Турнира
-
- Магистър
Re: Турнира
хахахаха какво се оплакваш?? аз с 30 проучвателя не съм намерил нито едно.
-
- Оръженосец
Точно за това говоря ......
- nodray
- Магистър
Имаше куест за 24 часа, с който проучвателите ще намират знамена с 3 пъти по-голям шанс !!!
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Оръженосец
Имам го и пак.... същата работа :Д
- nodray
- Магистър
Значи са ти малко изследователите .... или си просто каръкFortitude написа:Имам го и пак.... същата работа :Д

أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Оръженосец
Май съм карък :Д , както каза :Д
- ramidora
- Магистър
nodray написа:Имаше куест за 24 часа, с който проучвателите ще намират знамена с 3 пъти по-голям шанс !!!
Платила съм си "шанса"nodray написа:Значи са ти малко изследователите .... или си просто карък
Не са ми малко проучвателите
Но, от 3 дни не съм открила и 1 знаме
Следователно... или сме много "каръците" в този сървър или има проблем

Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Оръженосец
аз също съм платил за 3 пъти по голям шанс но нищо не откривам....незнам защо така
-
- Оръженосец
Платих си шанса+ускорени проучватели. Пуснал съм 32-ма да обикалят - чак вчера късно вечерта намерих първото си знаме. И не съм само аз така от нашия съюз ...
-
- Оръженосец
и мойте са 30 и проучват 50% по бързо но нищо....
- MitkoBG
- Магистър
защо не изведете класация за това колко знамена са били открити и колко човека са направили сет от 3 знамена ? доста ми е интересно
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
-
- Магистър
Има такава класация в меню рейтинг
турнири

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

-
- Капитан
да ви кажа, че освен да увеличите шанса трябва малко и да помислите къде ги пращате тези пручватели за да имате още по голям шанс....
-
- Новобранец
ако ни светнеш как точно си открил топлата вода много ще съм ти благодарен.всичко е кИсметAchilles написа:да ви кажа, че освен да увеличите шанса трябва малко и да помислите къде ги пращате тези пручватели за да имате още по голям шанс....

пример:предния турнир човек който до преди една седмица замъците му бяха и 4-рите един до друг направи първия комплект за турнира.човека е на 3 звезди.при условие че току що беше си развил 2 от новите замъци няма как да има много проучватели.втория който направи комплект също беше 3 звезди.него поне го знам че има проучватели, но не вярвам и неговите да са повече от 25.аз бях човека който откри знаме на 2-рата минута след почване на турнира.и след това 4 дена греда.
за мен всичко е рулетка."роди ме мамо с късмет а ме хвърли на смет" както са казали старите хора.
-
- Капитан
веднага ви давам още един жокер
в едно и също поле може да намерие 100 знамена стига да го проучите достатъчно пъти.... успех
в едно и също поле може да намерие 100 знамена стига да го проучите достатъчно пъти.... успех
Последно промяна от Achilles на 14 Мар 2013, 23:43, променено общо 1 път.
- munnyto
- Магистър
Т.е. знамената се появяват в конкретни полета? След намиране на 1 знаме, скоро след това на СЪЩОТО място се появява ново?
نا أحب نوضري
موني
موني
-
- Капитан
не ! обяснение :
времето за проучване на поле до замъка ви 15:43 със скорост на проучвателите на бавна скорост с 2% шанс за гибел
времето за проучване на поле във съседно кралство по правата 28:35 на бавна скорост с 2% шанс за гибел
времето за проучване на поле във съседно кралство по диагонал 34:30 на бавна скорост с 2% шанс за гибел
за през кралство(кралства) няма да си правя труда да давам времена...
и така ако двама играчи имат по 30 проучвателя
1вия проучва само полето до кралството си грубо сметнато за 1 час прави 60 проучвания с шанс 0.21%
2рия проучва съседни кралства грубо сметнато за 1 час прави 30 проучвания с шанс 0.21%
оказва се, че играч 1 има 2 пъти по голям шанс да намери знаме...
ето така можете да увелчите шанса си за намиране на знамена..
пречи доста на фарма ! но едното е за сметка на другото сами си преценете....
времето за проучване на поле до замъка ви 15:43 със скорост на проучвателите на бавна скорост с 2% шанс за гибел
времето за проучване на поле във съседно кралство по правата 28:35 на бавна скорост с 2% шанс за гибел
времето за проучване на поле във съседно кралство по диагонал 34:30 на бавна скорост с 2% шанс за гибел
за през кралство(кралства) няма да си правя труда да давам времена...
и така ако двама играчи имат по 30 проучвателя
1вия проучва само полето до кралството си грубо сметнато за 1 час прави 60 проучвания с шанс 0.21%
2рия проучва съседни кралства грубо сметнато за 1 час прави 30 проучвания с шанс 0.21%
оказва се, че играч 1 има 2 пъти по голям шанс да намери знаме...
ето така можете да увелчите шанса си за намиране на знамена..
пречи доста на фарма ! но едното е за сметка на другото сами си преценете....
-
- Магистър
Ahilles иска да каже, че като проучвате по-близки кралства до вас, проучвателите пътуват по-малко и имате по-голям шанс за намиране на знамена, но за сметка на това ще намирате по-малко руини,рудници и езера(евентуално). Аз в момента с 65+ проучвателя проучвам най-близките ми кралства и до момента съм намерил 13 знамена за този турнир с проучване
Ако ви е приоритет събирането на знамена и искате по-челно място в турнира, пращайте проучвателите на възможно най-кратки мисии. Активирайте свитъци за повече мисии, ускоряване на проучватели и всякакви подобни, които по някакъв начин биха увеличили броя проучени полета на час
Разбира се поддържайте добри отношения със съседите и искайте помощ от тях също, ако имат някое знаме, което не им трябва, да ви го дадат 

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой /