exoooo, здравейте
- junglegirl
- Оръженосец
exoooo, здравейте
ехоооо...здрасти на всички , ама май съм само аз 

-
- Новобранец
Re: exoooo, здравейте
здравей
- junglegirl
- Оръженосец
радвам се , че някои се отзова
и се надявам форума да придобие "популярност'' 

-
- Новобранец
Здравейте, аз когато влезна във форума, обикновено няма никой, а много ми се иска всички да свикнат да споделят тук, проблемите с играта, така ще се учим един от друг.
-
- Оръженосец
Съгласна съм с вас , знаете ли колко въпроса имам
, а админите така обясняват все едно играта я играем от отдавна 

-
- Маршал
Уточнете, моля, какво именно Ви затруднява? Искате ли, примерно, по-подробни обяснения? За администрацията е много важна обратна връзка.vili4 написа:Съгласна съм с вас , знаете ли колко въпроса имам, а админите така обясняват все едно играта я играем от отдавна
-
- Оръженосец
Точно това желая, да е по подробно . За първи път играя от този тип игра и доста неща не мога да разбера, като например: как да изпълня задачата шпионаж 1-во ниво и 3-то ниво, другите две нива ги изпълних незнайно как.Trayan написа:Уточнете, моля, какво именно Ви затруднява? Искате ли, примерно, по-подробни обяснения? За администрацията е много важна обратна връзка.vili4 написа:Съгласна съм с вас , знаете ли колко въпроса имам, а админите така обясняват все едно играта я играем от отдавна

-
- Магистър
в играта има 4 нива на шпионаж...кое ниво ще се получи зависи от количеството антишпиони в самия град където се шпионира... само четвърто ниво на шпионажа е пълен доклад
-
- Оръженосец
didko1970 написа:в играта има 4 нива на шпионаж...кое ниво ще се получи зависи от количеството антишпиони в самия град където се шпионира... само четвърто ниво на шпионажа е пълен доклад

Някой който има 1 или 3 , да си остави координатите

-
- Новобранец
да попитам ... защо от 2 дена ми става "черне екрана " след като влезна ... страницата с потрбителското име и паралата са ОК ... и след това "черният екран "
- junglegirl
- Оръженосец
е то стана тема за въпроси ..тц тц 

- ramidora
- Магистър
Само до месец най-много, сам(а) ще се смеете на коментара, който сте направил(а)vili4 написа:и как точно да разбера кой, колко антишпиона има за да знам там да вляза
![]()
Някой който има 1 или 3 , да си остави координатите![]()

http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Espionage
Моля Ви, четете Енциклопедията в играта
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Оръженосец
Със сигурност ще се смеяramidora написа:Само до месец най-много, сам(а) ще се смеете на коментара, който сте направил(а)vili4 написа:и как точно да разбера кой, колко антишпиона има за да знам там да вляза
![]()
Някой който има 1 или 3 , да си остави координатите![]()
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Espionage
Моля Ви, четете Енциклопедията в играта

От снощи почнах да чета енциклопедията, нищо, че някои неща все още не са ми понятни тъй като още не съм стигнала до тях
Благодаря за линка!

- ramidora
- Магистър
За всичко, което сте прочели и не Ви е много понятно, задавайте въпроси
Все ще се намери кой да Ви отговори, а Вие ще трупате знание и опит
Все ще се намери кой да Ви отговори, а Вие ще трупате знание и опит

Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
- ZotaZaan
- Новобранец
хмм коя раса сте? 

-
- Оръженосец
абе някой не иска ли да ми стане приятелче или съюзник в играта
-
- Оръженосец
36-3-39ZotaZaan написа:хммм къде си?
-
- Новобранец
super igri4ka, bqh zabravil kolko e "zabavno " da chakas 12 chasa nqkva koliba da se postroi
.
Ima neshto koeto malko ne mi haresva i to e che pri zashtita , kogato pobedish protivnika , sled bitkata nishto ne pechelish (zlato i t.n) spored men pone malko zlato trqbva da se dava , deto se vika tiq deto te atakuva imat broni,me4ove i t.n. za jelqzo da gi vyrnesh pak shte iskarash neshto
. Malko zlato da se dava , na principa kolkoto pove4e si izbil ot armiqta na protivnika , tolkova pove4e zlato da vzemesh . Samo spodelqm kakvo mislq, nikoi ne iskam da si misli 4e igrata ne mi haresva i v tozi si vid .
GL HF

Ima neshto koeto malko ne mi haresva i to e che pri zashtita , kogato pobedish protivnika , sled bitkata nishto ne pechelish (zlato i t.n) spored men pone malko zlato trqbva da se dava , deto se vika tiq deto te atakuva imat broni,me4ove i t.n. za jelqzo da gi vyrnesh pak shte iskarash neshto

-
- Оръженосец
И мен също ме завладя тази игра. До сега само с мотиката бях
, но реших да я изоставя за малко и да грабна лъка и стрелите. В момента се забавлявам като малко дете което има нова играчка, всичко е ново за мен, като термини, тактика и начин на игра.
Няма за забравя когато ме нападнаха първия път, изпаднах в паника и се чудих какво да направя, а те древните ме защитавали
Или когато аз нападнах и победих за първи път и моите стражи се върнаха с пълни торби
Беше си истинско емоционално преживяване. Сега чакам с не търпение да изуча всички науки
Пожелавам успех на всички!

Или когато аз нападнах и победих за първи път и моите стражи се върнаха с пълни торби

-
- Новобранец
Здравейте, аз когато влезна във форума, обикновено няма никой..........
-
- Новобранец
tursq si klan ili sayuznik,imam misiq i se nadqvam nqkoi da se suglasi pone shte si obmenqme opit ako ima nekoi jelaesht da pishe 

-
- Новобранец
kakto vijdam vse oshte nqma nikoi 

-
- Новобранец
-
- Новобранец
vili4 написа:И мен също ме завладя тази игра. До сега само с мотиката бях, но реших да я изоставя за малко и да грабна лъка и стрелите. В момента се забавлявам като малко дете което има нова играчка, всичко е ново за мен, като термини, тактика и начин на игра.
![]()
![]()
Няма за забравя когато ме нападнаха първия път, изпаднах в паника и се чудих какво да направя, а те древните ме защитавали
![]()
![]()
![]()
Или когато аз нападнах и победих за първи път и моите стражи се върнаха с пълни торбиБеше си истинско емоционално преживяване. Сега чакам с не търпение да изуча всички науки
![]()

-
- Новобранец
Здравейте и от мен. Много приятна игричка - идеална е за разтоварване. Търся си клан/съюзник на 31-1-37, ако има желаещи да пишат 

-
- Новобранец
има хора на линия където не спят , Аз лично се чудя защо да не мога да пращам ресурси на хора от клана , направили са нещо като сграда която за мене още е непонятно как се събират в нея ресурси и след това се разпределят , но просто би трябвало след като сме от един клан да може и да обменяме спокойно и ресурс , иначе в момента съм тежък фермер , кацна още една звезда - капитан ...... и сега съм мат , седя и гледам отстрани
- RandAlTor
- Новобранец
Ако някой има въпроси и или не разбира нещо (след като е потърсил и чел из енциклопедията щателно) може да ме пита. Почти всички работи ги знам (а това ,което още не знам,е има енциклопедия - 95% от нещата научих от там, дори се опитах да си направя собствен калкулатор на битките,но компилаторите на С++ ми са боклук) и бих искал да помогна на хората,който не могат с 1 четене на правилата да "хванат спатиите" .
Смъртта е по-лека от перце, а дългът е по-тежък от планина.
-
- Новобранец
Защо играта няма чат???
-
- Новобранец
Защото ще стане огромен спамStarwind написа:Защо играта няма чат???

-
- Новобранец
Като говорим за калкулатор за битките, някой успяват да си направят други не трети ги мързи но все пак накрая е важен резултата. Просто някои минават от Пловдив за София през Варна други през Шумен някои напряко но все пак е важна крайната цел. 

"Единственото, от което има нужда злото, за да тържествува, е добрите хора да не правят нищо"
-
- Новобранец
Глупости. Не ми е първата игра от този вид. Във всяка една има чат. Не мислите ли, че е мудно да се обменят съобщения само със "изпрати съобщение" или тук във форума? Всеки нов играч, като мен, ще научи всичко много по-бързо и лесно от хората които са на линия вместо да чака да се появи някой във форума и да се надява да прочете въпроса или мнението. Чата си е нужен пък и има начини да се избегне спама.vladi3bg написа:Защото ще стане огромен спамStarwind написа:Защо играта няма чат???Ако някой е играл бгмафия, знае какво ставаше там в чата
-
- Новобранец
Подразбрах,че като си разбиеш войската,сваляш ниво! А като си сюзерен и имаш герой,и като си разбиеш войската и свалиш ниво,героя можеш ли да го използваш,какво става в такъв момент?
-
- Оръженосец
Не можеш да използваш героя си, ако свалиш ранг. Ако ти се случи, героят се води за слисан и не можеш да го използваш за абсолютно нищо, но все пак си остава част от армията ти. Запазва се опита му, маната и всичко, което му принадлежи. Когато стигнеш пак титлата сюзерен, той си се връща свеж и читав, какъвто е бил, когато се е слисал. 

-
- Новобранец
Щом е слисан,най вероятно и предмети не намира,благодаря 

-
- Оръженосец
аз искаш ли кой ти са координатитеsl33p1 написа:tursq si klan ili sayuznik,imam misiq i se nadqvam nqkoi da se suglasi pone shte si obmenqme opit ako ima nekoi jelaesht da pishe
-
- Оръженосец
антишпиониdidko1970 написа:в играта има 4 нива на шпионаж...кое ниво ще се получи зависи от количеството антишпиони в самия град където се шпионира... само четвърто ниво на шпионажа е пълен доклад

- nodray
- Магистър
Това са хора, които мацат с черна боя шпионките на хората, от апартамент на апартаментludiq9 написа:антишпиониdidko1970 написа:в играта има 4 нива на шпионаж...кое ниво ще се получи зависи от количеството антишпиони в самия град където се шпионира... само четвърто ниво на шпионажа е пълен доклад![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кво е тва

أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Оръженосец
знам какво е контрашпионин но анти

-
- Капитан
западнал е този ви чат, даже се зачудих дали темата не е била затворената за някакъв период от време, че такова мълчание е настъпило от.. близо 3 месеца 

-
- Оръженосец
може би защото в пощата е по-интересно да си пишеш с приятели и те няма да ти се присмиват за всяка грешка, а когато искаш да попиташ нещо си има раздел за товаHenryLeeLucas написа:западнал е този ви чат, даже се зачудих дали темата не е била затворената за някакъв период от време, че такова мълчание е настъпило от.. близо 3 месеца