Здравейте, в момента ме интересуват последните три навика на герой некромант, но оставям темата отворена ако изникнат въпроси за други герои.
Та така първо икам да знам за този навик "превръща 5% от убитите вражески войски в наемници" важи ли за руините?
Второ "моментално създава призраци на войските от 1000% точки погребани атакуващи във владението" това изобщо не го разбирам, ако може да ми го разясните.
Също за герой разсейвач "прекратява действието на заклинанията, артефактите и навиците на героя" това до колкото разбирам е все едно се бием без герои. Действа ли на руини с герой и ако да при победа какво става с артефактите на героя от руината?
Навици на герои
-
- Оръженосец
-
- Капитан
Re: Навици на герои
1- убиваш 20к духа на руина примерно и ти дава 1000 наемника което е 5%
2-призраците са за дезинформиране на противника като ти дигне призраци ако имаш 5к пехота + призраците противника ще вижда съвсем друга цифра при шпионаж
3-бие се армията без бонуси на артове, свитъци, навици, заклинания...+ Заклинанието "Антимагия", отправено срещу града, не отменя заклинанията, които действат върху всички владения на играча. Но точно в този град ефектите от заклинанията, отправени срещу играча, няма да работят
2-призраците са за дезинформиране на противника като ти дигне призраци ако имаш 5к пехота + призраците противника ще вижда съвсем друга цифра при шпионаж
3-бие се армията без бонуси на артове, свитъци, навици, заклинания...+ Заклинанието "Антимагия", отправено срещу града, не отменя заклинанията, които действат върху всички владения на играча. Но точно в този град ефектите от заклинанията, отправени срещу играча, няма да работят
-
- Оръженосец
Мерси по второто трябва първо някой да ми избие войски за да ми вдигне призраците така ли?
По третото не разбрах действа ли на руини с герой и ако да какво става с артефактите на героя при победа?
По третото не разбрах действа ли на руини с герой и ако да какво става с артефактите на героя при победа?
-
- Капитан
2-погребани атакуващи... което значи убити вражески юнити..
3-да работи ако руината те нападне виж описанието на заклинанието "носител владение" и с артефактите нищо не става те не се крадът...
3-да работи ако руината те нападне виж описанието на заклинанието "носител владение" и с артефактите нищо не става те не се крадът...
-
- Новобранец
до колкото разбирам т.3 - не можеш да атакуваш руина с това заклинание, то се отправя само към собствено владение. правиш заклинанието на собствено владение и ако някой те нападне не действат артефактите, свитъци и .... но героите ще си получат опита. е поне аз така го разбирам