платеният калкулатор не смята вярно

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Kiko80
Оръженосец

платеният калкулатор не смята вярно

#1 Мнение от Kiko80 »

Това е калкулация след битката без героя, защото тази преди битката нея записах, но при нея след като присъстваше героят няма никакви загуби, при тази без него загуби има само носачи (което не е никак малко).

При провелата се битка нещата са коренно различни, много моля да ми бъде върната армията, защото съм платил в случая за нещо което не работи коректно
Прикачени файлове
bitkata.jpg
izchislenie bez geroia.jpg
Kiko80
Оръженосец

Re: платеният калкулатор не смята вярно

#2 Мнение от Kiko80 »

и ако може да си оправите машинката да смята точно иначе не виждам никакъв смисъл от нея
Illidan
Магистър

#3 Мнение от Illidan »

Пич, машинката няма как да ти сметне с точност ... Не виждаш ли, че атаката на руината е "от-до", а машинката съвсем коректно ти е изписала "СРЕДЕН РЕЗУЛТАТ", т.е. атака на руината "по средата" ... В битката руината те е ударила явно с максимална сила ... еми ти си носиш отговорността, че не четеш и не мислиш ... не са ти виновни хората за загубите ...

Виж, че пише и нещо друго - "изчислено е на база 30 броя симулации - резултатът от боя може да е различен", т.е. направено ти е "осреднено" изчисление - просто си имал "шанса", при реалния бой, да не попаднеш на "средна" битка, а на възможно най-лошата като вариант ...
Kiko80
Оръженосец

#4 Мнение от Kiko80 »

за твое сведение направих няколко симулации изходът е като този в тази симулация, демек нищо общо с истинската битка, не пиши глупости ако обичаш, неме карай сега да направя пак с героя да видиш че с него няма никакви загуби, има проблем с този калкулатор
Illidan
Магистър

#5 Мнение от Illidan »

Можеш ли да споделиш с какъв удар удрят 30-те хиляди духчета в руината - 7, 8 или 9?
Kiko80
Оръженосец

#6 Мнение от Kiko80 »

мога да споделя следното, ей сега отиваме с теб в един интернет клуб и пускаме 50 смятания на калкулатора ако само 1 се получи с близки резултати до тази битка аз ти вкарвам 3000 перли, но ако нито един няма ти ми вкарваш на мен навит ли си?
Antytrust
Оръженосец

#7 Мнение от Antytrust »

Като гледам загубите и като сметнах с калкулаторчето, наемниците на чудовищата са треснали с 9 щета, което прави + 30 000 щета спрямо средното ниво. Нищо чудно че имаш такива загуби.
Kiko80
Оръженосец

#8 Мнение от Kiko80 »

Предполагам че като дадеш най-лош резултат духчетата удрят с 9 нали така, ето гледай с героя какво се получава на него

и ако забелязваш е смятано вече с намалялата ми армия.
Прикачени файлове
nai losh.jpg
Antytrust
Оръженосец

#9 Мнение от Antytrust »

я дай най-добър ? Най-лош ми звучи , все едно всички удрят с минимално.
Аватар
enrager
Новобранец

#10 Мнение от enrager »

5-6 теми по различни форуми съм чел специално за битките с руини и винаги пише да се смята най-лошия възможен вариант. От средно-средно до минимално-максимално разликата е доста голяма :)
Kiko80
Оръженосец

#11 Мнение от Kiko80 »

Antytrust написа:Като гледам загубите и като сметнах с калкулаторчето, наемниците на чудовищата са треснали с 9 щета, което прави + 30 000 щета спрямо средното ниво. Нищо чудно че имаш такива загуби.

брат смяташ с калкулатор от някой сайт тук говорим за оригиналният калкулатор в играта за който съм платил 99 перли, там 7,8,9 няма има най -лош резултат ето ти го гледай го най лошият
Kiko80
Оръженосец

#12 Мнение от Kiko80 »

ето ти и най добър
Прикачени файлове
nai dobur.jpg
Аватар
enrager
Новобранец

#13 Мнение от enrager »

Последно питам : Земята на която се води битката същата ли е като тази от калкулацията? На руината пише 55-10-1 което е гора, а на калкулацията - Камелот, което е на свещена...
Antytrust
Оръженосец

#14 Мнение от Antytrust »

Аз сам съм си направил калкулатор в ексел, който показва доста точно загубите :) А за този платения - за 99 перли толкова :)

п.с. А относно моята калкулация - смятана е на гора. На свещена земя ти имаш 25 бонус защита.
Previous
Магистър

#15 Мнение от Previous »

момче.. симулациите ти които пускаш са НА ТВОЯ земя.. т.е имаш бонус защита, реалната руина ти е на гора...... Я помисли малко.

на всичкото отгоре смяташ атака над столицата си.... вземи изкарай реални доклади преди да спорим.. Иначе обърни се към администрацията.
Kiko80
Оръженосец

#16 Мнение от Kiko80 »

някой админ няма ли да дойде да отговори най накрая???
Kiko80
Оръженосец

#17 Мнение от Kiko80 »

Това с гората беше добро, не бях обърнал внимание, но ето симулация във гора, и спиарм с тея симулации че дадох 30 перли само за симулации вече явно няма да имам отговор и повече няма да го ползвам този калкулатор
Прикачени файлове
gora.jpg
Previous
Магистър

#18 Мнение от Previous »

пак даваш средно.. пусни най-лошия да видиш жертвите...
Kiko80
Оръженосец

#19 Мнение от Kiko80 »

да на най лошо вече се доближи до реалната битка пак е от долу но вече е близо, извинявам се за темата, може да бъде заключена.

И имам предложение, да направите калкулатора да стой по подразбиране най-лош, а не среден за да няма такива проблеми вече
Illidan
Магистър

#20 Мнение от Illidan »

Kiko80 написа:да на най лошо вече се доближи до реалната битка
:lol:
Kiko80 написа:мога да споделя следното, ей сега отиваме с теб в един интернет клуб и пускаме 50 смятания на калкулатора ако само 1 се получи с близки резултати до тази битка аз ти вкарвам 3000 перли, но ако нито един няма ти ми вкарваш на мен навит ли си?
Важи ли още офертата :D

Толкова ли не се усети, преди изобщо да пуснеш темата, че не си единствен, който ползва каклулацията? Или помисли, че всички други си траят, че е развалена, за да се набуташ на някоя руина 8-)
Trayan
Маршал

#21 Мнение от Trayan »

С калкулатора винаги се препоръчва да се пресмята най-лошия резултат.
Иначе, ако смятате, че в някой случай калкулаторът дава грешка, прехвърлете на моя никнейм в играта изчисленията и доклада от битката.
Kiko80
Оръженосец

#22 Мнение от Kiko80 »

заблудил съм се защото явно съм сметнал на среден разултат , и след битката като смятах всякакви варианти сее получило на свещена земя и там ми даваше винаги че бия без никакви загуби.
Публикувай отговор

Обратно към “Какво НЕ ви харесва”