разширяване на града
-
- Новобранец
разширяване на града
Само еднократно ли може да е разширяването на 1 град ?имам 5 града ,но след всеки 25000 точки за не е ли удачно да може да се разширяват градовете и с повече от 1 парцел?след последните 25 000 вече не изписва град за разширяване.
-
- Капитан
Re: разширяване на града
Максималното количество клетки за град е 43 ,за столицата 51.
А иначе всеки път ,когато изучаваш науката можеш да разшириш който и да е твой град с една клетка стига вече да не си достигнал лимита
А иначе всеки път ,когато изучаваш науката можеш да разшириш който и да е твой град с една клетка стига вече да не си достигнал лимита
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
-
- Новобранец
Брлагодаря за отговора ,но там е работата ,че градовете ми не достигнали максималните парцели , а не ми дава да ги разширявам.Бутоните стоят неактивни!
-
- Капитан
дай скрин на който се вижда колко клетки(парцели) имат твоите градове ,До иконката с черните перли горе в ляво на играта има 3 иконки .Първата с поредно натискане ти показва нивото на сградите,мрежа и парцелите .Когато активираш парцелите се виждат техните номера.Провери сам или дай скрин ,за да можем и ние да видим колко парцела(клетки )има всеки град .Така на сляпо е трудно да разберем дали е бъг в играта или просто си се заблудил.
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме