Проблем с куест
-
- Оръженосец
Проблем с куест
Значи, случи ми се следното..... даде ми куест /изменение на архитектурата в столицата/ , смених я , а не ми го отчита ......
-
- Магистър
Re: Проблем с куест
нищо не си сменил...или само в съня си си сменил
смени я и тогава пиши тука
смени я и тогава пиши тука
-
- Оръженосец
.... ОК бре Дидко... споко бре адаш..... кажи ми как се сменя....
-
- Оръженосец
....прав си... не съм я сменил. Ако някой друг се чуди... АРХИТЕКТУРАТА са сменя , като влезеш в града и до бутончетоподреди града е смяна на архитектурата...... Казвам го , защото някой тъпунгер/като мене/, може да си помисли,че ако си подреди града ще му се смени архитектурата!!! 

-
- Оръженосец
Не си тъпунгер пич (поне не заради тази причина тук
), това се нарича семантична грешка при превода или при самото създаване на куеста. Архитектурна промяна на един град (никъде в куеста не е изрично споменато, че трябва да се промени архитектурата на главната сграда!!!) означава не само да се промени фасадата (визуалната част на една сграда), но много често осмисляне разположението на сградите с цел оптимизация на качеството на живот или даване на възможност за разширяване. Следователно ти си бил прав да си мислиш така.
Не се коси, целият превод на играта е такъв калпав. Просто са пуснали текстовете през някоя безплатна онлайн преводачка (от руски на български) и сега четеш глупости.

Не се коси, целият превод на играта е такъв калпав. Просто са пуснали текстовете през някоя безплатна онлайн преводачка (от руски на български) и сега четеш глупости.
Колето на живота се върти ли върти. Един ден си на върха, друг ден долу в прахта, важното е да не попаднеш между спиците 

-
- Капитан
Във връзка с този куест, променил съм архитектурата, куеста не ми е зададен или да се е появил под каквато и да е форма, означава ли че няма и да ми излезе изобщо?
-
- Магистър
ще излезе-просто не си стигнал този етап и си подранил
което не е грешно де,даже напротив
което не е грешно де,даже напротив