Давид срещу Голиат
-
- Капитан
Давид срещу Голиат
Дойде време да покажем на някои, които си мислеха, че може да правят тука каквото си искат , че това време мина. Ето една от мишките надигна глава и удари котката и от преследвана стана преследвач. Руския го отнесе яко. Първите унищожени войски и съборени сгради. Ако някой иска да се присъедини нека ми пише.
Руски боли ли? Как е ? Май не е хубаво като ядеш бой а ?
Руски боли ли? Как е ? Май не е хубаво като ядеш бой а ?
Последно промяна от IIIuIIIMaH на 07 Мар 2013, 15:54, променено общо 2 пъти.
-
- Капитан
Re: Давид срещу Голиат
Ето я и първата битка.Като идеята тука е да се млати до припадък без да се дига званието, за да не може да си го връща
)))). ха-ха само ще яде бой, без да може ми го върне. ето ви още една идея, който има зъб правете градове до техните и бой. имам и още идеи, но който иска да ми пиши, защото за 1 път виждам игра, в която всичките са ботове. и всичките сме си навели главите като роби и някои ни се изреждат и ние само псуваме и нищо правим.Е дайте да направим нещо. Все отнякъде да почнем. 1000 човека не можем да бием 1 ли стига бре. Ако толкоз няма смелчаги приятна игра ви пожелавам!
Аз ще си го млатя този до края на играта ако има такъв.
Руски ще ме сънуваш да знаеш. Не познахте като се заядохте с грешния човек.1 ками да има по тебе ще ходи. Ще дойде време няма да може да смееш да мръднеш, защото ако тръгнеш на някъде аз ще те контря и ще те обирам или троша. Не знаете какъв съм луд! Ма дядо Вазов е казал, който не знае в " Под игото " - "Лудите,лудите те да са живи ".
Народа доказа, че като се обедини събаря правителства!
Какво чакате не мога ви разбера! Събудете се и бои! Нека си правят армии по милион. Нека живеят тука денем и нощем. И тука ще си умрат!
Но оттук до края така ще е. Няма да спите спокойно! Руски ще ти запаля всичките градове. Обещавам ти!

Аз ще си го млатя този до края на играта ако има такъв.
Руски ще ме сънуваш да знаеш. Не познахте като се заядохте с грешния човек.1 ками да има по тебе ще ходи. Ще дойде време няма да може да смееш да мръднеш, защото ако тръгнеш на някъде аз ще те контря и ще те обирам или троша. Не знаете какъв съм луд! Ма дядо Вазов е казал, който не знае в " Под игото " - "Лудите,лудите те да са живи ".
Народа доказа, че като се обедини събаря правителства!
Какво чакате не мога ви разбера! Събудете се и бои! Нека си правят армии по милион. Нека живеят тука денем и нощем. И тука ще си умрат!
Но оттук до края така ще е. Няма да спите спокойно! Руски ще ти запаля всичките градове. Обещавам ти!
-
- Магистър
Браво, чудесно си го издебнал, убил си 3к наемници и 5 съборени науки, човека цял час ще си ги прави наново
Щом това толкова те радва продължавай в същия дух 

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

-
- Капитан
мдаа батка с една атака толкоз. ако имах право на повече щях да до съборя 20 увредени сгради. и по добре няколко единици войска дето ги правете за няколко мига да ви съборя отколкото като другите мишки в сървъра нищо. А и като гледам още не може си ремонтира 20 повредени сгради. но споко лази
ти не си ми цел. руския тепърва ще яде хурката. Щото от другата седмица съм му приготвил специална изненада.
ЗА сведение на играчите, които се чудят дали да обърнат срещу стикс- ето ви жив пример как слаб играч като мене ги тормози, и познайте руския си затвори градовете и ха-ха-ха руски и боговете няма да ти помогнат. Доживях играч в топ класацията да се моли на Боговете да не го бия. Абе ще те строша отвсякъде бе ей, аз съм Шишман. От другата седмица ще ти спукаме от бой всичките градове. Вече не съм сам. Има и други мераклии да те опознаят отблизо. Като ви писах преди не си правех реклама просто ви предупредих, че съм бил водач на кланове дето са били на 1място по военнни точки и хич не ме е еня кои сте вие. Колко съм пален и трошен няма край,колко пъти съм бил нулиран,но възкръсвал от пепелта и ето тука пак възкръснах.Руски не мислех да играя тука сериозно,но ти ме предизвика, а аз не обичам някой да ме ма4ка без да отвръщам. Така че моли се, моли се батка щото имам много изненади за тебе.

ЗА сведение на играчите, които се чудят дали да обърнат срещу стикс- ето ви жив пример как слаб играч като мене ги тормози, и познайте руския си затвори градовете и ха-ха-ха руски и боговете няма да ти помогнат. Доживях играч в топ класацията да се моли на Боговете да не го бия. Абе ще те строша отвсякъде бе ей, аз съм Шишман. От другата седмица ще ти спукаме от бой всичките градове. Вече не съм сам. Има и други мераклии да те опознаят отблизо. Като ви писах преди не си правех реклама просто ви предупредих, че съм бил водач на кланове дето са били на 1място по военнни точки и хич не ме е еня кои сте вие. Колко съм пален и трошен няма край,колко пъти съм бил нулиран,но възкръсвал от пепелта и ето тука пак възкръснах.Руски не мислех да играя тука сериозно,но ти ме предизвика, а аз не обичам някой да ме ма4ка без да отвръщам. Така че моли се, моли се батка щото имам много изненади за тебе.
-
- Магистър
Наистина много ме радваш, продължавай в същия дух. Дано има повече играчи като теб за да стане по-интересна играта.

-
- Капитан
мдаа ето че можело некой да се ..... от страх. руския вече държи рудниците под ключ и се моли на всички богове да не го нападаме. направил си армия колкото целия ни клан общо и т е е страх. Това ли сте "великите СТИКС" - пъзлйовци. МОлят се по слаби играчи да не ги бият и си държат рудниците затворени. Язък, че нема 20-30 сериозни играча тука да те напраим калинка да не знаеш откъде ще ти дойде, за да не знаеш за кого да се молиш, но и това време ще дойде. спри да се молиш и ела като мъж се биеш. Ето и поредният доклад не ме страх от тебе и ще те гоня. Тепърва почвам по скоро да те гоня.
-
- Новобранец
Дълго време се въздържах да давам мнение или да коментирам теми, макар че като всеки играч ги чета. Да войната наистина е като между Давид и Голият. Да, големи сте, това ли искате да чуете или по-скоро прочетете. Никой не ви го оспорва. Но не можете да налагате системен тормоз над играчите и да очаквате да си стоят мирно и тихо. Това няма как да стане. Моя клан е подложен на непрекъснати нападения не с някаква цел, като минаване на куест, а просто защото могат, защото са велики. Играчите ми стават 5 звезди и още на втория ден, макар че имат заклинание, получават атаки. От слабите играчи ли се страхувате. Или просто целта ви е да не им се дава шанс. На мен лично ми спретнахте изненада на 8ми март, защото не сте знаели че зад ник markovadama стои жена, а кой мъж би приел такъв? Да, господа и дами от СТИКС жена съм и днес имам рожден ден, така че до вечерта имате време да спретните поредната си гадост.
На Шишман искам да кажа, не си сам и няма да бъдеш. От тази страна на картата ще си продължаваме да си правим каквото трябва, ти знаеш това.
На Шишман искам да кажа, не си сам и няма да бъдеш. От тази страна на картата ще си продължаваме да си правим каквото трябва, ти знаеш това.
-
- Оръженосец
Не съм много сигурен, но тоя Руския май не е от най-активните играчи на Стикс имам един град до него и не съм се занимавал с него. През деня ако не се лъжа не е много в играта вечер е доста активен по нощите доста. Това незнам дали е от полза на някой, но са лични впечатления все пак тоя въобще не ме вълнува. И ще помоля не ми пускайте спайчета в далечния ми град не проучвам там по време на турнири.
-
- Магистър
Не е от полза на никой, IIIuIIIMaH го вербувахме в нашия клан 

-
- Оръженосец
Тая тема, защо не вземете да я изтриете явно тоя сте го взели да варди на Руския владенията като го няма. Хахах няма такъв цирк, като при нас българите просто не е истина. Между другото наскоро видях и един отявлен "плювач" по СТикс наведен в поза "козичка пие водичка". Няма да уточнявам имена, но съм притеснен от голямото двуличие на хората от България играещи играта. Проблема ни е доста голям.
- djedai
- Капитан
Кажи го кой е, всички поп кръстьовци трябва да се знаят.
-
- Магистър
то си първия,втория е Т800,
EDIT:<nodray>: Айде мери си малко приказките.
-
- Оръженосец
Шишман ще го подондуркате малко,да посъбере силици и ще последва съдбата на жоренцето и другите които ползвахте за вдигане на фракционен рейтинг,очаквам след месец и нещо да видя как сте го натирили и разбили.
- djedai
- Капитан
Е до кога ще те чакам???? Изчака ми се чакалото, заплашваш ме от два месеца и с това си остана, щял си да ме смажеш да ме размажеш и само езика си чешеш, от вчера още един си пратил при мен да ми прави компания, тука почнахте да се прескачате около мен. А ти кога ще благоволиш да дойдеш???? Нали ми обеща че ти лично ще ме занулиш.то си първия,втория е Т800,и т.н...