7. Забранено е неуважително отношение към който и да е участник на форума, неучтивост, клевета, обиди, заплахи, шантаж, изопачено цитиране, цитиране на личната кореспонденция (в това число и на играча с администрацията) без съгласие на втори участник и т.п., в която и да е форма и с която и да е цел, също и в ЛС (лични съобщения). Жалбите трябва да се подават на администраторите в ЛС (лични съобщения) или чрез вградения механизъм на Жалби.
Неуважително отношение и неучтивост - не ми харесва да е забранено!
Обиди, клевети, заплахи и т.н. - нормално е да са забранени, но изразяване на отношение към даден играч??? Къде е логиката да съм учтив, или да уважавам някой, който не уважавам? А да ме цензурирате, че си изразявам неуванението към някой индивид ...
... не ми харесва ... не го разбирам и не го приемам за нормално ...
П.П.: Отделно, че тези неща са толкова относителни ... за един неучтивост и неуважение е едно, за друг границата на тези категории е на друго място ...
т.7 от правилата на форума-в частта "неуважително отношение"
-
- Магистър
-
- Маршал
Re: т.7 от правилата на форума-в частта "неуважително отноше
Всеки участник на форума има право да изразява своето мнение по който и да е въпрос, ако го прави коректно, без обидни думи, без да унижава друг играч и т.н.
Това се има предвид в т.7, и смятам, че това е съвсем нормално.
Това се има предвид в т.7, и смятам, че това е съвсем нормално.