разширяване на града

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Higiq
Новобранец

разширяване на града

#1 Мнение от Higiq »

Само еднократно ли може да е разширяването на 1 град ?имам 5 града ,но след всеки 25000 точки за не е ли удачно да може да се разширяват градовете и с повече от 1 парцел?след последните 25 000 вече не изписва град за разширяване.
felisia
Капитан

Re: разширяване на града

#2 Мнение от felisia »

Максималното количество клетки за град е 43 ,за столицата 51.
А иначе всеки път ,когато изучаваш науката можеш да разшириш който и да е твой град с една клетка стига вече да не си достигнал лимита
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
Higiq
Новобранец

#3 Мнение от Higiq »

Брлагодаря за отговора ,но там е работата ,че градовете ми не достигнали максималните парцели , а не ми дава да ги разширявам.Бутоните стоят неактивни!
felisia
Капитан

#4 Мнение от felisia »

дай скрин на който се вижда колко клетки(парцели) имат твоите градове ,До иконката с черните перли горе в ляво на играта има 3 иконки .Първата с поредно натискане ти показва нивото на сградите,мрежа и парцелите .Когато активираш парцелите се виждат техните номера.Провери сам или дай скрин ,за да можем и ние да видим колко парцела(клетки )има всеки град .Така на сляпо е трудно да разберем дали е бъг в играта или просто си се заблудил.
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”