Промени при изпращане в атака

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Antytrust
Оръженосец

Промени при изпращане в атака

#1 Мнение от Antytrust »

Привет,
имам две идеи които биха били доста приятна промяна в начина на игра :
1. Възможност за ръчно набиране на брой войници. В момента това става само с слайдера, който при по-големи армии прави доста големи подскоци. Далеч по удобно е да се въвежда ръчно желаната бройка и с табулатор да се премества в съседното квадратче.
2. Опция за запаметяване на атакуващи групи. Тук удобството е ясно - човек си е пресметнал нужната войска за даден тип мисия, възможност за запаметяване на 5-10 групи би дало възможност само с 1 клик да се избира желаната армия и да се изпраща на мисия. 5 или 10 броя от падащо меню ще е напълно достатъчно. Трябва да има и опция за наименование на всяка група.
Varlentine
Оръженосец

Re: Промени при изпращане в атака

#2 Мнение от Varlentine »

Подкрепям и двете точки. Ще бъде много хубаво, ако се осъществят. Най-вече първата!
Аватар
ramidora
Магистър

#3 Мнение от ramidora »

Antytrust написа:Привет,
Хубаво е когато играчите правят предложения за промяна в играта
Стига само да не представят, като свои идеи предложения, които са взаимствани от други игри
Не казвам, че не харесвам предложението...
Но, точка 2 определено не е ваша идея... с нея описахте дословно опция в една друга игра
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Antytrust
Оръженосец

#4 Мнение от Antytrust »

ramidora написа: Хубаво е когато играчите правят предложения за промяна в играта
Стига само да не представят, като свои идеи предложения, които са взаимствани от други игри
Не казвам, че не харесвам предложението...
Но, точка 2 определено не е ваша идея... с нея описахте дословно опция в една друга игра
Възможно е да има игра с подобна опция, но аз лично не съм я играл. Моя опит е предимно в клиент базирани MMORPG с месечни такси. Просто това е логично предложение на база опита който натрупах тук и ми се струва че ще е доста удобна опция.
pariss
Оръженосец

#5 Мнение от pariss »

Antytrust написа:Привет,
1. Възможност за ръчно набиране на брой войници. В момента това става само с слайдера, който при по-големи армии прави доста големи подскоци. Далеч по удобно е да се въвежда ръчно желаната бройка и с табулатор да се премества в съседното квадратче.
2. Опция за запаметяване на атакуващи групи. Тук удобството е ясно - човек си е пресметнал нужната войска за даден тип мисия, възможност за запаметяване на 5-10 групи би дало възможност само с 1 клик да се избира желаната армия и да се изпраща на мисия. 5 или 10 броя от падащо меню ще е напълно достатъчно. Трябва да има и опция за наименование на всяка група.
Явно не сте забелязал, че има индикатор колко броя единици да се местят,при натискането на стрелката под съответният тип войска,може да се настрои да мести по 1-10-100-1000 единици,и не ви е нужен слайдъра.
Varlentine
Оръженосец

#6 Мнение от Varlentine »

Индикаторът пак не е удобен, защото като искаш да пратиш, примерно, 1240 юнита първо трябва да натиснеш на хиляда, после да извъртиш до сто, сетне до десятката. Доста по-бързо би станало да си ги напишеш с клавишите.
Аватар
MadGirl
Оръженосец

#7 Мнение от MadGirl »

Това е първата игра, която играя и няма опцията за ръчно вписване на брой войска или ресурс. Това не е до копиране на другите игри, а е направено за удобство. Адски по-неудобно е да въртиш и превърташ хиляди стотици и десетки пред това да си напишеш числото.
My mind is divided in two:
on the left side,there is nothing right
and on the right side,there is nothing left...
Публикувай отговор

Обратно към “Нови предложения”