Съвършени сгради и артефакти?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Заключено
Съобщение
Автор
Illidan
Магистър

Съвършени сгради и артефакти?

#1 Мнение от Illidan »

Четох в енциклопедията, но там инфото е много малко. Какво дават съвършените сгради? Например пише, че казармите дават 100% шанс веднъж дневно да се произведе определен брой армия /колко?/. А другите сгради? Ресурсните какво ще дават - определено количество ресурс да се произведе наведнъж /колко?/? А останалите, които могат да се правят съвършени?

Съвършените артефакти - пише, че за всеки има уникална комбинация от камъни. Тази комбинация налучква ли се? Защото гледам, че артефактите не излизат толкова често и ако се сглоби някой с грешна комбинация - само се хаби ... или то преди да се сглоби и се вижда дали си улучил комбинацията, съответно си менкаш камъните, докато нацелиш и тогава сглобяваш?
XePyBuM
Оръженосец

Re: Съвършени сгради и артефакти?

#2 Мнение от XePyBuM »

Изучи ли вече алхимия ?
Illidan
Магистър

#3 Мнение от Illidan »

Може и да съм :)
Аватар
by2103
Магистър

#4 Мнение от by2103 »

Дори и да не е изучил, това означава ли че не трябва да знае? Аз не съм изучила Алхимия, но ми е интересно и ме интересува да знам какво се случва, ако реша че не ми трябва, няма да изучавам науката направо ;)
Illidan
Магистър

#5 Мнение от Illidan »

То алхимията няма как да не я изучиш - първо, че накрая не остава друго за учене и второ, че ти трябва за ъп на други науки - няма как да не се мине през алхимията :)
Аватар
by2103
Магистър

#6 Мнение от by2103 »

Идеята ми беше, че е хубаво да се знае всичко, а не да е написано с 1 ред колкото да се отбие номера...
mimossa93
Новобранец

#7 Мнение от mimossa93 »

http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=801
Постнах малко инфо по този въпрос, но е в малко по-лесно откриваема тема от тази. :)
Заключено

Обратно към “Задай въпрос”