нов град
-
- Капитан
Re: нов град
sisi55 написа:относно новия град, подготвих заселник намерих руини и не ми дава да вляза в града и да построя каквото и да е него...защо така?
Ти случайно да не се опитваш да построиш град върху руините ?
-
- Новобранец
май да моля те обясни ми къде трябва,но ми пиши съобщение sisi55 защото не можах да разбера как става....благодаря 

-
- Маршал
Можете ли да опишете ситуацията по-подробно и да приложите скрийншот?sisi55 написа:относно новия град, подготвих заселник намерих руини и не ми дава да вляза в града и да построя каквото и да е него...защо така?
Не разбрах, каква е връзка между новия град и руините.
-
- Новобранец
Нов град може да се строи в местност, на която няма нищо друго.
В твоят случай най-вероятно, проучвателят ти като е открил местността, не е имало нищо там. Но Руини излизат под път и над път. Докато заселникът ти е стигнал до местността, там Чудовищата вече са се били заселили/появили (изпреварили са те).
Решение на твоя проблем би изглеждало така:
1) унищожаваш руините
2) намираш някой да ги "натупа" вместо теб
3) изчакваш докато те сами се преместят/изчезнат
Вариант 3 не ти го препоръчвам тъй като това може да се окаже дълъг процес (месеци-1,2).
В твоят случай най-вероятно, проучвателят ти като е открил местността, не е имало нищо там. Но Руини излизат под път и над път. Докато заселникът ти е стигнал до местността, там Чудовищата вече са се били заселили/появили (изпреварили са те).
Решение на твоя проблем би изглеждало така:
1) унищожаваш руините
2) намираш някой да ги "натупа" вместо теб
3) изчакваш докато те сами се преместят/изчезнат
Вариант 3 не ти го препоръчвам тъй като това може да се окаже дълъг процес (месеци-1,2).
Предварително се извинявам, но какво означава "скрийншот" ?Trayan написа:Можете ли да опишете ситуацията по-подробно и да приложите скрийншот?
dio