малко инфо относно как да се бием със стикс

Обсъждане на бойните действия между кланове и играчи
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
dzwer
Новобранец

малко инфо относно как да се бием със стикс

#1 Мнение от dzwer »

ако някой не е наясно аз съм първия играч чиято битка срещу стикс е в таверната със значима победа
ника ми е dzwer и ако има хора без таверна или такива които просто искат да я имат да ми пишат в играта ще им я пратя
така
по същество
как да имаме 1 000 000 наемника?
получих много въпроси относно това...
ударете агресивна руина -за препоръчване със съюзник
героя не трябва да е слисан
вземете впредвид и че в атаката ви ще участват 90% от войските с 50% от атаката си
героя НЕ ТРЯБВА да има навик да не влиза в неуспешен бой
подходащи са героите със син фон,приличащи на животно
слисайте героя и изчакайте да ударите руината 1 мин след като се оправи или ако имате армия я ударете веднага защото все още е пълно с неразбрали,които си мислят,че ще изпълнят куест като блъснат руина със слисан герой(((
веднага след като ударите успешно агресивна руина играта пуска срочен куест 24 ч
за 1 000 000 наемника с цена 3000 чп
получих поздравления от цялата карта-благодаря,извинявам се ако случайно съм пропуснала някой.
1 милион наемника спират и по-голяма армия.
пожелавам успех и късмет на всички,които не прислужват на тия нагли и самонадеяни стиксове.
ако имате въпроси,ще се постарая да отговоря в играта.
да не е във форума.
тук четат и стикс.
който може да си го позволи-от към армия и финанси-давайте.
dzwer
Новобранец

Re: малко инфо относно как да се бием със стикс

#2 Мнение от dzwer »

пропуснах да съобщя че наемниците могат да се вземат ако имаш 2 часа до боя-които аз имах
обикновено стикс пращат атаки с по 1 наемник ако ще ви засичат -какъвто беше моя случай(на връщане от руина)
превиоус който ме атакуваше е далеч от мен и не може да ме шпионира
тая работа беше за "великия :D "раул нео...
тоя момък обаче шпионира само ако атакува той лично
ако ме беше шпионирал щеше да види милиона наемници...
ама не...
самонадеяни и нагли..
прецака превиоус да се разбие в мен
а предишния ден докъто атакуваше мой съкланник беше пуснал и защита от мен и за по-сигурно си беше затворил портата :D :D
действайте по наемниците хора
да утрепем още няколко стикса
да не се мислят за безсмъртни,защото не са :D
RaulNeo
Оръженосец

#3 Мнение от RaulNeo »

EDIT:<nodray>:Провокация!
Второ-надявам се модераторите да обърнат внимание на думички като EDIT
И трето-да ,виновен съм...подцених ситуацията ,защото не съобразих колко време е първата атака,и от това пострада моя колега...но колкото и на някои болни мозъци да им се иска,тия милион наемници няма да ви вършат работа още дълго..EDIT:<nodray>:Провокация! и трябваха 2 месеца,за да посмее да ги свали,и понеже извади голям късмет,се мисли за велик стратег...много ви моля,повечко хора направете този куест,че нивата за фракция станаха доста големи...ще ви бъда благодарен. :D
А,и искам да обещая на всички доброжелатели,че никой от тях няма да бъде забравен,Превиус ще се върне по-силен отвсякога и тогава ще видим кой ще се смее последен....
RaulNeo
Оръженосец

#4 Мнение от RaulNeo »

Хмм,много интересно...моя пост е редактиран,а на авторката не се пипа...или в нейния няма провокации и нецензурни думички ли?
Публикувай отговор

Обратно към “Война: Архон”