Помощ,моля.

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Fortitude
Оръженосец

Помощ,моля.

#1 Мнение от Fortitude »

Пише ми ,че имам промо период до 1 януари вече от 1 месец но не мога да изпращам изследователите автоматично да изследват. Моля помогнете ми.
Sp1ro
Капитан

Re: Помощ,моля.

#2 Мнение от Sp1ro »

В експедиционния корпус долу има 2 "кутийки" с координати, набираш координати на кралството, което искаш да проучиш и натискаш бутона в дясно - Започни.
Това е. После, като ти изпише, че си проучил/а съответното кралство, трябва на ново да набереш в съответните "кутийки", нови координати на друго кралство. ;)
felisia
Капитан

#3 Мнение от felisia »

Автоматично могат да изпращат изследователите(проучвателите) само притежателите на редовен абонамент, или играчите които играят безплатно ,но са заплатили "премиум"! Ако сте избрали безплатната версия на играта и не сте заплатили услугата-"премиум" трябва да задавате ръчно команда на вашите иследователи да изследват всяко едно поле(терен) поотделно
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
Fortitude
Оръженосец

#4 Мнение от Fortitude »

Sp1ro написа:В експедиционния корпус долу има 2 "кутийки" с координати, набираш координати на кралството, което искаш да проучиш и натискаш бутона в дясно - Започни.
Това е. После, като ти изпише, че си проучил/а съответното кралство, трябва на ново да набереш в съответните "кутийки", нови координати на друго кралство. ;)
Spiro problema mi e che sa mi v sivo nemoga da gi natisna ... a pi6e 4e imam promo perioda do 1 qnuari
felisia
Капитан

#5 Мнение от felisia »

Промо-периода е времето ,което ти дават след регистрацията да решиш дали ще играеш с абонамент или безплатно,т.е. в твоя случай няма да можеш да влизаш играта докато не избереш един от двата варианта!Мисля че бъркаш промо-периода с услугата "премиум".За да може да използваш някои екстри на играта трябва са платиш една от двете услуги ,както обясних по-горе!
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”