Свитък "Ценови Коридор на пазара +5"

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
JustBooom
Капитан

Свитък "Ценови Коридор на пазара +5"

#1 Мнение от JustBooom »

Какво означава? Че можеш да купуваш стока от 5 кралства по-надалеч или?
lazo
Магистър

Re: Свитък "Ценови Коридор на пазара +5"

#2 Мнение от lazo »

Ако пише в него че увеличава параметрите на науката пазар с +5, значи можеш да купуваш на 5 кралства по-надалеко. Но без да напишеш какво пише в него, само мога да гадая
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / :D
Аватар
JustBooom
Капитан

#3 Мнение от JustBooom »

Заглавието на темата е всъщност заглавието на свитъка - "Ценови Коридор на пазара +5"
lazo
Магистър

#4 Мнение от lazo »

А какво пише в самия свитък, под заглавието ?
Аватар
JustBooom
Капитан

#5 Мнение от JustBooom »

Изображение
Малко съм Ви объркал, заглавието е Монополия, а описанието "Ценови Коридор на пазара +5". И в двата случая обаче пак нищо не се разбира :lol:
Прикачени файлове
untitled.JPG
untitled.JPG (55.41 KiB) Преглеждано 13178 пъти
sharga
Оръженосец

#6 Мнение от sharga »

да използвам темата да питам има ли някаква възможност като пусна на пазара нещо за продажба, и ми трябват парите бързо, да не ми се закачат играчи дето са на три часа път от мене а само такива дето са на до 1 час
lazo
Магистър

#7 Мнение от lazo »

Ами не смятам че означава +5 кралства да търгуваш, нещо друго е, но не знам какво.

sharga няма такава възможност, който се закачи първи печели.
Аватар
JustBooom
Капитан

#8 Мнение от JustBooom »

Ами ако може някой, който знае да ни светне тук, че не знам какво да го правя този свитък :lol:
Аватар
by2103
Магистър

#9 Мнение от by2103 »

Дава ти възможност за промяна в цената.
Например, ако искаш да продаваш камъни и цената на камъните е от 3 до 10, когато използваш свитъка (ако ти е с +1) ти се променя минималната и максималната цена и стават от 2 до 11.
Така се променя за абсолютно всеки един ресурс, който искаш да продаваш на пазара.
В твоя случай, тъй като е +5, се предполага, че минималната цена ще ти стане 1, а за максимална цена ще имаш възможност да ти бъде вместо 10 на камъните 15 и на другите ресурси максималната цена +5.
Аватар
JustBooom
Капитан

#10 Мнение от JustBooom »

Ооо супер, мерси много!!!
juggernaut4
Оръженосец

#11 Мнение от juggernaut4 »

by2103 написа:Дава ти възможност за промяна в цената.
Например, ако искаш да продаваш камъни и цената на камъните е от 3 до 10, когато използваш свитъка (ако ти е с +1) ти се променя минималната и максималната цена и стават от 2 до 11.
Така се променя за абсолютно всеки един ресурс, който искаш да продаваш на пазара.
В твоя случай, тъй като е +5, се предполага, че минималната цена ще ти стане 1, а за максимална цена ще имаш възможност да ти бъде вместо 10 на камъните 15 и на другите ресурси максималната цена +5.
Хм според мен този свитък е безполезен ако надвишава цената, никой няма да купи камъни на 1 към 15 при положение че има камъни по 5 например,незнам кой ще тръгне да купува на високата стока
sharga
Оръженосец

#12 Мнение от sharga »

juggernaut4 написа: Хм според мен този свитък е безполезен ако надвишава цената, никой няма да купи камъни на 1 към 15 при положение че има камъни по 5 например,незнам кой ще тръгне да купува на високата стока
Ти ще купуваш когато на съкланника ти му трябват пари и сте близо
Аватар
by2103
Магистър

#13 Мнение от by2103 »

sharga написа:
juggernaut4 написа: Хм според мен този свитък е безполезен ако надвишава цената, никой няма да купи камъни на 1 към 15 при положение че има камъни по 5 например,незнам кой ще тръгне да купува на високата стока
Ти ще купуваш когато на съкланника ти му трябват пари и сте близо
Да, може би точно това е идеята, пък и изпускаш другия момент. Когато имаш да кажем 450 000 желязо (тъй като някоя руина си е откупила героя) и искаш да го разкараш възможно най-бързо и да направиш услуга на някой от клана ти, на който му трябва желязо, като имаш този свитък минималната цена ти става от 12 на 7 и е доста по-различно. Свитъкът е изгоден, но както повечето свитъци, трябва да се използва в определен момент, иначе е безполезен и ненужен.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”