Скрил?
-
- Маршал
Re: Скрил?
1.За проучвателите: това зависи от скорост, която можете да промените в прозореца, който се отваря, когато изпращате мисията.
По подразбиране стои "Бързо" - максималната скорост, при която шансът за гибел е 10%.
При минимална скорост шансът за гибел на проучвателя е 2%.
2. За Скрил - какъв по-точно е проблемът?
По подразбиране стои "Бързо" - максималната скорост, при която шансът за гибел е 10%.
При минимална скорост шансът за гибел на проучвателя е 2%.
2. За Скрил - какъв по-точно е проблемът?
-
- Оръженосец
Е да де,ама двама заминаха на 2%...явно съм си карък
,колкото до Скрил,натискам "next" и нищо не става...

-
- Маршал
Понякога загиват и при минимална бързина. Опитвайте още, и ще ви провърви.
Със Skrill наистина нещо не е наред, проверяваме в момента.
Със Skrill наистина нещо не е наред, проверяваме в момента.
-
- Маршал
Skrill вече работи.
Нашият екип се извинява за причинените неудобства.
Нашият екип се извинява за причинените неудобства.
- ramidora
- Магистър
Карате ме да се чувствам неудобно, понеже сме в Български сървър на играта...
Много нахално ли ще е от моя страна, ако помоля да обясните на Български език, какво е " Скрил "
Много нахално ли ще е от моя страна, ако помоля да обясните на Български език, какво е " Скрил "
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Новобранец
"Скрил" е един от многото възможни начини да си купиш ЧП в играта.
-
- Оръженосец
Новото име на Моneybookers(то още си важи де),електронен портфейл...
- junglegirl
- Оръженосец
RaulNeo написа:Е да де,ама двама заминаха на 2%...явно съм си карък,колкото до Скрил,натискам "next" и нищо не става...

-
- Новобранец
на 2% са ми загинали 5-6 проучвателя за има няма 100 полета проучени ...
първия път като пратих проучвател не ги бях видял тези % и го бях пратил на бързо проучване 10% ... умря от първия път, най-първия ми проучвател.
Извинявайте много ама по теория на вероятностите ... не е възможно на всички проучвателите да измират като мухи на 2%.
Това е много дразнещо. Или променете %%% или оправете играта.

първия път като пратих проучвател не ги бях видял тези % и го бях пратил на бързо проучване 10% ... умря от първия път, най-първия ми проучвател.
Извинявайте много ама по теория на вероятностите ... не е възможно на всички проучвателите да измират като мухи на 2%.
-
- Маршал
Подобна ситуация възниква при някои играчи и в други сървъри на играта (в други езикови версии).Selenita написа:на 2% са ми загинали 5-6 проучвателя за има няма 100 полета проучени ...![]()
Създателите на играта няколко пъти проверяваха това, и не откриха грешка.
Сигурно е само съвпадение.
Например, при мен, откакто си изпращам проучватели на минимална скорост в българския сървър, още нито един от тях не ми е загинал.
-
- Новобранец
Проучватели търговци ... всичко мре като мухи на 2/3%
Вече свиквам на ден правя по 2-3 търговци и по 2-3 проучвателя.
Ем съвпадение съвпадение ама 5 проучвателя на 100 мисии не са 2%
( а ако не се бъркам са 7-8 вече)
Ем съвпадение съвпадение ама 5 проучвателя на 100 мисии не са 2%

-
- Магистър
5 на 100 мисии са точно 5%Selenita написа:Проучватели търговци ... всичко мре като мухи на 2/3%
Ем съвпадение съвпадение ама 5 проучвателя на 100 мисии не са 2%( а ако не се бъркам са 7-8 вече)

Ако бяха 1000 вече щеше да е сериозно о;0
Иначе, пускайте си ги на 10%, на мен до сега на 10% са ми умрели 1-2, на по малко, пак толкова.
-
- Магистър
не знам кой и как е смятал процента,но е сигурно че е специалист в друга област-не в математиката
едно кралство е с 63 полета,а там умират задължително поне 3 търсача...сами вижте какъв е процента
едно кралство е с 63 полета,а там умират задължително поне 3 търсача...сами вижте какъв е процента
-
- Новобранец
didko1970 написа:не знам кой и как е смятал процента,но е сигурно че е специалист в друга област-не в математиката
-
- Магистър
Ако си ги пуснал на висока скорост е съвсем нормалноdidko1970 написа:не знам кой и как е смятал процента,но е сигурно че е специалист в друга област-не в математиката

-
- Магистър
те на автомат са на 2%...така,че не е 5 както си сметнал
-
- Магистър
Може, единствената близка до 5% скорост е нормална, която е 4..didko1970 написа:те на автомат са на 2%...така,че не е 5 както си сметнал
Другия вариант е да си карък за сега

-
- Магистър
Това за умирането, го има наистина във всеки сървър, на много места се коментира. Най-точния отговор до момента е нещо такова:
Тези %-ти не са балансирани само за теб, а за всички от целия сървър, такъв е кода в играта. И обяснението, е че било по-лесно така да се направи, от колкото за всеки индивидуално.
п.с
Думите не са мой, цитирам от UK сървъра.
Тези %-ти не са балансирани само за теб, а за всички от целия сървър, такъв е кода в играта. И обяснението, е че било по-лесно така да се направи, от колкото за всеки индивидуално.
п.с
Думите не са мой, цитирам от UK сървъра.
-
- Новобранец
И на мен ми убиха трима