ако някой не е наясно аз съм първия играч чиято битка срещу стикс е в таверната със значима победа
ника ми е dzwer и ако има хора без таверна или такива които просто искат да я имат да ми пишат в играта ще им я пратя
така
по същество
как да имаме 1 000 000 наемника?
получих много въпроси относно това...
ударете агресивна руина -за препоръчване със съюзник
героя не трябва да е слисан
вземете впредвид и че в атаката ви ще участват 90% от войските с 50% от атаката си
героя НЕ ТРЯБВА да има навик да не влиза в неуспешен бой
подходащи са героите със син фон,приличащи на животно
слисайте героя и изчакайте да ударите руината 1 мин след като се оправи или ако имате армия я ударете веднага защото все още е пълно с неразбрали,които си мислят,че ще изпълнят куест като блъснат руина със слисан герой(((
веднага след като ударите успешно агресивна руина играта пуска срочен куест 24 ч
за 1 000 000 наемника с цена 3000 чп
получих поздравления от цялата карта-благодаря,извинявам се ако случайно съм пропуснала някой.
1 милион наемника спират и по-голяма армия.
пожелавам успех и късмет на всички,които не прислужват на тия нагли и самонадеяни стиксове.
ако имате въпроси,ще се постарая да отговоря в играта.
да не е във форума.
тук четат и стикс.
който може да си го позволи-от към армия и финанси-давайте.
малко инфо относно как да се бием със стикс
-
- Новобранец
-
- Новобранец
Re: малко инфо относно как да се бием със стикс
пропуснах да съобщя че наемниците могат да се вземат ако имаш 2 часа до боя-които аз имах
обикновено стикс пращат атаки с по 1 наемник ако ще ви засичат -какъвто беше моя случай(на връщане от руина)
превиоус който ме атакуваше е далеч от мен и не може да ме шпионира
тая работа беше за "великия
"раул нео...
тоя момък обаче шпионира само ако атакува той лично
ако ме беше шпионирал щеше да види милиона наемници...
ама не...
самонадеяни и нагли..
прецака превиоус да се разбие в мен
а предишния ден докъто атакуваше мой съкланник беше пуснал и защита от мен и за по-сигурно си беше затворил портата
действайте по наемниците хора
да утрепем още няколко стикса
да не се мислят за безсмъртни,защото не са
обикновено стикс пращат атаки с по 1 наемник ако ще ви засичат -какъвто беше моя случай(на връщане от руина)
превиоус който ме атакуваше е далеч от мен и не може да ме шпионира
тая работа беше за "великия

тоя момък обаче шпионира само ако атакува той лично
ако ме беше шпионирал щеше да види милиона наемници...
ама не...
самонадеяни и нагли..
прецака превиоус да се разбие в мен
а предишния ден докъто атакуваше мой съкланник беше пуснал и защита от мен и за по-сигурно си беше затворил портата

действайте по наемниците хора
да утрепем още няколко стикса
да не се мислят за безсмъртни,защото не са

-
- Оръженосец
EDIT:<nodray>:Провокация!
Второ-надявам се модераторите да обърнат внимание на думички като EDIT
И трето-да ,виновен съм...подцених ситуацията ,защото не съобразих колко време е първата атака,и от това пострада моя колега...но колкото и на някои болни мозъци да им се иска,тия милион наемници няма да ви вършат работа още дълго..EDIT:<nodray>:Провокация! и трябваха 2 месеца,за да посмее да ги свали,и понеже извади голям късмет,се мисли за велик стратег...много ви моля,повечко хора направете този куест,че нивата за фракция станаха доста големи...ще ви бъда благодарен.
А,и искам да обещая на всички доброжелатели,че никой от тях няма да бъде забравен,Превиус ще се върне по-силен отвсякога и тогава ще видим кой ще се смее последен....
Второ-надявам се модераторите да обърнат внимание на думички като EDIT
И трето-да ,виновен съм...подцених ситуацията ,защото не съобразих колко време е първата атака,и от това пострада моя колега...но колкото и на някои болни мозъци да им се иска,тия милион наемници няма да ви вършат работа още дълго..EDIT:<nodray>:Провокация! и трябваха 2 месеца,за да посмее да ги свали,и понеже извади голям късмет,се мисли за велик стратег...много ви моля,повечко хора направете този куест,че нивата за фракция станаха доста големи...ще ви бъда благодарен.

А,и искам да обещая на всички доброжелатели,че никой от тях няма да бъде забравен,Превиус ще се върне по-силен отвсякога и тогава ще видим кой ще се смее последен....
-
- Оръженосец
Хмм,много интересно...моя пост е редактиран,а на авторката не се пипа...или в нейния няма провокации и нецензурни думички ли?