ПРАВИЛА НА ИГРАТА И НАКАЗАНИЯ
- ramidora
- Магистър
ПРАВИЛА НА ИГРАТА И НАКАЗАНИЯ
За всички, които не са прочели правилата на играта
Ще обоснова темата си, като цитирам част от самите "правила" и подчертая онова, което явно много хора са пропуснали въпреки, че са ги прочели
В сървъра са забранени и се пресичат чрез глоби и наказания (блокиране на персонажа в сървъра или на брояча (акаунта)):
1) обиди, нецензурни изрази (включително в никнеймовете, девизите, имената на градовете или клановете),
2) спам (писма, които съдържат несвързани букви и цифри или други знаци, като празните писма също се зачитат като спам),
3)
4)
4.1)
5)
6)
7) неуважително отношение към администрацията на проекта.
Имате право да се оплачете на администрацията от друг играч (бутон Оплакване в съобщения) в случай, че използва нерегламентирана реч, обижда играч, изпраща спам или прави реклама.
Ако оплакването Ви е основателно, на вашия противник може да бъде наложено наказание за срок от 1 до 7 дни. Наказанията не позволяват на играча да пише съобщения на другите през посоченото време. При многобройни оплаквания от различни играчи персонажът или акаунтът на този играч могат да бъдат блокирани.
Ако оплакването ви от друг играч е неоснователно, може да получите предупреждение. Ако постоянно подавате неоснователни оплаквания от другите, може да Ви бъде наложено наказание за срок от 1 до 7 дни.
Предупреждение може да получите и при незначително нарушаване на Правилата на играта.
А сега ще обобщя
Да, английският е признат за международен език за общуване, но създателите на играта са вложили много труд и усилия в създаването на над 12 сървъра на различни езици и ако някой иска да упражни английския си език, може да го направи на английския сървър
Играла съм в повече от половината сървъри и Ви предупреждавам, че на всички сървъри се пише във форум (или писма) само и единствено на регламентирания език, за всеки от сървърите
Предупреждавам Ви , защото дори за изпратено празно писмо, на наказанията се гледа доста сериозно
Сега се намираме в БЪЛГАРСКИ сървър на играта
Единствената регламентирана реч е Български език
Шльокавицата е нерегламентирана реч ( за тези, които още не са го разбрали)
Заради искреното си уважение към създателите на тази прекрасна игра, заради огромният труд, който са вложили за да направят Български сървър на играта
Аз лично, ще докладвам всеки, който си позволи да ми пише в нерегламентирана реч
Ще обоснова темата си, като цитирам част от самите "правила" и подчертая онова, което явно много хора са пропуснали въпреки, че са ги прочели
В сървъра са забранени и се пресичат чрез глоби и наказания (блокиране на персонажа в сървъра или на брояча (акаунта)):
1) обиди, нецензурни изрази (включително в никнеймовете, девизите, имената на градовете или клановете),
2) спам (писма, които съдържат несвързани букви и цифри или други знаци, като празните писма също се зачитат като спам),
3)
4)
4.1)
5)
6)
Имате право да се оплачете на администрацията от друг играч (бутон Оплакване в съобщения) в случай, че използва нерегламентирана реч, обижда играч, изпраща спам или прави реклама.
Ако оплакването Ви е основателно, на вашия противник може да бъде наложено наказание за срок от 1 до 7 дни. Наказанията не позволяват на играча да пише съобщения на другите през посоченото време. При многобройни оплаквания от различни играчи персонажът или акаунтът на този играч могат да бъдат блокирани.
Ако оплакването ви от друг играч е неоснователно, може да получите предупреждение. Ако постоянно подавате неоснователни оплаквания от другите, може да Ви бъде наложено наказание за срок от 1 до 7 дни.
Предупреждение може да получите и при незначително нарушаване на Правилата на играта.
А сега ще обобщя
Да, английският е признат за международен език за общуване, но създателите на играта са вложили много труд и усилия в създаването на над 12 сървъра на различни езици и ако някой иска да упражни английския си език, може да го направи на английския сървър
Играла съм в повече от половината сървъри и Ви предупреждавам, че на всички сървъри се пише във форум (или писма) само и единствено на регламентирания език, за всеки от сървърите
Предупреждавам Ви , защото дори за изпратено празно писмо, на наказанията се гледа доста сериозно
Заради искреното си уважение към създателите на тази прекрасна игра, заради огромният труд, който са вложили за да направят Български сървър на играта
Аз лично, ще докладвам всеки, който си позволи да ми пише в нерегламентирана реч
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Магистър
Re: ПРАВИЛА НА ИГРАТА И НАКАЗАНИЯ
Съжалявам за наглия въпрос,но това не означава ли,че владеете или поне разбирате до известна степен всичките езици от тези гореспоменати сървъри ?ramidora написа: Играла съм в повече от половината сървъри и Ви предупреждавам, че на всички сървъри се пише във форум (или писма) само и единствено на регламентирания език, за всеки от сървърите
Не съм запознат с произхода и историята на играта но предполагам, че щом вече има български сървър явно има и доста други

Просто ми е лиубопитно(нямам буква "иу")
-
- Магистър
С извинения, но какво ще стане, когато се появят чужденци, защото те ще се появят на нашия сървър. Така както на почти всяка друга игра от този сорт.
- ramidora
- Магистър
Флаговете на входа на играта, са сървъри на съответните езици
За тези сървъри в които съм играла
Да, точно това означаваСъжалявам за наглия въпрос,но това не означава ли,че владеете или поне разбирате до известна степен всичките езици от тези гореспоменати сървъри ?
За тези сървъри в които съм играла
Последно промяна от ramidora на 25 Окт 2012, 04:03, променено общо 1 път.
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
- ramidora
- Магистър
Сещам се за едни "чужденци", които рано или късно ще се появят на този сървърPrevious написа:С извинения, но какво ще стане, когато се появят чужденци, защото те ще се появят на нашия сървър. Така както на почти всяка друга игра от този сорт.
И ще се случи това, което се случва с всеки нов сървър
Надявам се, когато това се случи, да сме достатъчно подготвени за играта, която ни предстои
-
- Магистър
Ще ви попречат безпроблемно да си взимате перлите от аукциона?ramidora написа:Сещам се за едни "чужденци", които рано или късно ще се появят на този сървърPrevious написа:С извинения, но какво ще стане, когато се появят чужденци, защото те ще се появят на нашия сървър. Така както на почти всяка друга игра от този сорт.
И ще се случи това, което се случва с всеки нов сървър
Надявам се, когато това се случи, да сме достатъчно подготвени за играта, която ни предстои
Много недоизказано прозвуча това.
- ramidora
- Магистър
С изказването си, не визирах аукционаЩе ви попречат безпроблемно да си взимате перлите от аукциона?
Имах предвид много, сериозна игра
Въпросните "чужденци" биха смазали този сървър само за месец
Това са добре организирани кланове, които са сработени, като екипи от други сървъри (и не приемат нови играчи сред тях)
Поне 90% от участващите в този сървър още не знаят за какво става въпрос в играта
Това е нов сървър с неподготвени играчи и е лесна мишена за тях
Надявам се, сега да сте ме разбрал правилно
-
- Магистър
О даramidora написа:С изказването си, не визирах аукционаЩе ви попречат безпроблемно да си взимате перлите от аукциона?
Това са добре организирани кланове, които са сработени, като екипи от други сървъри (и не приемат нови играчи сред тях)
Поне 90% от участващите в този сървър още не знаят за какво става въпрос в играта

- thecrown
- Оръженосец
мога да вкарам в играта 5000 лева,това означава ли че вече съм номер 1 във сървара.ramidora написа:С изказването си, не визирах аукционаЩе ви попречат безпроблемно да си взимате перлите от аукциона?
повярвайте ми парите не са критерий за това кой ще е крайният победител.
"Въпросните "чужденци" биха смазали този сървър само за месец "- а колкото до това мога да кажа само че финландецът който ми препоръча тази игра My Lands ме предупреди да внимавам с изказванията защото според неговото мнение ние сме бедни и много често злоупотребяваме с малкото власт която ни е дадена.
много от нас не знаят дори че в момента в този сървар са нарушени основни права на женевската конвенция и поради факта че нямат достатъчно пари (за да съдят управата на сървара) ще си играят смирено и без да могат да се защитят.
не искам да обидя или нагрубя когото ида било в този форум или в играта,но това че голяма част от играещите не могат да си плащат ги поставя в неизгодна позиция (какато навсякъде в живота се случва-бедният губи),което не предполага че са слаби играчи.по скоро ще загубят поради факта че не разбират обясненията свързани с играта.
- thecrown
- Оръженосец
Kude zashto kakvo 
thecrown wrote:
видях че си онлаин та си помислих защо да не си намеря още един приятел
ето още едно доказателство за това че хората не четат правилата
най вероятно въпросният играч не е вкарал нито лев в играта и не му пука,(за разлика от мен до сега 2 пакета по 1800 перли)

thecrown wrote:
видях че си онлаин та си помислих защо да не си намеря още един приятел

ето още едно доказателство за това че хората не четат правилата
най вероятно въпросният играч не е вкарал нито лев в играта и не му пука,(за разлика от мен до сега 2 пакета по 1800 перли)
- ramidora
- Магистър
Вижте ... нямам абсолютно никаква представа, защо хора, които прочетат много внимателно обясненията към играта не могат да ги осмислят
Когато аз започнах в тази игра, първо прочетох енциклопедията (на руски език)
Прочетох и всичко поместено във форума
От прочетеното придобих ясна представа за играта.
Самите задачи в играта дават допълнителна информация и водят играча към развитието му.
Да, в играта има "тънкости" и с малко практика и повече мислене се постигат много неща
Само хора, които ги мързи да прочетат енциклопедията задават странни въпроси във форума и де да беше само това ... та те дори не проверяват дали някой, като тях не е задал същия въпрос малко преди тяхната тема
Аз пък на това се възмущавам
Възмущавам се и от шльокавицата с която е изпълнен форума
Възмущавам се и на хора, които роптаят срещу играта и създателите и , без дори да са си направили труда да я опознаят.
И не, това няма да Ви направи автоматично играч номер 1 в сървъра
Именно тези за които твърдите, че са в неизгодна позиция и предварително ги определихте като губещи и слаби играчи биха могли да Ви превърнат във фракционен рейтинг.
Това е стратегическа игра ... необходимо е трезво и логическо мислене.
Ако някой не е способен да разработи своя стратегия, за да се развие с бързи темпове в играта, само влагането на пари няма да му помогне с нищо
Вложението, което се прави в тази игра (дори и да е скромно) може да бъде използвано разумно и да Ви превърне в играч номер 1
Самите задачи в играта дават допълнителна информация и водят играча към развитието му.
Да, в играта има "тънкости" и с малко практика и повече мислене се постигат много неща
Само хора, които ги мързи да прочетат енциклопедията задават странни въпроси във форума и де да беше само това ... та те дори не проверяват дали някой, като тях не е задал същия въпрос малко преди тяхната тема
Възмущавам се и на хора, които роптаят срещу играта и създателите и , без дори да са си направили труда да я опознаят.
Можете да вкарате и много повече, ако желаетемога да вкарам в играта 5000 лева,това означава ли че вече съм номер 1 във сървара.
Именно тези за които твърдите, че са в неизгодна позиция и предварително ги определихте като губещи и слаби играчи биха могли да Ви превърнат във фракционен рейтинг.
Ако някой не е способен да разработи своя стратегия, за да се развие с бързи темпове в играта, само влагането на пари няма да му помогне с нищо
Вложението, което се прави в тази игра (дори и да е скромно) може да бъде използвано разумно и да Ви превърне в играч номер 1
- thecrown
- Оръженосец
Моля за Вашето съдействие,в сървара е пълно с мултиплициране.предложих на управата да демонстрирам,НО не ми бе обърнато внимание.ramidora написа:Вижте ... нямам абсолютно никаква представа, защо хора, които прочетат много внимателно обясненията към играта не могат да ги осмислят
Възмущавам се и на хора, които роптаят срещу играта и създателите и , без дори да са си направили труда да я опознаят.Можете да вкарате и много повече, ако желаетемога да вкарам в играта 5000 лева,това означава ли че вече съм номер 1 във сървара.
предварително Ви БЛАГОДАРЯ
С УВАЖЕНИЕ: thecrown
- nodray
- Магистър
ramidora написа:За всички, които не са прочели правилата на играта
3)
4)
4.1)
5)
6)
А сега ще обобщя

П.П: Много ще е удобно да блокират руснаците щото не знаят български нали ? Между другото ще ми кажеш ли кои са езиците, които знаеш, че ми стана интересно

П.П 2 : Незнам дали знаеш но 90 % от играчите тука пишат на маймуница да останете само вие да си играете ли , да ги блокират всичките ????

Хора, забога не пишете изобщо на тази самозабравила се жена !
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Капитан
Добър вечер ,тъй като сега е вечер ,уважаема Рамидора може ли само да попитам относно мнението Ви за ''шлъокавицата'', ако даден играч да кажем както мен на лап топа си не поддържа кирилица дали за това трябва да се съди играчаи да му се налагат наказания, че пише с латиница(пояснявам че в момента съм в зала , а по обясними причини не мога да играя само от зала за да спазвам това ) не мислите ли че мааалко крайно се изказвате? Дори за много по сериозни неща като законите в една държава винаги се вземат предвид няколко гледни точки...
- ramidora
- Магистър
Относно моята "грандомания" и "комплексарщина"...nodray написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чак така ли бе
(аз не пиша на шльокавица никога, нещо повече бил съм модератор на форум) Не можете ли просто да сте с репутацията на клана, който винаги пише нон стоп на кирилица, и не отговаря на никой който пише на маймуница, вместо да се правите на ТОЛКОВА важни ???????? Каква е тая грандомания, каква е тая комплексарщина не мога да разбера.
...........
Хора, забога не пишете изобщо на тази самозабравила се жена !
Ако бяхте си направил труда да погледнете кога е създадена темата, щяхте да се сетите, че тогава съм била още на 1 звздичка, клана ни още е правил първите си стъпки в играта и имаше поне 3 клана преди нас в класацията
Както всички знаят, не познанието на правилата не оневинява никого
Създадох темата, водена единствено и само от желанието да спестя неприятните моменти, които могат да изпитат онези, които не са имали времето да се запознаят с правилата на играта
По лично мое мнение, Българската писменост е едно от малкото неща с които можем да се гордеем като нация
Ако това Ви кара да ме смятате за "самозабравила се жена" ... (ще си спестя коментара)
-
- Оръженосец
- nodray
- Магистър
Мисля, че загрижеността Ви за познаването на правилата на играта е похвална и се радвам, че ги познавате. Но също така мисля, че всеки играч сам си прави сметката дали иска или не иска да ги знае, това се определя от желанието му да играе ли сериозно или не. Ще добавя, че да се пише на маймуница в играта не е нарушение, а във форума е задължително да се ползва кирилица. За финал ще кажа, че аз винаги, когато аудиторията ми е от българи, било то във форум, игра и т.н пиша на хората на кирилица, защото така смятам, че е правилно. Но всеки играч си пише в играта, скайп и т.н ( където не е задължително ) както му е удобно.krager написа:Добър вечер ,тъй като сега е вечер ,уважаема Рамидора може ли само да попитам относно мнението Ви за ''шлъокавицата'', ако даден играч да кажем както мен на лап топа си не поддържа кирилица дали за това трябва да се съди играчаи да му се налагат наказания, че пише с латиница(пояснявам че в момента съм в зала , а по обясними причини не мога да играя само от зала за да спазвам това ) не мислите ли че мааалко крайно се изказвате? Дори за много по сериозни неща като законите в една държава винаги се вземат предвид няколко гледни точки...
Като контактувам с руснаците, след като не знам Руски ще го правя на Английски и това е в реда на нещата.... Ако някой ми пише на маймуница ще му отговоря в играта на кирилица, важното е да разбера човека отсреща, но на официални места, като фурума кирилицата е задължителна.
В 1-вия си пост все едно казахте: Забранено ви е да пушите в офиса, в автобуса и У ВАС, и ще се обадя на органите на реда, че го правите. Всеки, който не е на моето мнение нека пише смислен и адекватен пост, или темата е напълно изчерпана.
И за да не бъда разбран погрешно аз мисля, че всеки трябва да си пише на кирилица и маймуницата е проблем със самата държава, и не я подкрепям но не мога да накарам който и да било да пише на кирилица, нито се опитвам, да го направя (освен когато съм модератор във форум и неговите правила бъдат нарушени), тогава и наказвам.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
- ramidora
- Магистър
Ще споделя с аудиторията следното...
Играх в немски сървър на играта
(Не се правя на велика, споделям житейски опит )
Отговорих в лично съобщение на английски - бях докладвана и наказана за не регламентирана реч
Получих предупреждение от администрацията на играта, че съм длъжна да водя кореспонденцията си в сървъра само и единствено на немски език
Когато писах на руско говорящ играч на руски - той ме докладва
В отговор получих ново наказание с което блокираха акаунта ми за 12 ч
Блокираха акаунта на лидера на клана ни за 3 дни , по същата причина (писмо написано на английски)
За наша безумна радост в този сървър Администрацията не е толкова строга, но аз нямаше как да го предположа, когато написах това предупреждение към всички играчи
Както се казва : Парен - каша духа
И откровено казано , вече съжалявам за това което съм написала преди два месеца
В желанието си да предупредя за правилата и наказанията в играта ... постигнах обратен ефект
Играх в немски сървър на играта
(Не се правя на велика, споделям житейски опит )
Отговорих в лично съобщение на английски - бях докладвана и наказана за не регламентирана реч
Получих предупреждение от администрацията на играта, че съм длъжна да водя кореспонденцията си в сървъра само и единствено на немски език
Когато писах на руско говорящ играч на руски - той ме докладва
В отговор получих ново наказание с което блокираха акаунта ми за 12 ч
Блокираха акаунта на лидера на клана ни за 3 дни , по същата причина (писмо написано на английски)
За наша безумна радост в този сървър Администрацията не е толкова строга, но аз нямаше как да го предположа, когато написах това предупреждение към всички играчи
Както се казва : Парен - каша духа
И откровено казано , вече съжалявам за това което съм написала преди два месеца
В желанието си да предупредя за правилата и наказанията в играта ... постигнах обратен ефект
-
- Новобранец
какво стана със чужденците дето щели да завладяват сървара
и от кого да го завладяват
от Стикс ли
че то май стана така че трябва всички да освобождаваме сървара от Стикс
и от кого да го завладяват
от Стикс ли
че то май стана така че трябва всички да освобождаваме сървара от Стикс
-
- Новобранец