Герои
-
- Магистър
Re: Герои
Ахам и аз така предположих.
Аз днеска успях да отворя в енциклопедията и да разгледам героите и да си харесам евентуално какъв ще ми бъде бъдещия. Предполагам повечето са играли Heroes 3 и тука героите малко наподобяват. Ако може, който желае да си каже мнението за героите, кой му харесва, кой не, предимства и там всичко относно тях. Има доста интересни герой, както и доста празни. Нека обсъждането започне.
)

- djedai
- Капитан
То не много хора биха ти дали откровен съвет, има една група хора които много ги е страх някой да не им ''подпали чергата'', и гледат много много съвети да не дават, или поне не дават съществени съвети.D3Hky написа:Ако може, който желае да си каже мнението за героите, кой му харесва, кой не, предимства и там всичко относно тях.
Мене ако питаш за първи герой си вземи Наставник, а за втори си вземи Паладин.
-
- Магистър
Всичките герои са добри, като всеки герой е ориентиран към подобряването на определено нещо. Един ти увеличава защитата в битка, друг атаката, трети ти подобрява проучвателите, четвърти ти дава бонуси при правенето на армия, пети ти подобрява защитните установки и други. Въпроса е преди да си избереш какъв герой искаш да помислиш като станеш 5то ниво каква ще ти е стратегията за игра от тук нататък, да правиш по-бързо армия, да си увеличиш защитата, да си увеличиш атаката на армията в битка... Предполагам че е труден избора, защото ще ти се иска да имаш всичко наведнъж, но поне засега трябва да си избереш едно нещоD3Hky написа:Ахам и аз така предположих.Аз днеска успях да отворя в енциклопедията и да разгледам героите и да си харесам евентуално какъв ще ми бъде бъдещия. Предполагам повечето са играли Heroes 3 и тука героите малко наподобяват. Ако може, който желае да си каже мнението за героите, кой му харесва, кой не, предимства и там всичко относно тях. Има доста интересни герой, както и доста празни. Нека обсъждането започне.
)

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

-
- Магистър
Разузнавача е много добър герой, дава бонуси на проучватели, намиране на предмети от руини, шпионаж, наблюдение. Те са доста важни неща от играта, но в пълната му сила можеш да го използваш когато имаш голяма армия и всяваш страх в съседите, тогава този герой е още по-ценен. Затова мисля, че не е най-подходящия избор за първи герой, защото като нов Сюзерен имаш сравнително малка армия спрямо другите Сюзерени покрай теб и нямаш за цел да ги разбиваш и да им дебнеш армията, нито пък да намираш първи руините, защото все още са ти доста трудни за биене понеже ти е малко армията. Затова първоначално е хубаво да се започне с герой, който по някакъв начин да ти усили силата на армията и когато вече имаш голяма армия и можеш да представляваш опасност за съседите, и се оглеждаш от къде да направиш фракция, тогава този герой върши доста по-добра работа
Това си е лично мое мнение, никога не съм играл с него 

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

-
- Капитан
Re: Герои-Завещание на чудовищата
Имам 2 въпроса:
1. Какъв е обхвата на действие? Тоест от какво разстояние ще получава замъка с героя изоставеният ресурс от руините?
От цялата карта или от.... Вие кажете какъв е обхвата.
2. Как се разпределя ресурса? Ако сме на дадена единица площ 5 играча с такива герои пропорционално на нивата на всеки ли ще се дели ресурса или според близостта или .... чакам отговор.
мерси на тези, които отоговорят
1. Какъв е обхвата на действие? Тоест от какво разстояние ще получава замъка с героя изоставеният ресурс от руините?
2. Как се разпределя ресурса? Ако сме на дадена единица площ 5 играча с такива герои пропорционално на нивата на всеки ли ще се дели ресурса или според близостта или .... чакам отговор.
-
- Капитан
Re: Герои-Завещание на чудовищата
2. Според мен като пише какъв ти е процента на ресурсите, които получаваш, няма смисъл от този въпрос... не трябва да се делят.IIIuIIIMaH написа:Имам 2 въпроса:
-
- Капитан
Има смисъл и то голям, но за съжаление от коментари траян не може да го види и отговори. Защото ако сме 5 човека как ще получим всичките по 100 % като руината е само 1 . Ами ако сме с различни проценти? Ами ако се дели на всичките хора в сървъра руините, които умират, а отговори де като няма смисъл?
- ramidora
- Магистър
Aко с въпроса си визирате героя - Заклинател и неговия навикIIIuIIIMaH написа: Защото ако сме 5 човека как ще получим всичките по 100 % като руината е само 1 . Ами ако сме с различни проценти? Ами ако се дели на всичките хора в сървъра руините, които умират, а отговори де като няма смисъл?
За да получите ресурси от изоставена руина, трябва да бъдат изпълнени няколко условия:
Героя да се намира в едно кралство с изоставената руина.
Героя да се намира във владението в момента, когато руината умира (сама)
Много ми е трудно да си представя... в едно кралство 5 играча с герой заклинател по едно и също време и то точно в момент в който руина умира
Нищо не пречи да експериментирате и да споделите резултата и на мен ми е интересно какво ще се получи
Разбирам Ви . Но, по принцип за въпроси към Администрацията има създаден отделен раздел.IIIuIIIMaH написа:Има смисъл и то голям, но за съжаление от коментари траян не може да го види и отговори.
Раздела "Задай въпрос" е за въпроси на, които отговарят и изказват мнение други играчи.
Съжалявам и се извинявам ако смятате, че сме оспамили темата Ви... просто по някога се опитваме да бъдем полезни

П.П. Под "едно кралство" трябва да се разбира, всички парцели от 1 до 63 на дадени координати
Примерно под "кралство 20-15 " се визират всички парцели от 20-15-1 до 20-15-63
Последно промяна от ramidora на 03 Фев 2013, 12:38, променено общо 1 път.
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Капитан
интересното е, че на въпрос някой отговаря без да знае отговора и казва "няма смисъл въпроса" 
иначе затова сме тука да коментираме.
Мерси за предложението ще ги питам админите.

-
- Капитан
Добре с удоволствие ще изчакам да видя отговора на админите и дали Ви удовлетворяваIIIuIIIMaH написа:интересното е, че на въпрос някой отговаря без да знае отговора и казва "няма смисъл въпроса"

-
- Капитан
2.Наскоро прехвърлих този въпрос към тестерите и очаквам отговора. Но, по принцип, това е маловероятно: да се съберат в едно и същото кралство много играчи с еднакво заклинание.
Това е отговорът. Все пак не се знае отговорът
Иначе като гледам как много народ наема наставника и лекарският герой напълно възможно е да има няколко играча с еднакви герои.
Това е отговорът. Все пак не се знае отговорът

Иначе като гледам как много народ наема наставника и лекарският герой напълно възможно е да има няколко играча с еднакви герои.
- ramidora
- Магистър
По принцип в нашия сървър е възможно да се случи, предвид броя активно играещи в съотношение към броя кралства на картатаIIIuIIIMaH написа: Иначе като гледам как много народ наема наставника и лекарският герой напълно възможно е да има няколко играча с еднакви герои.
Но по принцип е малко вероятно, героите на "ен" брой играчи, да бъдат по едно и също време в едно и също кралство (едновременно и да не са в поход) и точно в този момент да умре руина
Не, не можетеIIIuIIIMaH написа: При заклинанието Изпрати чудовища действието е срещу владение. Мога ли обаче да си ги пращам срещу себе си?
Това заклинание може да бъде отправено само срещу " Цел : Вражеско владение "
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Оръженосец
Не, не можетеIIIuIIIMaH написа: При заклинанието Изпрати чудовища действието е срещу владение. Мога ли обаче да си ги пращам срещу себе си?
Това заклинание може да бъде отправено само срещу " Цел : Вражеско владение "[/quote]
Това не е вярно. Аз лично съм си пращал руина да ме атакува. Ограничението е обаче, че може да се прати руина от по-ниско или равно на звездите на целта. Тоест човек може да си прати само 5-ца руина. При 6-ци можете да пратите една 6-ца да атакува друга и през това време да ударите атакуващия, след което да се довърши защитника.
Едно пояснение - НЕ съм тествал дали мога да си пратя агресивна руина все още

- ramidora
- Магистър
Antytrust, aко това е вярно, трябва да бъде докладвано за бъг в игратаAntytrust написа:IIIuIIIMaH написа: При заклинанието Изпрати чудовища действието е срещу владение. Мога ли обаче да си ги пращам срещу себе си?Това не е вярно. Аз лично съм си пращал руина да ме атакува.ramidora написа: Не, не можете
Това заклинание може да бъде отправено само срещу " Цел : Вражеско владение "
-
- Оръженосец
Това не е вярно. Аз лично съм си пращал руина да ме атакува.
Сигурна ли си че е бъг ? За руината не е ли вражеско владение което и да е друго владение на картата, включително на този, които прави заклинанието ?Antytrust, aко това е вярно, трябва да бъде докладвано за бъг в играта
- ramidora
- Магистър
Ние обсъждахме герой : ЗаклинателAntytrust написа: Сигурна ли си че е бъг ? За руината не е ли вражеско владение което и да е друго владение на картата, включително на този, които прави заклинанието ?
неговия навик : Заклинание Изпрати чудовища
Това заклинание е с цел : Вражеско владение
И не може да бъде отправяно срещу собствено владение
Вие отправяте заклинанието, Вашите владения не са вражески
Моля, обърнете внимание, че в информацията на всяко заклинание има определени параметри, сред които и " Цел на отправянето"
Ако, действително сте отправили това заклинание към собствено владение ... Да, това би означавало , че е бъг в играта и би следвало да бъде докладван
-
- Капитан
Траян каза, че не може наистаина заклинателят да си праща сам по себе си руините. Ако го правиш значи е бъг. Възползвай се от него докато го има да понатрупаш опит.
-
- Маршал
Има награда от куеста, която позволява да се изпратят чудовища към която и да е цел, включително и сам по себе си. Няма бъг със заклинателя.IIIuIIIMaH написа:Траян каза, че не може наистаина заклинателят да си праща сам по себе си руините. Ако го правиш значи е бъг. Възползвай се от него докато го има да понатрупаш опит.
-
- Капитан
благодарим за уточнението беше важно!