Бронзовият хищник
-
- Оръженосец
Бронзовият хищник
Получих една награда "Бронзовият хищник" ! В какво се изразява тази награда? 

-
- Маршал
Re: Бронзовият хищник
Става дума за един от видове медали в играта.
Излезте към картата на кралството, посочете с курсора своя град и ще видите всички медали и дарове, които притежавате.
Излезте към картата на кралството, посочете с курсора своя град и ще видите всички медали и дарове, които притежавате.
-
- Оръженосец
Ясно де.... мисълта ми беше в какво се изразява тази награда?
-
- Оръженосец
Това е просто медал, който представя активността ти пред другите играчи. Освен да се фукаш с тази награда, друго не можеш да направиш. 

-
- Оръженосец
А има ли някъде във форума описание на медалите и какво трябва да направиш, за да ги получиш?
Колето на живота се върти ли върти. Един ден си на върха, друг ден долу в прахта, важното е да не попаднеш между спиците 

-
- Магистър
Има само медалите, но един господ знае какво изисква за тях, което е много тъпо. :Х
-
- Маршал
В Енциклопедията има списък на медалите:Thedrop написа:А има ли някъде във форума описание на медалите и какво трябва да направиш, за да ги получиш?
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Quests
-
- Маршал
Защо да е тъпо? Получаване на медал е един вид приятен сюрприз за напредналите.D3Hky написа:Има само медалите, но един господ знае какво изисква за тях, което е много тъпо. :Х
Впрочем, никой не пречи на по-опитните играчи да споделят във форума информация за това, при какви условия те са получили медалите си.
-
- Магистър
Не бях разбран правилно. Не казвам, че е лошо да има медали, даже ми харесва, но е тъпо, че не показва какви са изискванията за получаването им. Просто както си играеш и ти дава куест или писмо (не знам точно какво беше) с награда медал. Но един бог знае какво точно си направил, че да го получиш. Нито не пише дали примерно медала за "грабител" трябва да бъде от последователни без загуба грабежи или определен брой и дали, ако е на последователни дали, ако руина те нападне и загубиш или при загуба се анулира достигнатия брой и почваш отначало. Като цяло искам да разбера какви точни изисквания искат дадените медали!!
-
- Оръженосец
тоя за грабител бронзовия е за 100 грабежа, дава ти го като куест и в него си е описано за кво точно го получаваш
-
- Магистър
Добре, а за другите шпионаж, роби, търговец, убити руини и т.н. пак не пише какво изискват медалите за да ги спечелиш. И за по високите сребърен, златен и останалите какво трябва да направиш, че да ги спечелиш. Искам да разбера, защото имам два бронзови медала "Ветеран от фракционна война". Добре за единия мисля, че имах куеста за 150 000 да направиш, но другия с какви заслуги съм го спечелил? Дайте повече подробности. И не ми отговори на въпросите, а се захвана с примера ми. Ако тази информация не е достъпна до играчите, поне кажи да спра да питам. 

- ramidora
- Магистър
Отново се изказвате неподготвени и критикувате неоснователноD3Hky написа: Но един бог знае какво точно си направил, че да го получиш. Нито не пише дали примерно медала за "грабител" трябва да бъде от последователни без загуба грабежи или определен брой и дали, ако е на последователни дали, ако руина те нападне и загубиш или при загуба се анулира достигнатия брой и почваш отначало. Като цяло искам да разбера какви точни изисквания искат дадените медали!!
Медалите се дават за заслуги и постижения на играчите
При получаването на медал много ясно и точно е описанието за какво се присъжда той
(Това мързела ще е най- големият Ви враг в тази игра... ако не беше така, поне щяхте да го прочетете)
Рекорд. .... успешни походи с мисията " Грабеж " !
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
- Perco
- Капитан
По същия начин има три медала за отвличане на роби и за успешни покупки на пазара - 100 бронз 500 сребро 1000 злато. Медалите за шпионаж са пак за брой шпионажи обаче вероятно брои само достъп ниво три.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
-
- Новобранец
Здравейте, едно въпроче отностно покупката на пазара:
Ако имам 10 търговеца, и ги пусна висчките на една мисия за покупка, това за 10 покупки ли се брои или за една (във връзка със задачата за покупки на пазара)?
Съвсем логично би било да се счита за 10 покупки, тъй като ние пращаме 10 търговеца, и всеки прави своята покупка. Първата награда която получих относно търговците е отдавна назад в съобщенията и немога да я видя, но предполагам че в наградата пише успешни покупки, не успешни мисий.
Ако имам 10 търговеца, и ги пусна висчките на една мисия за покупка, това за 10 покупки ли се брои или за една (във връзка със задачата за покупки на пазара)?
Съвсем логично би било да се счита за 10 покупки, тъй като ние пращаме 10 търговеца, и всеки прави своята покупка. Първата награда която получих относно търговците е отдавна назад в съобщенията и немога да я видя, но предполагам че в наградата пише успешни покупки, не успешни мисий.
dio
- ramidora
- Магистър
Отговора е във въпроса : една мисия за покупка = една покупкаdio написа:Здравейте, едно въпроче отностно покупката на пазара:
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч