Привет,
имам две идеи които биха били доста приятна промяна в начина на игра :
1. Възможност за ръчно набиране на брой войници. В момента това става само с слайдера, който при по-големи армии прави доста големи подскоци. Далеч по удобно е да се въвежда ръчно желаната бройка и с табулатор да се премества в съседното квадратче.
2. Опция за запаметяване на атакуващи групи. Тук удобството е ясно - човек си е пресметнал нужната войска за даден тип мисия, възможност за запаметяване на 5-10 групи би дало възможност само с 1 клик да се избира желаната армия и да се изпраща на мисия. 5 или 10 броя от падащо меню ще е напълно достатъчно. Трябва да има и опция за наименование на всяка група.
Промени при изпращане в атака
-
- Оръженосец
-
- Оръженосец
Re: Промени при изпращане в атака
Подкрепям и двете точки. Ще бъде много хубаво, ако се осъществят. Най-вече първата!
- ramidora
- Магистър
Хубаво е когато играчите правят предложения за промяна в игратаAntytrust написа:Привет,
Стига само да не представят, като свои идеи предложения, които са взаимствани от други игри
Не казвам, че не харесвам предложението...
Но, точка 2 определено не е ваша идея... с нея описахте дословно опция в една друга игра
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Оръженосец
Възможно е да има игра с подобна опция, но аз лично не съм я играл. Моя опит е предимно в клиент базирани MMORPG с месечни такси. Просто това е логично предложение на база опита който натрупах тук и ми се струва че ще е доста удобна опция.ramidora написа: Хубаво е когато играчите правят предложения за промяна в играта
Стига само да не представят, като свои идеи предложения, които са взаимствани от други игри
Не казвам, че не харесвам предложението...
Но, точка 2 определено не е ваша идея... с нея описахте дословно опция в една друга игра
-
- Оръженосец
Явно не сте забелязал, че има индикатор колко броя единици да се местят,при натискането на стрелката под съответният тип войска,може да се настрои да мести по 1-10-100-1000 единици,и не ви е нужен слайдъра.Antytrust написа:Привет,
1. Възможност за ръчно набиране на брой войници. В момента това става само с слайдера, който при по-големи армии прави доста големи подскоци. Далеч по удобно е да се въвежда ръчно желаната бройка и с табулатор да се премества в съседното квадратче.
2. Опция за запаметяване на атакуващи групи. Тук удобството е ясно - човек си е пресметнал нужната войска за даден тип мисия, възможност за запаметяване на 5-10 групи би дало възможност само с 1 клик да се избира желаната армия и да се изпраща на мисия. 5 или 10 броя от падащо меню ще е напълно достатъчно. Трябва да има и опция за наименование на всяка група.
-
- Оръженосец
Индикаторът пак не е удобен, защото като искаш да пратиш, примерно, 1240 юнита първо трябва да натиснеш на хиляда, после да извъртиш до сто, сетне до десятката. Доста по-бързо би станало да си ги напишеш с клавишите.
- MadGirl
- Оръженосец
Това е първата игра, която играя и няма опцията за ръчно вписване на брой войска или ресурс. Това не е до копиране на другите игри, а е направено за удобство. Адски по-неудобно е да въртиш и превърташ хиляди стотици и десетки пред това да си напишеш числото.
My mind is divided in two:
on the left side,there is nothing right
and on the right side,there is nothing left...
on the left side,there is nothing right
and on the right side,there is nothing left...