Няма как реално такова правило да се въведе.
lowpower
Новобранец

#6 Мнение от lowpower »

Размихте темата пичове и постовете, вероятно ще бъдат изтрити.

По темата, предлагам освен да не може да се върне в клана 6 месеца и да може да има или да става заместник на никой от бившия си клан.
didko1970
Магистър

#7 Мнение от didko1970 »

lowpower написа:Размихте темата пичове и постовете, вероятно ще бъдат изтрити.

По темата, предлагам освен да не може да се върне в клана 6 месеца и да може да има или да става заместник на никой от бившия си клан.
да бе...и да те вземе тебе за заместник...смешко
всеки взима заместник някой на който има доверие
Achilles
Капитан

#8 Мнение от Achilles »

Това е безумно ще ограничите на хората възможността да имат шпиони по другите кланове...
lowpower
Новобранец

#9 Мнение от lowpower »

didko1970 написа:
lowpower написа:Размихте темата пичове и постовете, вероятно ще бъдат изтрити.

да бе...и да те вземе тебе за заместник...смешко
всеки взима заместник някой на който има доверие

Да, това със заместника беше глупава идея .... Но за излизане/връщане в клана е добра идея!
Doki1980
Оръженосец

#10 Мнение от Doki1980 »

Така е бре хора.... ще доведе до някой неудобства за всички, но това е единствения начин турнирите да са честни и всички да са равни пред късмета.... предлагам всички да ме подкрепите и Администрацията да въведе тези промени..... Стикс са най-силния клан и ако имат чест и морал нека ме подкрепят... Сигурен съм ,че не са ви нужни тези машинаций !!!
Doki1980
Оръженосец

#11 Мнение от Doki1980 »

Previous написа:Доки, това с излизането на клана.. Имаш ли си на представа, колко народ го ползват, и то за какво ли не.. Ако не забеляза, има нон стоп местене по клановете.. Ту влезне някой, ту излезне.. ту пак се върне.. Няма как реално такова правило да се въведе.
Така е братле, забелязал съм го..... и тогава ще може да се излиза и влиза , но тогава играча преценява дали си заслужава.... Като не може да влезеш 6 месеца в същия клан , едва ли ще има Калинки и други такива сладички животинчета по време на турнирите...
lazo
Магистър

#12 Мнение от lazo »

Защо смяташ че като някой си излезе от клана и няколко човека събират знамена за него това нарушава правилата на турнира ?
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / :D
Achilles
Капитан

#13 Мнение от Achilles »

Помисли за хората дето си излизат от клановете, за да запязят езерцата си от челновете на DEBB :)
Аватар
TheSp33d
Новобранец

#14 Мнение от TheSp33d »

Хора не се излагайте това е просто игра това че стикс играят от началото и са развити то е ясно че ще мачкат всичко.
Аз лично се возих с лодката по течението и RaulNeo ми потопи корабчето.
А после се бях напил и си бях забравил армията навън и коварни Жаби ме нападнаха и ме биха, но пак не ме спря да играя... След това се разбих в скалите и корабчето ми потъна , но сега съм с по голям кораб и няма да се откажа и няма да се оплаквам ... Както обичам да казвам може да съм изгубил битката, но не съм загубил войната... ПРАВИЛАТА НА ТУРНИРА СА СУПЕР НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ИМА ДРУГИ ИГРИ .....
Dimimen
Оръженосец

#15 Мнение от Dimimen »

Е да като си влязъл в Стикс как няма да си добре :lol:
Хвърлят ти и на тебе по някое кокалче .
azsayman
Новобранец

#16 Мнение от azsayman »

мда, друга песен пееше когато не беше в СТИКС... ама всеки сам си решава какво да каже на тоя в огледалото...аз лично бих се срамувал да го гледам, ако бях на негово място
ddt77
Оръженосец

#17 Мнение от ddt77 »

подкрепям идеята да се вземат мерки по-честно преминаване на турнирите.
Не знам дали 6 месечна забрана е най-удачно но може би най-добре е флаговете да не могат да бъдат обирани и така всеки ще разчита на собствените си възможности. Или вземете и разделете наградите в две групи. В едната да са хора на които знамената са придобити на 100% без обири а в другата всички останали.
Публикувай отговор

Обратно към “Нови предложения”