Samsung Galaxy S3
- scibdo
- Оръженосец
Samsung Galaxy S3
Здравейте, бих искал да попитам дали се влиза в играта безпроблемно от въпросното устройство, и ако да - добре ли върви? Моля за отговор само от хора с личен опит
.

Better safe than sorry
-
- Магистър
Re: Samsung Galaxy S3
Върви добре, но през мобилната мрежа върви бавно и гълта много трафик (на Глобул съм). През WiFi няма да имаш проблеми, стига да не е много бавен 

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

- scibdo
- Оръженосец
-
- Магистър
Аз като цяло си предпочитам през лаптопа да влизам
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

- Perco
- Капитан
Моля за линк към приложение, което да инсталира флаш платформа на андроид 4, че вече сме като сиамски близнаци с лаптопа.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
- nodray
- Магистър
Ако не си абонат в играта ( т.е не играеш, за да теглиш пари) си изтегли Puffin Browser .Perco написа:Моля за линк към приложение, което да инсталира флаш платформа на андроид 4, че вече сме като сиамски близнаци с лаптопа.
http://www.2shared.com/file/05UMYRF8/Pu ... 22506.html
ВНИМАНИЕ !!! Ако сте абонати ползването на този бразузер ще ви премахне възможността да теглите, пари, защото ползва Американско ИП !!!
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
- Perco
- Капитан
Не, благодаря! Вече един от клана имаше проблем с американско IP.
Пробвах с три различни платформи да подкарам флаша на галаксито и нищо не стана. Все ме препраща към адоб а там ми се извиняват че не били разработили плеър за андроид.
Пробвах с три различни платформи да подкарам флаша на галаксито и нищо не стана. Все ме препраща към адоб а там ми се извиняват че не били разработили плеър за андроид.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
- nodray
- Магистър
Ами аз не съм абонат не играя за пари а за кеф ползвам си пуфин не само за играта но и за всичко друго, понеже заобикаля флаша, и е много бърз. Ако не си абонат няма проблеми
флаш плейъра за мобилни у-ва е спрян не можеш с по-висока версия да го заобиколиш. Само с приложения през облак, като пуфин, но май всички са американско базирани...

أنا أحب موني
نوضري
نوضري