не ме пуска
-
- Оръженосец
не ме пуска
защо не ми пуска играта? това ми е странно,както си започва играта и изведнъж ми зацикля и не може да мръдне
- nodray
- Магистър
Re: не ме пуска
Пробвай да изтриеш кеша на браузера и бизквитките и трябва да се оправи .
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
И при мен така и флаш плеера махнах и после пак новия -стария и не става и не става а сьм в атака сега даже
-
- Оръженосец
аз съм нов и не знам какво е кеш с бисквитки
-
- Новобранец
И кеша чистих и нищо не ства изглежда имат проблем аз сьм на Виваком
- nodray
- Магистър
Ако си с хром даваш на бутона с опциите в дясно под червения хикс от него избираш опция history/clear all browsing data с отбелязани ей тия неща. Ако си с мозила е подобно. Или ако имаш програмата CCleaner просто я пускаш.
Clear browsing history
Clear download history
Empty the cache
Delete cookies and other site and plug-in data
Clear saved Autofill form data
Clear data from hosted apps
Clear browsing history
Clear download history
Empty the cache
Delete cookies and other site and plug-in data
Clear saved Autofill form data
Clear data from hosted apps
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Оръженосец
това ли трябва дето го написа но проблема ми е че съм го сложил на автом. влизане и още като си натисна сайта и ми отива на играта направо затова не мога да го направя
- nodray
- Магистър
Изчисти всички опции дето посочих, ако иамш проблем с интернета сега немаше да можеш да пишеш тука, пробвай с друг браузер временно докато мине атаката. И на мен ми се бъгва понякога и пускам през друг бразузер и се оправяmalakbog написа:И кеша чистих и нищо не ства изглежда имат проблем аз сьм на Виваком

أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Оръженосец
не става на други браузери ми иска адобе фласш плеар
- nodray
- Магистър
Ами отвори нов таб, и влез в history от опциите, човек и ги изчисти.ludiq9 написа:това ли трябва дето го написа но проблема ми е че съм го сложил на автом. влизане и още като си натисна сайта и ми отива на играта направо затова не мога да го направя
Ами сложи си го 2 мин отнема.ludiq9 написа:не става на други браузери ми иска адобе фласш плеар
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Оръженосец
аве остави писах на Trayan да каже на администрацията че имам проблем и да не ми махат акаунта че имам доста армия ,имам клан ще ставам скоро време модератор и затова
- nodray
- Магистър
Проблема не е на администрацията, проблема е в твоя браузер. Оправи си го, казах как става това.ludiq9 написа:аве остави писах на Trayan да каже на администрацията че имам проблем и да не ми махат акаунта че имам доста армия ,имам клан ще ставам скоро време модератор и затова
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
не става е и кеша изчистих и плеера деинсталнах и после 11 версия инсталнах и не става
- nodray
- Магистър
Влизаш в сървъра, показва ти менюто, даваш на плей и черен екран ? И на мен ми се случва и се оправя от самосебеси, но през това време просто влизам с интернет екслорър и немам проблем, даже ми върви по-бързо. Пробвай такаmalakbog написа:не става е и кеша изчистих и плеера деинсталнах и после 11 версия инсталнах и не става

أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
И сега какво правим 6 часа не ме пуска в играта?
-
- Магистър
Ако си с Windows 7, отиди на:
C:\Users\*****\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\*****.default\Cache
На мястото на звездичките стои 1во името на потребителя, с който си, на 2рите седи произволна комбинация от букви и цифри. Хвани всички файлове в папката и ги изтрий, ако искаш, може да ги хванеш и да ги преместиш някъде другаде, за да си сигурен, че може да ги върнеш, ако има проблем. Но не би трябвало.
Ако си с XP
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\*****.default\Cache
Пак същата процедура. Триеш или местиш другаде.
Това трябва да оправи проблема ти!
C:\Users\*****\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\*****.default\Cache
На мястото на звездичките стои 1во името на потребителя, с който си, на 2рите седи произволна комбинация от букви и цифри. Хвани всички файлове в папката и ги изтрий, ако искаш, може да ги хванеш и да ги преместиш някъде другаде, за да си сигурен, че може да ги върнеш, ако има проблем. Но не би трябвало.
Ако си с XP
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\*****.default\Cache
Пак същата процедура. Триеш или местиш другаде.
Това трябва да оправи проблема ти!
-
- Новобранец
Много ми е любопитно какво ли съм объркала, че да мога да си вляза в английския сървър, а в нашия си - не! 
Вече втори ден е така и честно казано започвам да се дразня от този проблем. Не мисля, че има някаква логика всички тези хора в един и същи ден да имаме грешка с влизането и това да си е заради нас, по-конкретно заради това, че не използваме 'правилен' браузър...
Докато в същото време влизането в сървъра на друга държава в същата игра да бъде безпроблемно.
Това е нормално... но само тогава, когато въпросен сървър има проблем - не неговите посетители.
Поне така си мисля
И, моля, не казвайте, че с IE е по-добре... Засякох заветните 50 сек. време преди да реагира на кликването върху една случайна сграда в града
Сигурно имам някакъв сорт проблеми с нервите, но не мога да си представя да чакам толкова време за всяко действие, което искам да направя в играта, при това положение просто предпочитам да не си губя времето....... и да не влизам изобщо.
Играта е супер, искам да играяя! ОПРАВЕЕТЕ си проблемааААа
Стига да не ви мързи чак толкова!!

Вече втори ден е така и честно казано започвам да се дразня от този проблем. Не мисля, че има някаква логика всички тези хора в един и същи ден да имаме грешка с влизането и това да си е заради нас, по-конкретно заради това, че не използваме 'правилен' браузър...
Докато в същото време влизането в сървъра на друга държава в същата игра да бъде безпроблемно.
Това е нормално... но само тогава, когато въпросен сървър има проблем - не неговите посетители.

И, моля, не казвайте, че с IE е по-добре... Засякох заветните 50 сек. време преди да реагира на кликването върху една случайна сграда в града

Играта е супер, искам да играяя! ОПРАВЕЕТЕ си проблемааААа

Последно промяна от mimossa93 на 18 Яну 2013, 23:25, променено общо 1 път.
-
- Новобранец
Кратко и ясно проблемът със влизането в играта си стои.
- nodray
- Магистър
Администрацията е уведомена за вашия проблем, извинявам се за неудобството и вярвам, че ще бъде отстранен в най-скоро време. Благодаря за разбирането.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
И как като влезеш със IE нямаш проблеми, пробвах и с опера и модзила и познаи..... да ЧЕРЕН ЕКРАН.
-
- Новобранец
След доста време борба стигнах до извода, че ако искате да ви пуска не пробвайте с google chrom има някъв бъг и не ви пуска. С модзила след 30 минути зареждане играта лети 

- nodray
- Магистър
ZambaVaa написа:След доста време борба стигнах до извода, че ако искате да ви пуска не пробвайте с google chrom има някъв бъг и не ви пуска. С модзила след 30 минути зареждане играта лети
Както казах проблема е във браузера Ви. Но въпреки всичко съм докладвал проблема относно хром, който прави проблеми, не винаги но се случва.nodray написа:Влизаш в сървъра, показва ти менюто, даваш на плей и черен екран ? И на мен ми се случва и се оправя от самосебеси, но през това време просто влизам с интернет екслорър и немам проблем, даже ми върви по-бързо. Пробвай такаmalakbog написа:не става е и кеша изчистих и плеера деинсталнах и после 11 версия инсталнах и не става
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
nodray написа:Както казах проблема е във браузера Ви. Но въпреки всичко съм докладвал проблема относно хром, който прави проблеми, не винаги но се случва.
Привет докладва ли проблема, ако да 12 дена и решение не виждам лично аз. Не искам да поставям срок за решаването на проблема. Ама пробвам да вляза в бг сървара ГРЕДА (не ме пуска). Пробвам в английският да вляза, да OMG пускаме. Та ОТИ ме пуска в АНГЛИЙСКИЯТ, а не ме пуска в българският сървар?
Последно промяна от ZambaVaa на 02 Фев 2013, 13:42, променено общо 2 пъти.
- nodray
- Магистър
ZambaVaa написа:Както казах проблема е във браузера Ви. Но въпреки всичко съм докладвал проблема относно хром, който прави проблеми, не винаги но се случва.
Ако има решение на 'проблема' Администрацията ще ви съобщи в тази тема !ZambaVaa написа: Привет докладва ли проблема, ако да 12 дена и решение не виждам лично аз. Не искам да поставям срок за решаването на проблема. Ама пробвам да вляза в бг сървара ГРЕДА (не ме пуска). Пробвам в английският да вляза, да OMG пускаме. Та ОТИ ме пуска в АНГЛИЙСКИЯТ, а не ме пуска в българският сървар?
П.П: Проблема разбира се е докладван.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Маршал
Моля, извършете действията, описани по този линк: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=DiagnosticZambaVaa написа:Привет докладва ли проблема, ако да 12 дена и решение не виждам лично аз. Не искам да поставям срок за решаването на проблема. Ама пробвам да вляза в бг сървара ГРЕДА (не ме пуска). Пробвам в английският да вляза, да OMG пускаме. Та ОТИ ме пуска в АНГЛИЙСКИЯТ, а не ме пуска в българският сървар?
По такъв начин нашите специалисти ще могат да проверят включването ви към българския сървър.