нов град

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
sisi55
Новобранец

нов град

#1 Мнение от sisi55 »

относно новия град, подготвих заселник намерих руини и не ми дава да вляза в града и да построя каквото и да е него...защо така?
kosssner
Капитан

Re: нов град

#2 Мнение от kosssner »

sisi55 написа:относно новия град, подготвих заселник намерих руини и не ми дава да вляза в града и да построя каквото и да е него...защо така?

Ти случайно да не се опитваш да построиш град върху руините ?
sisi55
Новобранец

#3 Мнение от sisi55 »

май да моля те обясни ми къде трябва,но ми пиши съобщение sisi55 защото не можах да разбера как става....благодаря :(
Trayan
Маршал

#4 Мнение от Trayan »

sisi55 написа:относно новия град, подготвих заселник намерих руини и не ми дава да вляза в града и да построя каквото и да е него...защо така?
Можете ли да опишете ситуацията по-подробно и да приложите скрийншот?
Не разбрах, каква е връзка между новия град и руините.
dio
Новобранец

#5 Мнение от dio »

Нов град може да се строи в местност, на която няма нищо друго.
В твоят случай най-вероятно, проучвателят ти като е открил местността, не е имало нищо там. Но Руини излизат под път и над път. Докато заселникът ти е стигнал до местността, там Чудовищата вече са се били заселили/появили (изпреварили са те).
Решение на твоя проблем би изглеждало така:
1) унищожаваш руините
2) намираш някой да ги "натупа" вместо теб
3) изчакваш докато те сами се преместят/изчезнат
Вариант 3 не ти го препоръчвам тъй като това може да се окаже дълъг процес (месеци-1,2).
Trayan написа:Можете ли да опишете ситуацията по-подробно и да приложите скрийншот?
Предварително се извинявам, но какво означава "скрийншот" ?
dio
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”