Съобщения
-
- Оръженосец
Съобщения
Здравейте имам едно питане отностно съобщенията в играта.Когато се опитам да си отворя съобщение от столицата става супер бавно в повечето случай и не става поради липса на търпение от моя страна,обаче като си сменя града си отварям съобщенията без проблеми. Бъг ли е ? Само при мен ли се случва или го има и при други? На какво може да се дължи това ? Питам първо тук преди да се обръщам към администрацията : )
- by2103
- Магистър
Re: Съобщения
Аз също имам този проблем, но не съм гледала при кой град. Ако много ти забиват, чистиш кеша и бисквитките и рестартираш браузъра и се оправя за някакъв период от време. Като се развали, пак същата процедура и това е 

-
- Новобранец
При мен това се случва само и единствено на по-слабите ми (като ресурси) лаптопи. На стационарните компове с 2 и повече GB RAM нямам този проблем. Изчистването на кеша е временно решение,но работи. Бисквитите са за друго и не помага изчистването им.
- by2103
- Магистър
Моят компютър е с 3ГБ и пак го прави тоя проблем...
-
- Новобранец
Еми тогава не знам ... но едва ли е бъг щом, примерно аз, нямам проблем от стационарните компове, които са яки машини. Виж от лаптопите и таблета е много тегаво и вече не влизам от там, само във форума. Дори през мобилен интернет съм влизал и пак така - няма проблем, ако машината е мощна. Вероятно самата игра (флаш) си иска ресурс ...by2103 написа:Моят компютър е с 3ГБ и пак го прави тоя проблем...
-
- Оръженосец
Благодаря за отговорите с кеша и бисквитките ги чистя редовно ама няма промяна явно си е време за нова машина :Д и без това е на 6-7 години :Д
-
- Оръженосец
Проблема набира сила съобщенията ги преглъщам ама започва да "забива" и на мисиите и на задачите. Някаква идея?
-
- Маршал
Ако изчистване на кеша и рестартиране на браузъра не помагат, значи, проблемът е в обема на оперативната памет.Abusser написа:Проблема набира сила съобщенията ги преглъщам ама започва да "забива" и на мисиите и на задачите. Някаква идея?
-
- Оръженосец
Извинявам се trayan но мисля че не сте ме разбрал правилно. В столицата го имам само този проблем в останалите градове го няма,това ме учудва мен и си мисля че се получава защото столицата е по-развита от осталите ми градове.Незнам дали има нещо общо но аз това си мисля защото проблема е само там в другите градове всичко е ок.Ако приемем че се получава от развитието на градът,добре за момента ще устискам но какво би се случило като си развия останалите градове.Ако беше недостатъчна памет щеше да се получава навсякъде независимо в кой от градовете съм.Това е мое предположение в крайна сметка немога да си го обясня и затова питам.
-
- Маршал
Има случаи, подобни на вашия, макар и много рядко, и в крайна сметка всичко се оправя след изчистването на кеша. Опитайте също да изключите анимацията (бутон Настройки в горния десен ъгъл на прозореца с играта) и да увеличите обема на локалното хранилище (в браузъра десен клавиш на някое място в играта - параметър - локално хранилище – увеличи допустимия обем. Препоръчва се да изберете повече от 100 Кб, но не максимума).Abusser написа:Извинявам се trayan но мисля че не сте ме разбрал правилно. В столицата го имам само този проблем в останалите градове го няма,това ме учудва мен и си мисля че се получава защото столицата е по-развита от осталите ми градове.Незнам дали има нещо общо но аз това си мисля защото проблема е само там в другите градове всичко е ок.Ако приемем че се получава от развитието на градът,добре за момента ще устискам но какво би се случило като си развия останалите градове.Ако беше недостатъчна памет щеше да се получава навсякъде независимо в кой от градовете съм.Това е мое предположение в крайна сметка немога да си го обясня и затова питам.
-
- Оръженосец
Много благодаря trayan спирането на анимацията помогна надявам се само да не е за кратко
Благодаря и поздрави : )