Герои

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
DUNDY
Оръженосец

Герои

#1 Мнение от DUNDY »

Някои може ли да ми каже колко % е шанса да ти пусне итем по дефаулт ?
Avrelii
Новобранец

Re: Герои

#2 Мнение от Avrelii »

не знам но аз съм бил вече над 50 руини, може да са малко повече.. и само един скрол и то го намерих защото направих комби атака с друг герой които имаше шанс за предмети
IIIuIIIMaH
Капитан

#3 Мнение от IIIuIIIMaH »

Героя може ли да се мести с армията в друг град откъдето да атакува?
Trayan
Маршал

#4 Мнение от Trayan »

IIIuIIIMaH написа:Героя може ли да се мести с армията в друг град откъдето да атакува?
Да, може.
DUNDY
Оръженосец

#5 Мнение от DUNDY »

А на моят въпрос, заради който отворих темата ще получа ли отговор или трябва да направя нова ? :)
Trayan
Маршал

#6 Мнение от Trayan »

DUNDY написа:А на моят въпрос, заради който отворих темата ще получа ли отговор или трябва да направя нова ? :)
Извинете, аз не мога да ви дам конкретен отговор - това зависи от свитъци, които притежавате. По-добре е да Ви отговорят някои от по-опитните играчи (точно затова е създаден този раздел на форума).
felisia
Капитан

#7 Мнение от felisia »

Малко кофти си задал въпроса:
Някои може ли да ми каже колко % е шанса да ти пусне итем по дефаулт ?
Първо-да ти пусне предмет или свитък
Второ-да ти го пусне откъде?От руина или от търговеца в съкровищницата?
За да получиш точен отговор - задай точен въпрос!И ако може на български а то малко не е ясно какво имаш в предвид с това "итем по дефаулт"
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
DUNDY
Оръженосец

#8 Мнение от DUNDY »

Не намерих по-добър начин да се изразя на български, тъй като ако се преведат буквално все някой ще ме разбере погрешно, а така смятам се разбира перфектно.
Интересуват ме всички варианти.Благодаря.
felisia
Капитан

#9 Мнение от felisia »

Шансът да намериш артефакт в руините е много малък,по-голяма е вероятността да намериш свитък,но точен процент за намирането на по-горе споменатите няма.Единствено има свитъци и умения на един от героите които могат да увеличат шанса за намиране.А относно търговеца е "рандом" ,т.е съвсем случайно се избират предметите при смяната им на всеки 24 часа,ако търсиш определен предмет ,то или трябва търпеливо да чакаш да ти се появи или да превърташ списъка за черни перли
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
DUNDY
Оръженосец

#10 Мнение от DUNDY »

Благодаря, но все пак е невъзможно да няма точен процент на пускане на предмет мисля. Играта си е чиста математика (в това число включително и въпросният шанс), но явно никои не знае цифричките :)
IIIuIIIMaH
Капитан

Re: Герои Наставник

#11 Мнение от IIIuIIIMaH »

1 Въпрос: Героят Наставник може да призовава армия. Това е добре. Но въпросът е за призованата армия трябва ли да се плаща ресурс или е подарък както армията от изпълнен куест?
2.Въпрос: Призованата армия за битка оставали след битката или е само за битката?
Trayan
Маршал

Re: Герои Наставник

#12 Мнение от Trayan »

IIIuIIIMaH написа:1 Въпрос: Героят Наставник може да призовава армия. Това е добре. Но въпросът е за призованата армия трябва ли да се плаща ресурс или е подарък както армията от изпълнен куест?
2.Въпрос: Призованата армия за битка оставали след битката или е само за битката?
Призованата от този герой армия си е обикновени бойни юнити, като тези, които играчи сами тренират в градовете си. Съответно, на тях се плаща обичайната надница и те се призовават не само за една битка.
IIIuIIIMaH
Капитан

Re: Отправяне на заклинания

#13 Мнение от IIIuIIIMaH »

1. Благодаря за отговора и то за бързият отговор.
2. Имам 2 въпроса относно отправянето на заклинания.
2.1. Пише, че се отправят предварително към владението, което желаем. Дотук ясно. Обаче, за да може да подейства заклинанието необходимо ли е да победя владението или е достатъчно само да го отправя?

п.п! За някой заклинания пише, че след победа за другите нищо не пише. Затова предполагам, че не си изисква победа. Но, за да сме сигурни питам.

Пример за такова заклинание е 2ият въпрос.

2.2 Заклинателят има заклинание "изпрати чудовища". Въпросът е: Този по когото изпращаме чудовищата ще знае ли кой му ги е поръчал?
Trayan
Маршал

Re: Отправяне на заклинания

#14 Мнение от Trayan »

IIIuIIIMaH написа:1. Благодаря за отговора и то за бързият отговор.
2. Имам 2 въпроса относно отправянето на заклинания.
2.1. Пише, че се отправят предварително към владението, което желаем. Дотук ясно. Обаче, за да може да подейства заклинанието необходимо ли е да победя владението или е достатъчно само да го отправя?

п.п! За някой заклинания пише, че след победа за другите нищо не пише. Затова предполагам, че не си изисква победа. Но, за да сме сигурни питам.

Пример за такова заклинание е 2ият въпрос.

2.2 Заклинателят има заклинание "изпрати чудовища". Въпросът е: Този по когото изпращаме чудовищата ще знае ли кой му ги е поръчал?
Всичко зависи от конкретно заклинание. Ако в описанието му не пише, че то се отправя в случай на победа, значи, то може да бъде отправено независимо от резултата на битката.
Ако изпращате чудовищата по някой, той ще знае, кой ги е изпратил.
Pladne66
Новобранец

#15 Мнение от Pladne66 »

наемът за герой еднократен ли е или за някакъв период?
Trayan
Маршал

#16 Мнение от Trayan »

Pladne66 написа:наемът за герой еднократен ли е или за някакъв период?
Ако си наемете герой, той остава при Вас докато не го уволните.
IIIuIIIMaH
Капитан

Re: Герои-Навик - Завещание на чудощата?

#17 Мнение от IIIuIIIMaH »

Може ли малко повече информация.
1. Как ще ги получа тези ресурси от изоставените от чудовища руини?
2. Какво е изоставена руина?
3. Как се намират?
Trayan
Маршал

Re: Герои-Навик - Завещание на чудощата?

#18 Мнение от Trayan »

IIIuIIIMaH написа:Може ли малко повече информация.
1. Как ще ги получа тези ресурси от изоставените от чудовища руини?
2. Какво е изоставена руина?
3. Как се намират?
1.Те ще ви се изпращат автоматично и ще попълват складовете ви.
2.Изоставената руина е руината, която скоро ще изчезне.
3.Не трябва да ги търсите - вижте т.1.
XePyBuM
Оръженосец

#19 Мнение от XePyBuM »

DUNDY написа:Някои може ли да ми каже колко % е шанса да ти пусне итем по дефаулт ?
Точния % нз колко е но при шанс от около 350% се намира доста често свитъци. около 1/3 демек всяка трета руина дава свитък а артефактите наистина много трудно се намират за тях някъде един месец трябва да играеш за да намериш по мой изчисления сигурно шанс за артефакт е около 0.01% защото за толкова много набити руини до сега в това число и няколко агресивни 5-ци с героя вътре само един артефакт съм намирал. :shock: :?
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”