Защо няма наказания когато някой силен атакува слаб...

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Заключено
Съобщение
Автор
IIIuIIIMaH
Капитан

#1 Мнение от IIIuIIIMaH »

Днеска ме атакува един сюзерен и реших да видя каква ни е разликата. Направо ме размаза. Аз съм станал капитан с по 200 единици от вид. Не мога да атакувам някой, който е под мене макар и с няколко точки а този е сюзерен с по над 4к единици от вид и си ме бие. И това ако ви е справедлива игра. Към админите е отправено питането. Защо аз, който съм се записал не в началото на ерата и си фермя с по малко армия, за да бия руини изведнъж ми се изсипват някакви дето не само не са ми в 10 обхват,а над 50 пъти е този по силен от мене и ме трепе, а аз да не мога да ударя някой който е дори каса и ми е в 2 но не капитан. Това ли ви е виждането за справедлива игра? Всички игри къде съм играл няма такова нещо като тука. Всички имат някакво ограничение силните да не бият слабите и то с такава очевадна разлика от над 50 пъти. Ако по този начин продължите мисля, 4е много хора ще се откажат. Остана да ми се изреждат няколко пъти на ден хора с по над 20к армия и да ми съборят всичко дето съм го направил за 1 месец само за 1 ден. Айде армията ще я пратя на някъде ами той ще ми събори всичко и за какво съм се мъчил цял месец?
И в този ред на мисли само си представям как откривам солено езеро и не искам да го дам на клан с 20 сюзерени и тия решат не само да си земат езерото ЗАДЕТО НЕ ИМ ГО ДАВАМ и да ме атакуват постояно. Само за 1-2 4аса като пуснат едновременни атаки на грабеж и трошене ще ме нулират труда за 2 4аса. я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ 20 ПО НАД 20-30К АРМИЯ = 600К АРМИЯ СРЕЩУ 0.5К АРМИЯ. Не знам с това мое изказване дали ще ме накажете но това е истината погледната отстрани. Трябва някой да ви я каже.
Последно промяна от IIIuIIIMaH на 18 Дек 2012, 00:12, променено общо 1 път.
didko1970
Магистър

Re: Защо няма наказания когато някой силен атакува слаб...

#2 Мнение от didko1970 »

че кой те кара да стоиш на 2зв. и не се развиваш
и голем терикат си-на 2зв иска и езеро,а руина 7 да биеш не искаш ли
Аватар
ramidora
Магистър

#3 Мнение от ramidora »

IIIuIIIMaH написа: Ако по този начин продължите мисля, 4е много хора ще се откажат. Остана да ми се изреждат няколко пъти на ден хора с по над 20к армия и да ми съборят всичко дето съм го направил за 1 месец само за 1 ден. Айде армията ще я пратя на някъде ами той ще ми събори всичко и за какво съм се мъчил цял месец?
За 1 месец игра, ако играехте за развитие , отдавна да сте Сюзерен
Но, Вие умишлено задържате развитието си и си стоите на 2*
Това си е Ваше право и Ваша стратегия
Но и да имате наглостта да обвинявате администрацията или създателите на играта, че сте избрал да си играете на 2* а тези, които са продължили да се развиват могат да Ви бият ... е направо безумно
Това е цената, която ще платят всички, които си мислят да си мишкуват на ниските звания
Създателите на играта са Ви дали много добра възможност и условия за развитие в играта
Разполагате и с подкрепа на Древни за период от 2 месеца
Какво очаквате ? Да си стоите до безкрайност на 2* и да имате всички видове протекции в играта ?
Развивайте се , за да бъдете Вие някой ден в позицията на по- силния
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
IIIuIIIMaH
Капитан

#4 Мнение от IIIuIIIMaH »

темата е приключена
Последно промяна от IIIuIIIMaH на 18 Дек 2012, 00:08, променено общо 1 път.
IIIuIIIMaH
Капитан

#5 Мнение от IIIuIIIMaH »

темата е приключена
Последно промяна от IIIuIIIMaH на 18 Дек 2012, 00:09, променено общо 1 път.
Аватар
ramidora
Магистър

#6 Мнение от ramidora »

Младежо ... аз когато съм ги играла тези игри (няма да споменавам имена, за да не правя реклама)
Вие сигурно сте вървял прав под масата

Съвкупността от опит и умения в онези (не споменати игри) ми е помогнал да бъда това, което съм тук в тази игра
Няма нужда да ме предизвиквате в нещо, което отдавна е спряло да представлява някакъв интерес за мен.
Оправдавате се с някакво закъснение ... ами погледнете играчи, като ХеРуВuM или като Schast и ownedoo ( последните са регистрирани ноември месец)
Давате ми за пример други игри ... тук също никой с по- високо звание не може да атакува замъците Ви.
Могат да бъдат атакувани от всички само външни владения.

С поста си не обиждате мен, обиждате себе си
Ако наистина бяхте сериозен играч, обмислящ развитието си и търсейки информация развива своя стратегия в играта ...
Отдавна да сте станал Сюзерен
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
IIIuIIIMaH
Капитан

#7 Мнение от IIIuIIIMaH »

ами то това е проблема аз не искам да се занимавам повече по 15 4аса на ден с игри.играя за кеф вляза някой ден за някой 4ас. не искам да съм воин тука. искам си фермя спокойно. това е фермерски сървър. не ми трябва да се доказвам и да съм първи тука. така че има хора като мене който играят за кеф от време на време. играйте си, бийте се доказвайте кой каквото търси. аз търся мири спокойствие стар човек съм вече за подобни доказвания във виртуалния свят. приятна игра сюзерени :)
п.с. пък ако някой админ реши че имат нужда от такива хора като нас и вземе да промени правилата за нападение добре ако ли не ще играем докато можем за кеф :)
приятна игра на всички -това е смисъла да се забавляваме тука и ако това ще са и за в бъдеще правилата ще се нагодим според тях :)
IIIuIIIMaH
Капитан

#8 Мнение от IIIuIIIMaH »

темата е приключена
Последно промяна от IIIuIIIMaH на 18 Дек 2012, 00:13, променено общо 1 път.
i1978
Оръженосец

#9 Мнение от i1978 »

Абе тука страшен филм. В интерес на истината човека създал темата до някъде е прав, като изключиме арогантния му изказ за мъж с две деца. Някак си не е коректно хора с огромни армии да разпарчетосват външните владения на другите. То е ясно, че играта е и за "реални" пари, които най-вероятно първо са вкарани, а след това и се изкарват от играта ама все пак има хора играещи и за забавление. Армия от 20к срещу 200 например и то без да има, каквито и да било наказания малко е некоректно към по-малките. Относно съюзерен ми така съм се забатачил, че много искам да съм ама не съм. Както и да е явно не разбирам играта достатъчно и това е нормално на този етап. Това, което мене ме дразни най-много не е това, че няма наказания за такъв тип удари, било то и към външните владения, а това че калкулатора се плаща и то доста скъпо. Там, където съм играл поне това нещо не се плаща.
Ruskia1936
Оръженосец

#10 Мнение от Ruskia1936 »

Според мен автори на такива теми и постове като този господин тук трябва да се наказват, да не говорим, че в този форум трябва да съществува някакъв ред,.
i1978
Оръженосец

#11 Мнение от i1978 »

Реда се прави от хората поддържащи форума.
Thedrop
Оръженосец

#12 Мнение от Thedrop »

IIIuIIIMaH,

Още от първите няколко реда и на двата ти поста ми залъха на омраза (много модерен термин напоследък от английски - хейтване) и на мрънкане от типа на "аз съм най-важният тук, защо не го признавате", затова и не се и занимавах да прочета изцяло словесната диария, която за мое най-голямо съжаление си решил да споделиш.
Проблемът очевидно са нереалистичните ти очаквания и грандоманската ти представа за твоите умения и божествени способности видиш ли... Изобщо не ми клати коледните камбанки, фактът, че ти си някакъв някъде. Не може да очакваш, че като заделяш 3-4 часа на ден ще можеш да си на равни плоскости с някой, който хем налива пари, хем налива 10-12 часа дневно. Това не е възможно да стане (а ако беше възможно какъв изобщо щеше да е смисъла от една такава игра?).

П.С. За твоя информация външните владения не са твои по право (за това са външни, стопли ли?) и никой с по висок ранг от твоя не може да напада твоите ГРАДОВЕ и да те занули както ти незнайно защо прокламираш и се опитваш да дезинформираш.
Последно промяна от Thedrop на 18 Дек 2012, 02:11, променено общо 1 път.
Колето на живота се върти ли върти. Един ден си на върха, друг ден долу в прахта, важното е да не попаднеш между спиците ;)
IIIuIIIMaH
Капитан

#13 Мнение от IIIuIIIMaH »

1. Искам да се извиня ако съм обидил някой. В първия пост коментирах ситуация при която по -силен напада много по- слаб без да уточнявам игри и играчи.
След пост като този и други и последвалите атаки по мене от стикс, при който човек 15ти както писах в класацията ме атакува нормално е да се ядосам

"Но и да имате наглостта да обвинявате администрацията или създателите на играта, че сте избрал да си играете на 2* а тези, които са продължили да се развиват могат да Ви бият ... е направо безумно
Това е цената, която ще платят всички, които си мислят да си мишкуват на ниските звания".

вижда се от това изказване кой пръв започва да обижда азричайки ме мишка,за само ги предизвикам да се поставят в моята ситуация. ако съм нарушил някой то4ка от правилника за коректност в форума ще приема наказанието.

Никой лично не съм обвинявал, а попитах администраторите за тази несправедливост според мене. те си решават както писах каква да е играта ние се нагаждаме. Но след това от този пост и другите и последвалите атаки е нормално тези дето са велики тука а ние сме неизвестните им предложих да си сменим местата да видим как ще се чувстват те.

приятна игра на всички! щом такива са правилата по този на4ин ще играем.

темата е приключена!
Baron
Новобранец

#14 Мнение от Baron »

Аз лично най-вече съм възмутен от възпитанието на доста голяма част от посетителите на този форум, всеки парадира, че е възрастен и има някакъв опит в подобни игри или, че едва ли не знае повече от други. Но като гледам писанията на повечето стигам до извода, че сте неграмотни и доста заблудени личности. Едни казват че сме ходили под масата, докато те са вършели определени неща без да знаят това дали е така, други ми споменават за нашумели изрази от английски език, а в действителност целта на темата е съвсем друга. Ако става въпрос за вкарване на пари има играчи, които сигурно не работят и нямат възможност да си дават парите за играта, други просто не желаят затова би било редно да има наказания и ограничения за това по-напредналите в играта да нямат право да атакуват по-изостаналите независимо от причините за това. И моля за коректно отношение и без обиди. Не съдете за другите без да ги познавате. И така не човекът отворил темата се е изложил, а тези които го нападат в нея. Ако въпроса, е че са вкарали пари техен е избора в играта може да доминират но тук като обиждат само се злепоставят и съвета ми към тях е първо да мислят после да пишат във форума небивалици и някакви си умозаключения били те логични или не и да се опитват да ги налагат само поради простата причина, че в случая са малко по-напред в развитието в играта, което не може да е пример за някакви техни качества.
Thedrop
Оръженосец

#15 Мнение от Thedrop »

Baron написа: в действителност целта на темата е съвсем друга.
Каква е целта на темата? Да се обърне внимание на факта, че играчи с висок рейтинг могат да атакуват по-слаби ли? Не. Целта на тази тема беше (преди г-н IIIuIIIMaH да си пренапише постовете до неузнаваемост) публикуващият да хейтва всички и всичко с 20 пъти по-силна армия от неговата. Той просто искаше един отдушник, в която да изсипе гнева си, защото:
IIIuIIIMaH написа:Днеска ме атакува един сюзерен и реших да видя каква ни е разликата.

Сериозно ? Решил си да видиш какво ще стане? Ти какво очакваше да стане? Имаше ли вариант, при който да стане нещо друго освен очевидното, при положение, че можеш да видиш силата на идващата армия?

Г-н Baron, в случая Вие защитавате човек, който използва за аргумент въображаеми реалности, измислици и лъжи, дали, защото не си е проверил фактите или, защото проверените от него вече факти не са му харесали и е сметнал за необходимо да ги доукраси. Всички го нападат, поради обидния му и нагъл тон, безпочвените му обвинения и глупостите, които бръщолеви.

NB: Темата наистина е много сериозна - как се предполага един тепърва станал сюзерен да се защитава от един дългомесечен такъв (тук вече става въпрос за напълно регламентирани от правилата атаки ), без втория буквално да му е такъв?
Колето на живота се върти ли върти. Един ден си на върха, друг ден долу в прахта, важното е да не попаднеш между спиците ;)
Аватар
ramidora
Магистър

#16 Мнение от ramidora »

Thedrop написа: NB: Темата наистина е много сериозна - как се предполага един тепърва станал сюзерен да се защитава от един дългомесечен такъв (тук вече става въпрос за напълно регламентирани от правилата атаки ), без втория буквално да му е такъв?
Ето ... това вече е сериозен въпрос
Искам да Ви уверя, че създателите на играта са се постарали да я направят не само интересна и забавна, но са обърнали и сериозно внимание върху защитата на закъснели с регистрацията играчи
Първо , всички получават защита на Древните в столицата си за 2 месеца
Това е достатъчно продължителен период в който всеки има възможност да се развие
Когато станете млад Сюзерен , получавате още един вид защита на столицата си
В продължение на 1 месец всички, които опитат да атакуват столицата Ви ще бъдат много изненадани
При атака ще дезертира 90% от армията им
При редовна игра, този 1 месец е напълно достатъчен за да се превърнете в сила с която другите да се съобразяват
Не пренебрегвайте и факта, че големите Сюзерени ще започнат да се дебнат и самоизбиват
Когато станете Сюзерени, ще видите и колко интересни награди има при изпълнение на определени задачи
Както един колега вече каза " Играта е на 5* " , останалото е преход към самата игра
Един вид подготовка към сериозната игра

В тази игра не всичко е само пари и време ... нужно е и още нещо -мисъл
Хора, които имат опит в други стратегически игри са с леко предимство
Тези, които имат сериозен опит в повече стратегически игри, доказали са своето аналитично и комбинативно мислене... Такива хора имат много сериозно предимство в играта и няма да им е трудно да се докажат и тук, като сериозни играчи
felisia
Капитан

#17 Мнение от felisia »

Към автора на темата:
интересно ми е ,ако беше играл на руските сървъри :twisted: сигурно щеше да се откажеш на 25-та минута.Това е военна стратегия а не farmville
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
ex7azy
Оръженосец

#18 Мнение от ex7azy »

Xora ne zabravqite che tova e samo edna igra , kolkoto i da e interesna si ostava igra. Az sam na 26 , igraq na podobni igri ot 11 godini i e imalo sluchei da stoim v kompiutarna zala 3 dni , 8 choveka i da igraem heros . Sega e po razlichno i igrite sa po razlichni s gledna tochka na tova che sa za poveche hora i koito mi kazva che e igral podobni igri dokato sam hodil prav pod masata da ne kazva golqma duma zashtoto podobni igri ima ot skoro , a otnosno tazi da naistina e izmislena taka che da ti e interesna da q igraesh ii avtore kvo se oplakvash , kato mogat shte te mechkat ti kade si vidql da te nakazvat kato igraesh s ak47 a protivnika ti e s glock !!! Samo edno malko me podrazni i tova e che za da mojesh da se razviesh dobre trqbva da plashtash , ne dali si dobar strateg a dali si dobar platec . V igrata ima devet xilqdi i neshto xora ot koito okolo tri xilqdi prashtat ili sms-i ili po karta ot 50 do 150 leva na mesec !!! Edin dom za izostaveni deca ima razxodi za xrana na mesec 15000 lv . Tapichko a , vajnoto e che igrata e qka .
Previous
Магистър

#19 Мнение от Previous »

ex7azy написа:Xora ne zabravqite che tova e samo edna igra , kolkoto i da e interesna si ostava igra. Az sam na 26 , igraq na podobni igri ot 11 godini i e imalo sluchei da stoim v kompiutarna zala 3 dni , 8 choveka i da igraem heros . Sega e po razlichno i igrite sa po razlichni s gledna tochka na tova che sa za poveche hora i koito mi kazva che e igral podobni igri dokato sam hodil prav pod masata da ne kazva golqma duma zashtoto podobni igri ima ot skoro , a otnosno tazi da naistina e izmislena taka che da ti e interesna da q igraesh ii avtore kvo se oplakvash , kato mogat shte te mechkat ti kade si vidql da te nakazvat kato igraesh s ak47 a protivnika ti e s glock !!! Samo edno malko me podrazni i tova e che za da mojesh da se razviesh dobre trqbva da plashtash , ne dali si dobar strateg a dali si dobar platec . V igrata ima devet xilqdi i neshto xora ot koito okolo tri xilqdi prashtat ili sms-i ili po karta ot 50 do 150 leva na mesec !!! Edin dom za izostaveni deca ima razxodi za xrana na mesec 15000 lv . Tapichko a , vajnoto e che igrata e qka .
Извинявай, ама на 26 години, и не си се научил да пишеш.. Няма как да приема критиката ти за платците, на несъществуващ език.
ex7azy
Оръженосец

#20 Мнение от ex7azy »

Аха , значи писането е проблема ! Аз дадох коментар там където всеки може да го даде . Това как съм го написал си е моя грешка , но не мисля че в това е проблема . И на суахили да го напиша и на иврит и на албански да го напиша то пак ще означава едно и също . Тъпо е някой да се жалва като монахиня за това че са го победили по силни играчи, като не иска да се страхува от такива неща да си пусне пасиансче и да си цъка там но и там не е сигурно , защото има шанс и там да не успее да го нареди !
Аватар
nodray
Магистър

#21 Мнение от nodray »

ramidora написа:Младежо ... аз когато съм ги играла тези игри (няма да споменавам имена, за да не правя реклама)
Вие сигурно сте вървял прав под масата

Съвкупността от опит и умения в онези (не споменати игри) ми е помогнал да бъда това, което съм тук в тази игра
Няма нужда да ме предизвиквате в нещо, което отдавна е спряло да представлява някакъв интерес за мен.
Оправдавате се с някакво закъснение ... ами погледнете играчи, като ХеРуВuM или като Schast и ownedoo ( последните са регистрирани ноември месец)
Давате ми за пример други игри ... тук също никой с по- високо звание не може да атакува замъците Ви.
Могат да бъдат атакувани от всички само външни владения.

С поста си не обиждате мен, обиждате себе си
Ако наистина бяхте сериозен играч, обмислящ развитието си и търсейки информация развива своя стратегия в играта ...
Отдавна да сте станал Сюзерен
Ей много игри играла тая госпожа, много нещо, кажи имена на игрите, колко години си играла игри и т.н На 42, игри играе, но това не е толкова важно, кой както си иска.А по темата предпочитаме отговор от администрацията, и с тоя нахакан тон не си особено интересна, ако ще и 20 000 000 000 точки да имаш в играта.Разбрахме че играеш по 18 часа на ден и за 1 месец ставаш сюзерен.. Другите хора не са така.Правят една защита, ако е 5 пъти повече точки удря с 10 % от атаката му ако е 4 пъти 30%, ако е 3 пъти 40% и т.н и готово.
أنا أحب موني

نوضري
didko1970
Магистър

#22 Мнение от didko1970 »

да де,специално заради няколко некадърни българчета да сменят играта направо
как по другите сървъри никой не мрънка,а тука сте умници всички
айде стои си на 2зв.,че ако качиш някоя без да искаш може някой "батко" да натрупа фракция
Аватар
nodray
Магистър

#23 Мнение от nodray »

Ако случайно говориш на мен хич не гледам да си седя на 2 звезди.Ти да не си модератор или админ ??? Не си тогава Ш. Като си от най-силния съюз, не значи нищо, това все пак е игра, приемай я като таква. Гледай си там фракционния рейтинг.
أنا أحب موني

نوضري
didko1970
Магистър

#24 Мнение от didko1970 »

ти когато се регна съгласи ли се с условията на играта-съгласи се
а тогава спри да мрънкаш...а и винаги може да си изтриеш акаунта,ако не ти изнася
Аватар
nodray
Магистър

#25 Мнение от nodray »

didko1970 написа:ти когато се регна съгласи ли се с условията на играта-съгласи се
а тогава спри да мрънкаш...а и винаги може да си изтриеш акаунта,ако не ти изнася
Аз не мрънкам пич, къде па видя да мрънкам ??? Админа си има последната дума. Автора на темата ми е приятел и не ми хареса тона на колежката ти, както и твоя. Разбра ?? Аз какво ще си правя с акаунта МИ е лично МОЯ работа, гледай си там твоя ...
أنا أحب موني

نوضري
didko1970
Магистър

#26 Мнение от didko1970 »

знаеш ли колко ми пука кой какъв ти се пада
ако почна да се съобразявам с някой като теб ще трябва да се самоубия,а за сега не го планувам...
или играйте,или си намерете друго занимание...твоето ако не е мрънкане,какво е тогава
колкото и да не ти изнася-това е положението,това е играта,и така ще остане със или без теб
Аватар
nodray
Магистър

#27 Мнение от nodray »

didko1970 написа:знаеш ли колко ми пука кой какъв ти се пада
ако почна да се съобразявам с някой като теб ще трябва да се самоубия,а за сега не го планувам...
или играйте,или си намерете друго занимание...твоето ако не е мрънкане,какво е тогава
колкото и да не ти изнася-това е положението,това е играта,и така ще остане със или без теб
С и без теб също няма да се промени.Аз нямам проблем с правилата на играта,ако не си забелязал, но ти толкова и четеш кой какво пише. Нито ми е 1-ва онлайн игра. Просто трябва да се научиш да уважаваш хората . Знаеш ли колко ми пука кой подред си в класацията ? Стига се държа като комплексар, че се излагаш,вземи пример от колежката ти, ходи прави точки, че ще те минат хората. И стига сме спамили, че оспамихме темата на човека. Всичко хубаво ти желая и приятна игра.
أنا أحب موني

نوضري
antracs
Новобранец

#28 Мнение от antracs »

didko1970 написа:че кой те кара да стоиш на 2зв. и не се развиваш
и голем терикат си-на 2зв иска и езеро,а руина 7 да биеш не искаш ли
Въпроса изобщо не е в тарикат или не играта не е балансирана и развитието над определено ниво става никакво защото иска перли за всичко например технология на добива външно владени е и всичко езера трудно се вземат повечето ходят в стих както на всички ни е добре познато разбирам че има хора които играят да печелят пари ,но примерно за хора като мен които искат да се развиват и да губят определено време с тая игра става невъзможно и по груби изчисления месечно трябва да се даряват по 50-70 лева да вървиш на горе и да изпълняваш задачите, което за един Български стандарт е много аз мисля да и тегля чертата и който има акъл в главата би направил същото принципа на играта е елементарен някои даряват други обират облагите"стих" играят за пари няма проблем нека задържат езерата повече но не те оставят дори и за ден да го задържиш че да си помогнеш с развитието малко.Грубо казано като дарявате подпомагате 'Стих" да си докарва по малко повече доходи месечно нищо повече докато не решат, че си заплаха и си до там.Играта е дарявай за да може някой да си докарва доходи месечно и иска все повече и повече например външни владения 250чп,5 замък 500 нивата на горе стават и над 1000чп за технология на добива иска още от 2ро ниво 5чп на горе и не ми се и мисли.Пожелавам на всички приятна игра но смисъла в тая е меко казано никакъв.
PiletoElf
Новобранец

#29 Мнение от PiletoElf »

Здравейте на всички това ми е първия пост във форома и заради това моля не ме нападайте давам мое мнение и ако може по възможност администраторите да отговорят какво те мислят по въпроса на темата

Всичко се случи тези дни като установих нещо много според мене неправилно ,точни имена няма да давам освен RandAlTor който ни е клан лидер(тупо ще е ако казвам някой познат..).Напада го съответно друг играч(поради една или друга пречина) при което се остановява от мен и клана ,че армията на RandAlTor + още 2-ма от клана(най-силните ни хора) заедно с геройте им в боя да се защитават всичката им армия и на тримата умира като победител е нападащия и плечкосва или разрушава каквото може.Съответно от тука се установява че противника напада с армия като за 3-ма и отгоре ,което от моя гледна точка не е справедливо това означава че неможем да се защитим от най силните играчи(или хората който се намират в топ 15) в тази игра по никакъф начин (като изклучим храма и защитата от древни защото те са съответно недостатъчни или с перли което излиза много скъпо съответно отказващи от играта начини) и ако те решът с едно щракване на пръстите може да си набележят някой и да го занулят,пребият,откажат наречете го както искате и ако този човек в случая RandAlTor е дал някакви пари за да играе(5-10-20-100-400 няма значение колко освен че ако са повече е по зле) и го занулят,пребият,откажат така лесно направо ще се пукне от яд ,че е дал толкова пари само за да се изгаврят с него и ще критикува играта навсякаде(поне аз това бих правил).

Идеята ми е да има някакаф баланс между тези битко защото се пак в атаките може да са двама ,а е дадено предимство на защитаващите се да са 3-ма от което в дадения пример това предимство е самоубийство. Най вероятно идеята ми няма да се приеме ама да речем като пример както има защита от нападение на играчи с високи звезди да не нападат по малки звезди съответно хора с нат 100-150 милиона военен рейтинг над другия играч да не може да го нападат ,казвам го само като пример.
Знам че много хора ще са против идеята ми и заради това ви омолявам не ме нападайте основно искам администраторите да чуя, тяхното мнение по въпроса(извинявам се че се повтарям но държа да получа мнение от тях)

Сега за оточнение вярно аз съм все още ораженосец и нямам много опит в тея работи но чуството че като стана таман 5 звезди и си зема сички армий от изпалнението на Quests и може да ми ги пребият просто ме отказва да дигам звезда или да си ги земам

ПС: извинявам се ако има правописни грешки
Illidan
Магистър

#30 Мнение от Illidan »

antracs написа:Грубо казано като дарявате подпомагате "Стих" да си докарва по малко повече доходи месечно ...

;)

Ха добро утро!!!

Иначе по отношение на хленчещите, дето СТИКС им вземат всичко и ги избиват и т.н. и искат още и още защити:

Играта си е много добре направена и много добре балансирана. Възможности за защита има толкова много, че свят да им се завие на тези, които искат да нападат - просто няма да могат ;) Ще я научите играта и ще ви стане интересна - сигурен съм, че на следващия сървър вече ще е доста по-интересно ;) Сега се учете от грешките си и разучавайте възможностите ... СТИКС са я играли тази игра по другите сървъри и са наясно за какво иде реч, а тази игра е коренно различна от всички подобни стратегии ... най-якото е, че тук са възможни толкова много и различни начини на развитие - само трябва да се играе ;)

П.П.: И както вече дидко и рамидора споменаха - играта започва едва на 5 звезди, че дори, бих допълнил, едва след 2-рия герой ;) всичко до тогава е обучение ;)
PiletoElf
Новобранец

#31 Мнение от PiletoElf »

Illidan е не си прав какви възможни ситуации за защита има общо са 3 4-твартата ти трябва голям левел герой...... храм, защита от древните и 2 магически кули с много окрепления +общо 3-ма защитника повече варианти за начални защити на токущо станалите 5 звезди или до 100-150мил райтинг хора няма това да ти тарчи армията от град на град когато те нападат не е опция защото ти утива ресурса(плечкосватго) или ти разрушава згради който строиш 10 дена до 5левл просто невиждам какво може да те спаси от 2-ма човека с общ райтинг на армията 700мил или 400мил даже се съмнявам че древните ще са от полза... храм може да те спаси от 1 до 5 дена максимум от 2-ма човека и после???? както се знае повечето са от стих и ако 2-ма са блокирани има още 7 ко прайм тогава? ето ти пример и се извинявам на стих че използвам точно тяхния клан
Illidan
Магистър

#32 Мнение от Illidan »

Човек с една звезда да ми обяснява, че не съм прав ... добре ...
Обяснявай ми, но да ти спомена само /до сега не съм се "хвалил", щото не е и за хвалене много, но .../, че на дидко героя му почиваше 2-3 дни по Коледа след като се разби в мен ... виж той с колко точки е - виж ме мен с колко съм ... повече няма какво да обяснявам ... явно има доста хора, които така и няма да я схванете тази игра как се играе ...
PiletoElf
Новобранец

#33 Мнение от PiletoElf »

ЕЕ добре щом е така защо не споделиш тогава с нас????? а само говориш от високо... щом казваш че няма да схванем играта светни на де?
Аватар
djedai
Капитан

#34 Мнение от djedai »

В американски форум:
питаш и ти отговарят.
В руски форум:
питаш нещо и теб те питат.
В български форум:
питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Свиквай с реалностите пич.
Illidan
Магистър

#35 Мнение от Illidan »

djedai написа:В американски форум:
питаш и ти отговарят.
В руски форум:
питаш нещо и теб те питат.
В български форум:
питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Свиквай с реалностите пич.
Не знам това към кой е, но подозирам, че имаш предвид, че РiletoElf е питащ, а аз съм обясняващият ...
Айде сега се върни няколко поста по-нагоре и виж кой пита, кой отговаря и кой после ми обяснява, че аз нищо не разбирам /че не съм бил прав/ ... Аз отговарям на обяснението му колко не съм прав - като не съм прав, как става тъй, че да бия дидо /по-точно той не можда да ме набие/? ;) Става, защото играта дава достатъчно възможности ... Възможностите си ги знаете всички - точно същите 2-3-4 неща, за които става въпрос - укрепления, порти, храмове, подкрепи и т.н. ...
Сега, че ми е трудно да му обясня в кой точно момент какво се прави - еми не мога да обясня ... нито му знам развитието, нито къде се намира по картата, нито кой и как и със какво е разположен покрай него ... няма как да напиша ръководство за "правилна игра", защото първо, че не я разбирам все още съвсем играта и второ, че такова нещо не съществува ...
Обяснявам му, че е ... /ти си го казал - не аз/, защото не осъзнава последното - че няма универсални рецепти ...

Написал, че 20 човека били стикс, а храмът може да задържи макс 1-2 - какво за останалите ... На това какво да му отговоря? Има ли нужда от коментар изобщо? Нека са си ако искат и 50 човека стикс - дреме ми на хвърчилото за останалите дето са ми на другия край на картата ... Не е ли ... /такъв, какъвто си го нарекъл/, ако не може да сметне колко часа им е пътя? Ако не може да сметне колко злато им е пътя? Ако не може да направи извод, че никой от стикс, който е на 1-1 /примерно/, няма да тръгне да отива да руши сгради на някой на 60-60 /примерно/. Глеееда класацията завалията и прави едни работи в гащите докато реве по форумите колко е несправедлив света ... но да седне да пресметне 2+2 ... какво да обяснявам повече - няма смисъл просто - вие искате да не строите храм, да си държите портите нонстоп отворени, по възможност никой да не ви безпокои като си биете руините и само гледате класацията кой колко точки имал и колко е страшен ... Ами аз мога да ти кажа, че по едно време в играта 3 човека с по 10 пъти по-малко точки ни направиха луди калинки двойно повече хора - има опции в играта ... просто трябва да се мисли малко ...
Ами, че стикс имат врагове навсякъде по картата, ами че тези врагове са пъти повече като брой - колко наивен трябва да си, за да мислиш, че 20 човека могат да се занимават само и единствено с теб, особено ако тези 20 човека не играят за кеф, ами се издържат с тази игра - нали се сещаш, че като ти чупят сградите, губят време, през което са могли да си наберат перли /т.е. парички/ ...
Явно не е от форума, че е български ... явно си е от питащите ... Има и друга поговорка - каквото повикало, такова се обадило ...

П.П.: Обикновено НЕтъпите хора са поне малко грамотни и пишат малко от малко правилно - очевидно е колко ти е багажа, след като не си научил и елементарен български език /принципно говоря - който се познае, да не ми се сърди .../
Аватар
djedai
Капитан

#36 Мнение от djedai »

Той човека искаше просто конкретен отговор на въпроса си и искаше да знае какво точно да направи, а ти отговаряш на въпроса му с въпрос. На мене ми направи лошо впечатление че си правиш изводи за хората по това колко звезди са, защото това няма как да е критерии, защото аз съм размазвал много хора с повече звезди от мен, всеки може да пуска армия постоянно то това е елементарно, и въпреки звездите които е натрупал няма две гънки в главата да пусне едни пророци преди да стигне, а да не говорим че има и такива които въобще не могат да си сметнат битката.
На мене няма какво да ми обясняваш, в сравнение с игрите които играя тази ми изглежда като за 5 годишни.
Пътуват към тебе с часове и имаш цялото време на света за реакция, това ме изнервя страшно, защото аз съм свикнал атаките да стават за максимум половин минута, и там трябва да взимаш решения за части от секундата, тука се вадят едни калкулатори, почва се едно смятане по един час, то това и баба ми ще го направи.
И по този начин вместо играта да дава предимство на тия които мислят бързо и рационално, тя дава предимство на кияци които не ходят на работа и висят по цял ден в интернет.
Illidan
Магистър

#37 Мнение от Illidan »

Изобщо не си правя извод за умствения му багаж от звездите му. Споменах му звездите, защото аз му обяснявам нещо от положение на малко повече застоял се в играта, а той ми се прави на гениален, че нямало как да стане ...

А на въпрос - Как да се пазим да не ни набият хората с по 20 пъти повече армия? - как да отговоря? Има си начини, които всички знаем - порти, храмове, укрепления, кули, армии подкрепи ... цели тактически решения - въпрос на избор и на малко мисъл /не се изисква да си гений/ ... другото няма смисъл да го повтарям ...

А ти какви игри играеш изобщо ми е през чорапите ... И аз да повторя - така са я направили играта - ако не ти харесва, че може човек много по-силен да те напада - ходи си играй игрите за 50-годишни ...

Аз просто казвам, че тази игра е много добре помислена и балансирана и всички тука дето хленчат, че ги биели хора с по много по-големи армии, са ми толкова смешни, че няма накъде ... Ами защитавайте се бе! - има начини - мислете малко ... рецепта няма - просто се ползват и комбинират опциите, които всеки има и знае - никой нищо не крие - да не си мисли някой, че имам някакви невероятни тактики и техники за защита - няма такова нещо ... просто трябва да знаеш от кой и кога да се пазиш, а също така и да си предвиждаш загубите от евентуални атаки ... нищо тайно и сложно няма ...
Аватар
djedai
Капитан

#38 Мнение от djedai »

Няма как игра която се играе с вкарване на пари, които влияят пряко на играта да е балансирана, ама карай, и без това не си разбрал и дума от това което съм написал. Приятна игра.
kevin13
Новобранец

#39 Мнение от kevin13 »

djedai написа:Няма как игра която се играе с вкарване на пари, които влияят пряко на играта да е балансирана, ама карай, и без това не си разбрал и дума от това което съм написал. Приятна игра.
Ама много верни думи!!! Играта си е суперкомерсиализирана и не вкарваш ли пари жална ти майка... Целият ни клан по същество се разпадна, защото болшинството сюзерени си казаха - ами сега на къде - Стиксовете подтискат всичко, перспектива за някакво по-интересно развитие няма.... Не, че имам нещо против тях - du ut des , както е казано много отдавна - давам за да дадеш - дали са момчетата и момичетата и сега има се връща, кой се отказва от гювеча :roll: Няма какво да обвиняваме тези , които са пуснали играта - просто този, на който му харесва ще играе,който не да хваща пътя! Аз самият като стигна петте звезди смятам точно това да направя.
Аватар
djedai
Капитан

#40 Мнение от djedai »

Ти да не мислиш че от стикс са вкарали много пари, на тях предимството им е че са почнали да играят по рано, и като са отворили аукциона там са били само те, съответно са обирали всички перлите на минимална цена, поради простата причина че не е имало с кой да наддават.
Това естествено не значи че вкарването на пари не дава предимство, дава и още как, просто те не са точния пример.
Колкото до това че стиковете потискат всичко, то това е така само защото другите им го позволяват, но те имат една генерална грешка в своята стратегия от която рано или късно другите ще се възползват.
Аватар
ramidora
Магистър

#41 Мнение от ramidora »

Нямам никаква представа, кой Ви дава информация за клана ни ... но, Вашия информатор , много Ви е заблудил
Колко пари сме вкарали в играта е въпрос на финансови възможности, но съм убедена, че са повече от колкото е вкарал всеки друг клан
Теорията Ви за аукциона... когато отворят нов сървър, влезте , отворете аукциона и изкупете всички ставки
(Теории всеки може да развива, въпроса е до каква степен могат да се приложат)
По отношение на следващото Ви твърдение, че всички сме започнали да играем по- рано
Някои от членовете ни са се регистрирали след Вас и вече са Сюзерени
Дори в момента имаме членове със звание Оръженосец
По- късния старт , не е доминиращият фактор в тази игра

Но, всичко това е много голямо отклонение от темата , която е :

Код за потвърждение: Избери целия код

Отговора е простичък :
Никой с по- високо звание, не може да атакува играч с по- ниско звание в неговите замъци
Външните владения по картата са обща собственост, за това там това правило не важи
Аватар
djedai
Капитан

#42 Мнение от djedai »

Нямам никаква представа, кой Ви дава информация за клана ни ... но, Вашия информатор , много Ви е заблудил
Колко пари сме вкарали в играта е въпрос на финансови възможности, но съм убедена, че са повече от колкото е вкарал всеки друг клан
Аз пък съм убеден че не вашият клан е вкарал най-много пари в играта, и тука говорим за вкарани пари а не примерно за най-много дадени перли за развитие, по простата причина че вие сте дръпнали другите от аукциона в началото.
Аз не знам кои са ви информаторите на вас, но ако наистина мислите че сте вкарали най-много ваши пари в играта значи тънете в дълбока заблуда, а другия вариант е да си мислите че ние сме хванати от гората и са ни пуснали сред хората и можете да си ни заблуждавате както си искате.
Теорията Ви за аукциона... когато отворят нов сървър, влезте , отворете аукциона и изкупете всички ставки
(Теории всеки може да развива, въпроса е до каква степен могат да се приложат)
Тука интересното е че нито потвърждавате теорията ми нито я отричате, което говори добре за вас, явно не искате да излъжете в прав текст че това не е така, значи все пак имате достойнство.
А най интересното в случая е че това не е моя теория, дори въобще не е теория а е разказ на играч който е почнал да играе в началото на играта, и си е сто процентов факт.
По отношение на следващото Ви твърдение, че всички сме започнали да играем по- рано
Някои от членовете ни са се регистрирали след Вас и вече са Сюзерени
Дори в момента имаме членове със звание Оръженосец

Никъде не съм казал че ВСИЧКИ сте започнали да играете по рано, то е елементарно да разбереш кои са почнали да играят по рано, само като погледнеш класирането и е ясно, има и други които са се проврели нагоре, но за тях ще пива малко по-надолу.
По- късния старт , не е доминиращият фактор в тази игра
Веднъж ви писах на лично да не се опитвате да ме заблуждавате защото няма смисъл, но явно не сте взели думите ми на сериозно. Ако пък се опитвате да заблудите другите а не мен, също едва ли ще се получи, както вече казах ние не сме хванати в гората, толкова елементарно можеш да заблудиш примерно детето си, и то ако е на не повече от 5 години.
Но тука все пак има и няколко аргумента във ваша полза, примерно ако в живота си някой е свикнал да се подмазва (тука ми се иска да използвам един много по цветущ израз за най големият мускул в човешкото тяло, но все пак ще трябва да се съобразя с правилата на форума) на хората от които той зависи, то има вариант да приложи наученото от живата в играта, но за съжаление някой хора живота не ги е научил да се мазнят, мене ако питат и по добре за тях.
Та, по-късния старт не е фатален, и може да бъде компенсиран, или както казвате вие не е доминиращ фактор.
А защо нито веднъж не казахте в прав текст че сте облагодетелствана от това че сте почнала играта по-рано, като това е безспорен факт?
Аз знам отговора на този въпрос, може да не му отговаряте защото е риторичен.
Аватар
ramidora
Магистър

#43 Мнение от ramidora »

Когато влязох в този сървър , имаше може би вече над 3 000 регистрации
Това първоначално ме накара да се замисля дали въобще да играя при такава конкуренция
Но мечтата ми беше ... Български сървър
Просто последвах мечтата си

До колко е фатален по- късен старт...
Ще Ви дам за пример играча ownedoo. Регистрира се почти месец след мен . В момента е над мен в класацията.
Грешката на по- голямата част от играчите в сървъра е, че тъпчат на едно място
Не зная за кой път вече ще го спомена, но тук е нужно мислене
Това е играта, която дава най- големи възможности за развитие на хората, които проявяват желанието да постигнат повече и отделят време да обмислят как да го направят
В този форум прочетох вече достатъчно изказвания...
Типично по български, очакванията са : Да играят по 2-3 часа на ден. Да не влагат никакви средства. Някой да им начертае схема на бързо развитие. Щом е миньорски сървър, никой да не ги атакува. Да притежават 5 външни владения е малко, та ако може да са поне 10 и атаките към тях да са абсолютно забранени. И да не пропускаме най- главното ...
За тези 2-3 часа дневно, които благоволят да отделят от своето време (за игра) , колко ще им се плати
Това, все пак е игра ... не Ви назначават на работа
Ако искате да играете сериозно е необходимо:
Да обмислите и изградете своя стратегия за развитие
Да вложите прилична сума пари
Да разполагате с време (повече от 2-3 часа дневно), за развитие на своята стратегия и разумното вложение на средствата си
Като сравнение ще добавя
От около месец има нов сървър (не Български ), там Сюзерените са на повече от 6 страници и ТОП играчите се разхождат с над 70 милионни армии
Когато започнете да влагате мисъл, време и пари в играта си ... и тук ще стане така
И тогава тема, като тази " Защо няма наказания когато някой силен атакува слаб... " няма да съществува
Ще Ви се виждат дребни и незначителни тези дни прекарани в прехода от Оръженосец до Сюзерен
И... тогава вече чувства като злоба, омраза, ненавист и всякакви негативизми ще ескалират
Този форум ще бъде изпълнен с далеч по-остри и обидни изразни средства от сегашните
Това ще е неизбежно. Но така или иначе хора, които някога, някъде са били доминиращ фактор в онлайн игри вече са привикнали с това
Аватар
djedai
Капитан

#44 Мнение от djedai »

А защо нито веднъж не казахте в прав текст че сте облагодетелствана от това че сте почнала игр[quote][/quote]ата по-рано, като това е безспорен факт?
Аз знам отговора на този въпрос, може да не му отговаряте защото е риторичен.
Аз ти казах да не ми отговаряш, а ти без да искаш го направи. Отговора е че ако ти кажеш че ранното регистриране ти е помогнало да бъдеш в топ пет в момента, тогава нямаше как да ни обясняваш колко велик стратег си и как никой овен теб и Дидко не разбира играта, (която всъщност е много елементарна и всеки средно интелигентен човек може да я играе на много високо ниво) защото тогава истинската причина да си нагоре в класацията ще лъсне наяве.

Когато влязох в този сървър , имаше може би вече над 3 000 регистрации
Ма ти наистина си мислиш че не сме хванати в гората, те бяха толкова когато аз се регистрирах. Пак ти казвам че лъжеш прекалено елементарно и няма кой да ти се върже.

До колко е фатален по- късен старт...
Ще Ви дам за пример играча ownedoo. Регистрира се почти месец след мен . В момента е над мен в класацията.
Ха-ха-ха-ха, това беше най лошия възможен пример. Наясно ли си колко пари е вкарал ownedoo за да бъде на това място в класирането? Клана на братушките е вкарал сто пъти повече пари в играта от вашия и пак не може да ви настигне заради закъснението при регистрирането.
Я дай някой пример с играч който е вкарал пари колкото тебе или по малко и се е регистрирал един месец след теб. Няма как да го направиш защото няма такъв, и няма как да има, поне на този етап на играта, но за твое съжаление с течение на времето силите все повече ще се изравняват, и тогава ще разберете каква сериозна тактическа грешка сте допуснали, въпреки че не спирате да се биете в гърдите колко я разбирате играта и колко сте велики.
Ако искате да играете сериозно е необходимо:
Да вложите прилична сума пари
Хайде да си говорим с цифри, защото заобикалките ти и дезинформацията която бълваш тука вече омръзнаха на всички. Ти колко пари вкара в играта за да играеш?
Аватар
ramidora
Магистър

#45 Мнение от ramidora »

Никога и никъде не съм писала в този форум : " Аз съм велик стратег "
Вие щом сте толкова велик стратег, вземете да поиграете малко и да ни го покажете
Или цялата Ви стратегия се изразява само в това да оспамите форума
Аз използвах постовете си за да коментирам темата в която се намираме " Защо няма наказания когато някой силен атакува слаб..."
Вие използвате темата, само за лични нападки срещу мен
Разбираемо е ... само това можете
О, да ... да не забравя , сред множеството над 20 часови спамове, които вървят към владенията ми, липсва Вашия

П.П. Спокойно, това е последния ми коментар в тази тема, няма да пиша повече в нея
А Вие, като понатрупате малко повече опит и познания в играта, може да се включите и в другите раздели на форума
felisia
Капитан

#46 Мнение от felisia »

djedai това твоето почва да прилича на "бабешки брътвеж" :"ама вие така,пък онака " Леле зави ми се свят ,трябва да си водя бележник с твоите нападки и обвинения.Това тук е военна стратегия и парите ,които вкарваш както и във всяка подобна браузер-игра ти помагат в това да се развиеш по-бързо от тези ,които не дават и цент(в крайна сметка безплатен обяд няма) от там на сетне няма значение кога си се регистрирал ,аз лично съм свидетел как играчи регистрирали се около 8-9 месеца след топ-играчи ги надминават във всяко отношение!!!Рамидора обясни в по-горен пост по отношение на това,как по-голяма звезда може да нападне по-малка и тук е "по-малкия дявол" ,защото сървъра не е боен(там вече може да нападаш градовете на играч с една звезда под твоята)
Искаш да си в топ-5 ?
Ще ти дам жокер:10 часа онлайн,повечко "кинти" и интелект :lol: -това е формулата на успеха тук
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
Аватар
djedai
Капитан

#47 Мнение от djedai »

Вие използвате темата, само за лични нападки срещу мен
Аз ползвам темата за да разоблича лъжите ти и се радвам че успях, защото може да се намерят много деца които може да заблудиш да вкарват безразсъдно много пари в играта, заблуждавайки ги че и ти си го направила. Една лъжа няма как да стане истина колкото и да я повтаряте, и целия клан да я повтаряте като папагали тука по цял ден, пак няма да заблудите никой.
Спокойно, това е последния ми коментар в тази тема, няма да пиша повече в нея
Естествено че няма да пишеш след като си уличена в лъжа, защо ти е да продължаваш да се излагаш.
Искаш да си в топ-5 ?
Ако до сега не си разбрала какво искам в играта, това значи че комуникацията ми с теб е само загуба на време, на моето време.
Ще ти дам жокер:10 часа онлайн,повечко "кинти" и интелект -това е формулата на успеха тук
Както вече казах може да си спестиш съветите към мен, в сравнение с игрите които играя тази е като за бавноразвиващи се, може дори 5 годишно дете да я играе с успех.
Пропуснала си най-важната част от формулата на успеха, (тук няма да използвам точните думи, за да бъда максимално учтив) трябва да се подмазваш колкото се може повече на стикс. Не знам защо си пропуснала тази важна част, след като ти така добре се справяш с нея.
kaloianh
Новобранец

#48 Мнение от kaloianh »

Искаш да си в топ-5 ?
Ще ти дам жокер:10 часа онлайн,повечко "кинти" и интелект :lol: -това е формулата на успеха тук[/quote]

повечето искат да играят спокоино не се бутаме в топ 5 я се пробваи ти с тоя жокер да си на 10-12 работен ден ,за мижава заплата и да те видя как ще устискаш и 10 часа в играта
Аватар
nodray
Магистър

#49 Мнение от nodray »

kaloianh написа:Искаш да си в топ-5 ?
Ще ти дам жокер:10 часа онлайн,повечко "кинти" и интелект :lol: -това е формулата на успеха тук

повечето искат да играят спокоино не се бутаме в топ 5 я се пробваи ти с тоя жокер да си на 10-12 работен ден ,за мижава заплата и да те видя как ще устискаш и 10 часа в играта

Като продавах телефони преди години и играех булфлийт не бях с мижава заплата. но бях с 11 часа работно време на ден но таймера на играта ми отчиташе максималното допустимо за ден ( 20 часа) и така всеки ден. Просто зависи от работата и какъв точно си на нея. Просто трябва възможност и желание, и разбиране на дадената игра. Няма невъзможни неща. Трябва да си маниак да си в топ 5 :)
أنا أحب موني

نوضري
Аватар
Denity1
Магистър

#50 Мнение от Denity1 »

ramidora написа:
IIIuIIIMaH написа: Ако по този начин продължите мисля, 4е много хора ще се откажат. Остана да ми се изреждат няколко пъти на ден хора с по над 20к армия и да ми съборят всичко дето съм го направил за 1 месец само за 1 ден. Айде армията ще я пратя на някъде ами той ще ми събори всичко и за какво съм се мъчил цял месец?
За 1 месец игра, ако играехте за развитие , отдавна да сте Сюзерен
Но, Вие умишлено задържате развитието си и си стоите на 2*
Това си е Ваше право и Ваша стратегия
Но и да имате наглостта да обвинявате администрацията или създателите на играта, че сте избрал да си играете на 2* а тези, които са продължили да се развиват могат да Ви бият ... е направо безумно
Това е цената, която ще платят всички, които си мислят да си мишкуват на ниските звания
Създателите на играта са Ви дали много добра възможност и условия за развитие в играта
Разполагате и с подкрепа на Древни за период от 2 месеца
Какво очаквате ? Да си стоите до безкрайност на 2* и да имате всички видове протекции в играта ?
Развивайте се , за да бъдете Вие някой ден в позицията на по- силния

И как мислиш, че ще се развием като вие * S T Y X * се мислите за голяма работа и постоянно занулявате хората...
Ако бяхте на наше място нямаше да ви знае много устата. Това че сте голямата работа в играта не значи че сте такива и в живота !
Приятна игра и всичко най - хубаво ! :)
azzzzzzzzzzzz67
Новобранец

#51 Мнение от azzzzzzzzzzzz67 »

IIIuIIIMaH написа:Днеска ме атакува един сюзерен и реших да видя каква ни е разликата. Направо ме размаза. Аз съм станал капитан с по 200 единици от вид. Не мога да атакувам някой, който е под мене макар и с няколко точки а този е сюзерен с по над 4к единици от вид и си ме бие. И това ако ви е справедлива игра. Към админите е отправено питането. Защо аз, който съм се записал не в началото на ерата и си фермя с по малко армия, за да бия руини изведнъж ми се изсипват някакви дето не само не са ми в 10 обхват,а над 50 пъти е този по силен от мене и ме трепе, а аз да не мога да ударя някой който е дори каса и ми е в 2 но не капитан. Това ли ви е виждането за справедлива игра? Всички игри къде съм играл няма такова нещо като тука. Всички имат някакво ограничение силните да не бият слабите и то с такава очевадна разлика от над 50 пъти. Ако по този начин продължите мисля, 4е много хора ще се откажат. Остана да ми се изреждат няколко пъти на ден хора с по над 20к армия и да ми съборят всичко дето съм го направил за 1 месец само за 1 ден. Айде армията ще я пратя на някъде ами той ще ми събори всичко и за какво съм се мъчил цял месец?
И в този ред на мисли само си представям как откривам солено езеро и не искам да го дам на клан с 20 сюзерени и тия решат не само да си земат езерото ЗАДЕТО НЕ ИМ ГО ДАВАМ и да ме атакуват постояно. Само за 1-2 4аса като пуснат едновременни атаки на грабеж и трошене ще ме нулират труда за 2 4аса. я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ 20 ПО НАД 20-30К АРМИЯ = 600К АРМИЯ СРЕЩУ 0.5К АРМИЯ. Не знам с това мое изказване дали ще ме накажете но това е истината погледната отстрани. Трябва някой да ви я каже.
Не съм професионалист, ама съм сигурен, че сюзерен не може да атакува капитан. Това не просто е наказуемо, това е НЕВЪЗМОЖНО!
5 зв. може да атакува само външните ти владения.
Заключено

Обратно към “Какво НЕ ви харесва”