Баннати играчи, неактивни такива

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
nodray
Магистър

Баннати играчи, неактивни такива

#1 Мнение от nodray »

След като някой е баннат да му се отварят портите в момента в който е баннат.

На неактивните и на блокираните да има знак, който да показва, че са каси. Например името може да е оцветено в да кажем оранжев цвят.
أنا أحب موني

نوضري
Аватар
Maksimus
Оръженосец

Наказания

#2 Мнение от Maksimus »

Искам да предложа само когато бъде наказан играч (Мултиплициране или Мултиакаунтинг) за дадено време и е затворил портата да му бъде отворена че да може всеки да го напада
"Военната сила не е достатъчна за защитата на една страна, докато страна, защитавана от народа си е непобедима!" Наполеон Бонапарт.
http://www.youtube.com/watch?v=IvTT29cavKo
http://www.youtube.com/watch?v=Ag9JLAhE4ns
didko1970
Магистър

Re: Наказания

#3 Мнение от didko1970 »

добра идея....съгласен съм с тебе
няма причина играта да пази някой дето е нарушил правилата на самата игра
Achilles
Капитан

#4 Мнение от Achilles »

поне на рудниците да се отварят тунелите 2 месеца гледах затворени тунели на банати играчи....
aliyn89
Новобранец

Re: Баннати играчи, неактивни такива

#5 Мнение от aliyn89 »

nodray написа:След като някой е баннат да му се отварят портите в момента в който е баннат.

На неактивните и на блокираните да има знак, който да показва, че са каси. Например името може да е оцветено в да кажем оранжев цвят.
Съгласна съм с тази идея. И имам допълнение към нея. Тъй като забелязвам, че само играчи 1* са неактивни/баннати или поне аз не намирам такива с повече *, би било добре да могат да се нападат от всеки играч без значение на нивото му 8-)
Achilles
Капитан

#6 Мнение от Achilles »

за рудниците мините и т.н. съм съгласен.... но представете за градовете ако се направи и всеки може да ги напада как след няма и седмица масово хората ще почнат да ревът с глас, че не могат да се доберат до касите от други хора няма да давам пример с клан :)
Аватар
nodray
Магистър

#7 Мнение от nodray »

Ами в тия игри положението е : Който свари превари ! :D Ако си касираш касите редовно другите нема да я бият, щото винаги ще е касирана :) Най-много да занулят тебе :D
أنا أحب موني

نوضري
Ruskia1936
Оръженосец

#8 Мнение от Ruskia1936 »

Achilles написа:поне на рудниците да се отварят тунелите 2 месеца гледах затворени тунели на банати играчи....
току що роден рудник 5 до мен в момента е зает от неактивен играч откакто го е превзел не е отварял портата.... сега трябва да чакам минимум 1 месец неактивност за да му се изтрие аккаунта... тва според мен също трябва да се оправи !
Публикувай отговор

Обратно към “Нови предложения”