Свитък "Ценови Коридор на пазара +5"
- JustBooom
- Капитан
Свитък "Ценови Коридор на пазара +5"
Какво означава? Че можеш да купуваш стока от 5 кралства по-надалеч или?
-
- Магистър
Re: Свитък "Ценови Коридор на пазара +5"
Ако пише в него че увеличава параметрите на науката пазар с +5, значи можеш да купуваш на 5 кралства по-надалеко. Но без да напишеш какво пише в него, само мога да гадая
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

- JustBooom
- Капитан
Заглавието на темата е всъщност заглавието на свитъка - "Ценови Коридор на пазара +5"
-
- Магистър
А какво пише в самия свитък, под заглавието ?

- JustBooom
- Капитан

Малко съм Ви объркал, заглавието е Монополия, а описанието "Ценови Коридор на пазара +5". И в двата случая обаче пак нищо не се разбира

- Прикачени файлове
-
- untitled.JPG (55.41 KiB) Преглеждано 13200 пъти
-
- Оръженосец
да използвам темата да питам има ли някаква възможност като пусна на пазара нещо за продажба, и ми трябват парите бързо, да не ми се закачат играчи дето са на три часа път от мене а само такива дето са на до 1 час
-
- Магистър
Ами не смятам че означава +5 кралства да търгуваш, нещо друго е, но не знам какво.
sharga няма такава възможност, който се закачи първи печели.
sharga няма такава възможност, който се закачи първи печели.

- JustBooom
- Капитан
Ами ако може някой, който знае да ни светне тук, че не знам какво да го правя този свитък 

- by2103
- Магистър
Дава ти възможност за промяна в цената.
Например, ако искаш да продаваш камъни и цената на камъните е от 3 до 10, когато използваш свитъка (ако ти е с +1) ти се променя минималната и максималната цена и стават от 2 до 11.
Така се променя за абсолютно всеки един ресурс, който искаш да продаваш на пазара.
В твоя случай, тъй като е +5, се предполага, че минималната цена ще ти стане 1, а за максимална цена ще имаш възможност да ти бъде вместо 10 на камъните 15 и на другите ресурси максималната цена +5.
Например, ако искаш да продаваш камъни и цената на камъните е от 3 до 10, когато използваш свитъка (ако ти е с +1) ти се променя минималната и максималната цена и стават от 2 до 11.
Така се променя за абсолютно всеки един ресурс, който искаш да продаваш на пазара.
В твоя случай, тъй като е +5, се предполага, че минималната цена ще ти стане 1, а за максимална цена ще имаш възможност да ти бъде вместо 10 на камъните 15 и на другите ресурси максималната цена +5.
- JustBooom
- Капитан
Ооо супер, мерси много!!!
-
- Оръженосец
Хм според мен този свитък е безполезен ако надвишава цената, никой няма да купи камъни на 1 към 15 при положение че има камъни по 5 например,незнам кой ще тръгне да купува на високата стокаby2103 написа:Дава ти възможност за промяна в цената.
-
- Оръженосец
Ти ще купуваш когато на съкланника ти му трябват пари и сте близоjuggernaut4 написа: Хм според мен този свитък е безполезен ако надвишава цената, никой няма да купи камъни на 1 към 15 при положение че има камъни по 5 например,незнам кой ще тръгне да купува на високата стока
- by2103
- Магистър
Да, може би точно това е идеята, пък и изпускаш другия момент. Когато имаш да кажем 450 000 желязо (тъй като някоя руина си е откупила героя) и искаш да го разкараш възможно най-бързо и да направиш услуга на някой от клана ти, на който му трябва желязо, като имаш този свитък минималната цена ти става от 12 на 7 и е доста по-различно. Свитъкът е изгоден, но както повечето свитъци, трябва да се използва в определен момент, иначе е безполезен и ненужен.sharga написа:Ти ще купуваш когато на съкланника ти му трябват пари и сте близоjuggernaut4 написа: Хм според мен този свитък е безполезен ако надвишава цената, никой няма да купи камъни на 1 към 15 при положение че има камъни по 5 например,незнам кой ще тръгне да купува на високата стока