Човешката алчност няма граници, явно

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
rado84
Новобранец

Човешката алчност няма граници, явно

#1 Мнение от rado84 »

С всеки изминал час в тази игра се замислям дали да не напусна и да оставя един пич да ми изнесе града, че поне той да намаже нещо в тая игра. То бива желание да изкарате пари с тая игра, ама чак толкова... За ъпгрейд на ниско ниво сграда трябва да чакам по 5-6 часа, кой знае колко стотин часа ще трябват, за да разширя града до такова ниво, че да почна да добивам храна и желязо. Само като цъкнеш на "ъпгрейд" на някоя сграда и веднага виждаш до къде стига човешката алчност. А да не говорим и за баснословните цифри ресурси, които са нужни за построяването на нова сграда. Примерно склад - иска хиляди това и онова и 100 джилезо, за което ще трябва да похарча 200 пъти повече ресурс преди да мога да добивам джилезото.
Ако толкова държите да изгоните всеки нов играч, защо направо не вдигнете изискваните ресурси за всичко 10 пъти и да сте сигурни, че никой няма да играе? Браузърни стратегии бол и с тая политика "дай пари или ще чакаш цяла вечност за подобрения на сгради" няма да прокопса играта.
Играя една друга стратегия, които е направена много по-добре от тази. Може да няма карта със замък, но поне нещата са съобразени. Там ниските нива сгради се строят и ъпгрейдват бързо и с малко ресурси, а с покачването на нивото на сградата се качват и времето за ъпгрейд, и исканият ресурс. Можеш да играеш безплатно, а ако искаш - плащаш. С безплатното ще цъкаш малко повече с мишката и клавиатурата, но поне ъпгрейдите на ниските нива сгради е бързо и се увеличава с нивото на сградата. А не като тука: строеж на сграда - 1 минута, ъпгрейд до 2-ро ниво - 6 часа. Ако рейтът на растеж на времето е същият, то за 3-то ниво сигурно ще трябва да чакам 36 часа или повече. Аре нема нужда...
Аватар
MitkoBG
Магистър

Re: Човешката алчност няма граници, явно

#2 Мнение от MitkoBG »

хаха айде у лево ;d ти какво искаш всеки на 3-тия ден да има завършен замък и да прави само войска ли? звучи много интересно. Като искаш ресурси ходи и се бий за тях, нищо няма да получиш наготово.
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
OMFG1
Оръженосец

#3 Мнение от OMFG1 »

EDIT<nodray>:нарушаване на правилата.

EDIT<OMFG1>:Кое точно правило, че не разбрах?

EDIT<nodray>:Рекламиране на конкурентен продукт. Точка 13
Последно промяна от OMFG1 на 03 Май 2013, 04:55, променено общо 1 път.
Аватар
nodray
Магистър

#4 Мнение от nodray »

rado84 написа:С всеки изминал час в тази игра се замислям дали да не напусна и да оставя един пич да ми изнесе града, че поне той да намаже нещо в тая игра. То бива желание да изкарате пари с тая игра, ама чак толкова... За ъпгрейд на ниско ниво сграда трябва да чакам по 5-6 часа, кой знае колко стотин часа ще трябват, за да разширя града до такова ниво, че да почна да добивам храна и желязо. Само като цъкнеш на "ъпгрейд" на някоя сграда и веднага виждаш до къде стига човешката алчност. А да не говорим и за баснословните цифри ресурси, които са нужни за построяването на нова сграда. Примерно склад - иска хиляди това и онова и 100 джилезо, за което ще трябва да похарча 200 пъти повече ресурс преди да мога да добивам джилезото.
Ако толкова държите да изгоните всеки нов играч, защо направо не вдигнете изискваните ресурси за всичко 10 пъти и да сте сигурни, че никой няма да играе? Браузърни стратегии бол и с тая политика "дай пари или ще чакаш цяла вечност за подобрения на сгради" няма да прокопса играта.
Играя една друга стратегия, които е направена много по-добре от тази. Може да няма карта със замък, но поне нещата са съобразени. Там ниските нива сгради се строят и ъпгрейдват бързо и с малко ресурси, а с покачването на нивото на сградата се качват и времето за ъпгрейд, и исканият ресурс. Можеш да играеш безплатно, а ако искаш - плащаш. С безплатното ще цъкаш малко повече с мишката и клавиатурата, но поне ъпгрейдите на ниските нива сгради е бързо и се увеличава с нивото на сградата. А не като тука: строеж на сграда - 1 минута, ъпгрейд до 2-ро ниво - 6 часа. Ако рейтът на растеж на времето е същият, то за 3-то ниво сигурно ще трябва да чакам 36 часа или повече. Аре нема нужда...
Никой на сила не ви кара да играете тази игра, ако не ви допада и ви се струва толкова непосилно да си набавяте ресурс играйте друга. Толкова е елемтарно, трябва ли да споменавате, че не харесвате тая игра защото не можете да си набавите ресурс за сградите и играете друга тя ви харесва повече ?? Ами играйте си я !

Има специлизация АРХИТЕКТ , която намалява строежа на сградите с голям % във високите нива (над 60%) та въпроса е каква ще ви е стратегията. Играл съм игра в която 1 ниво на сграда става за месец в голямо ниво и да искаш и милиони да имаш не става веднага !!!

Не бях чувал някой да се оплаква от липса на ресурс в МЛ, ами то има бол в руините в никоя друга игра го няма това! Та тука набавянето на ресурс е рутина ! Мисля, че темата е изчрпана.
أنا أحب موني

نوضري
Dimimen
Оръженосец

#5 Мнение от Dimimen »

nodray написа:
rado84 написа:С всеки изминал час в тази игра се замислям дали да не напусна и да оставя един пич да ми изнесе града, че поне той да намаже нещо в тая игра. То бива желание да изкарате пари с тая игра, ама чак толкова... За ъпгрейд на ниско ниво сграда трябва да чакам по 5-6 часа, кой знае колко стотин часа ще трябват, за да разширя града до такова ниво, че да почна да добивам храна и желязо. Само като цъкнеш на "ъпгрейд" на някоя сграда и веднага виждаш до къде стига човешката алчност. А да не говорим и за баснословните цифри ресурси, които са нужни за построяването на нова сграда. Примерно склад - иска хиляди това и онова и 100 джилезо, за което ще трябва да похарча 200 пъти повече ресурс преди да мога да добивам джилезото.
Никой на сила не ви кара да играете тази игра, ако не ви допада и ви се струва толкова непосилно да си набавяте ресурс играйте друга. Толкова е елемтарно, трябва ли да споменавате, че не харесвате тая игра защото не можете да си набавите ресурс за сградите и играете друга тя ви харесва повече ?? Ами играйте си я !

Има специлизация АРХИТЕКТ , която намалява строежа на сградите с голям % във високите нива (над 60%) та въпроса е каква ще ви е стратегията. Играл съм игра в която 1 ниво на сграда става за месец в голямо ниво и да искаш и милиони да имаш не става веднага !!!

Не бях чувал някой да се оплаква от липса на ресурс в МЛ, ами то има бол в руините в никоя друга игра го няма това! Та тука набавянето на ресурс е рутина ! Мисля, че темата е изчрпана.
определено е така стига да беше вярно за руините в последно време нещо зачезнаха 6тиците и вс епо трудно се намират :D
Иначе край на темата безсмислена е :lol:
OMFG1
Оръженосец

#6 Мнение от OMFG1 »

Dimimen написа:...Иначе край на темата безсмислена е :lol:
Факт. Тук обсъждането на каквото и да било не по желанието на модератор/съпорт/администрация е безмислено. Нищо няма да се променя на добро, защото толко си могат въпросните хора...
Dimimen
Оръженосец

#7 Мнение от Dimimen »

OMFG1 написа:
Dimimen написа:...Иначе край на темата безсмислена е :lol:
Факт. Тук обсъждането на каквото и да било не по желанието на модератор/съпорт/администрация е безмислено. Нищо няма да се променя на добро, защото толко си могат въпросните хора...
Стигам до извода че не модератори.администрация и т.н контролни органи са виновни за това което става в играта ,а самите играчи .Бях за известно време в Английския сървър да видя там как е .Няма нищо с този но не като игра а като поведение на играчите .Така че ние Българите сме си такива злобни и завистливи .Затова се случват и подобни неща .
Затова и нивата са до 5 според мен на дали този който е създал играта е мислел че ще има такива идиоти да нападат в пъти по слаби играчи и да им рушат сградите и т.н .
interkom
Капитан

#8 Мнение от interkom »

Toва кой каква армия е въпрос на умение и тактика по време на играта. Но наистина има недомислици, най-голяма глупост са тия лечители - ОК да ги има, но се водят такива сериозни битки, а победилия играч, не дава и 1 единица жертва. Точно това е основата на разликата в армиите. Няма проблем на 5* да се нападат играчи на различно ниво на развитие, но ако се дава жертви от победителя би било по-интересно за всички, ако няма такава разлика в армиите ще е по-интересна играта. Защото реално има атаки след, които нападателя е 15176351723% сигурен, че няма да даде никаква жертва, не че и аз не съм пускал атаки по по-слаби играчи, но нямам нищо против да се направи така, че да се дава жертви и от двете страни, като се ограничи ролята на лечителите. Така ще се балансира играта, пак ще има разлики, но не каквито са сега.
Achilles
Капитан

#9 Мнение от Achilles »

има артове и т.н. дето дават тази възможност за лечителите да лекуват с % по-малко и въобще да не могат да възкресят % от убитите....
Loshiqtzaek
Новобранец
Обратна връзка:

#10 Мнение от Loshiqtzaek »

Хора, спорите за глупости, всичко в тази игра е направено за да си плащате. Тъй като имам много свободно време случайно реших да се регистрирам, поиграх известно време, дори си платих абонамент, но след това за всяка мисия която искам да изпълня се искат "Перлички" :) Не че не мога да си ги позволя, НО начина по който се иска от хората пари е не ми хареса,един вид изнудване ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Какво НЕ ви харесва”