Как точно се определя общия рейтинг на даден играч ?
-
- Новобранец
Как точно се определя общия рейтинг на даден играч ?
Вчера разглеждах наляво на дясно и попаднах на един играч със 4 а можеби и повече градове който има 10М точки и общия му рейтинг беше 13М. Аз играя от скоро имам 2 града 4М точки и 18М реитниг по-голям от неговия.Та въпроса ми е реитинга не се ли начислява на развитие на даден играч като гледам тук няма боини точки само точки за армия и тези който са за фракция и руини ?
-
- Капитан
Re: Как точно се определя общия рейтинг на даден играч ?
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Rating
до колкото знам и големината на армията има значение, т.е. може да има високи точки, но ако няма войска общия му рейтинг е нисък, ползва се като начин за забавяне на развитието и да не влезеш неподготвен при "батковците и каките"
до колкото знам и големината на армията има значение, т.е. може да има високи точки, но ако няма войска общия му рейтинг е нисък, ползва се като начин за забавяне на развитието и да не влезеш неподготвен при "батковците и каките"

-
- Новобранец
Re: Как точно се определя общия рейтинг на даден играч ?
Да поразгледах точки и излиза че доста голям процент е от големината на армията което е малко глупаво защото човка с многото владения има бая ресурс и се закопава доста сериозно данеговориме за увеличения капацитет в произвоцтвото на армия. Някакси самото развитие е с доста занижен процент спрямо общия реит.