"Eragorn wrote:
Когато играта ми дава/позволява взимам всичко или нищо.. според зависи от възможности и настроение. Когато играта не ми позволява седя и чакам подходящ момент, който очевидно дочаках. А това, че те занулих, си е твоя грешка, не моя! Ти си в моята територия, а аз разполагам с армия да зануля половината карта, за това или ще работиш за мен, или ще играеш на 5* без армия

Избора е твой, аз нито те моля, нито ще настоявам...
Изисквания:
-Да ми светкаш ВСЯКА една руина 5*, 6* и 7*, които намериш (така ще следя, ако някой, който не изпълнява изискванията бие руина, аз да зануля и него)
-Да ми светкаш езера, веднага след като го намериш (така получаваш шанс да го задържиш и ти за ден-два, според зависи от това за колко време е езерото, преди да гръмне.
-Да ми помагаш с куестове, спамове и разрухи, когато се наложи.
-Да не правиш повече армия от 10к Носачи, 8к Войни, 5к Коне, 3к Птици, 4к стрелци, 5к Доктори, 30к Наемници.
Преоритети:
-В замяна, на което имаш думата ми, че няма да те занулявам повече!
-Когато ми дадеш езеро, ако е за 10 дни, ти получаваш 1 ден, ако е за над 15 дни, получаваш 2 дни, ако е над 20 дни, получаваш 3 дни да е твое!
-Ако се изпълняват тези изисквания по-горе, също предлагам защита от всеки играч извън СТИКС!
-Помощ за Агресивни руини.
-Помощ за зануляване на играч или превземане на владение извън владенията на СТИКС!
Пак повтарям, избора е твой, всеки сам избира как ще играе и на кой "кон" ще заложи! Ако си съгласен с Изискванията, ще получиш преоритетите

Приятна игра и до следващия път

P.S. Определено си заслужава мястото и в секция "Хумор, сатира и забава" на Форума.