Складиране на желязо?
-
- Новобранец
Складиране на желязо?
Имам основна сграда 5 и склад 1. Мястото ми за складиране на желязо е 2бр., а в Wiki-то пише, че при първо ниво на склад имам място за 100 единици желязо.
Къде сбъркахме?
Къде сбъркахме?
-
- Новобранец
Re: Складиране на желязо?
Построих си железния рудник,но на него има знак внимание и ми изписва че не работи, какво трябва да направя, нещо не съм построила ли не разбирам?
-
- Новобранец
Или нямаш свободни работници, или портата ти е затворена.kjkj написа:Построих си железния рудник,но на него има знак внимание и ми изписва че не работи, какво трябва да направя, нещо не съм построила ли не разбирам?
-
- Новобранец
имам и свободни работници и портата ми е отворена, не мога да разбера?ateo написа:Или нямаш свободни работници, или портата ти е затворена.kjkj написа:Построих си железния рудник,но на него има знак внимание и ми изписва че не работи, какво трябва да направя, нещо не съм построила ли не разбирам?
-
- Новобранец
Значи същият проблем като мен, нямаш място в склада. Като посочиш с мишката на мината си пише какъв е проблема
-
- Магистър
просто си преразпределете склада и ще си събирате метал
-
- Новобранец
mersi mnogo:)didko1970 написа:просто си преразпределете склада и ще си събирате метал
-
- Новобранец
Какъв е този ресурс желязо за Рудника? от къде, как? 

-
- Оръженосец
А как точно да си разпределя склада, като няма от тази стока там(имам желязо , имам и рудник), вдигнах нивото на склада и сега мога да произведа само 128 и после трябва да обменям за да не губя и рудника да работи. Кажете наистина къде бъркаме, че за някои неща искат към 200 бр. желязоdidko1970 написа:просто си преразпределете склада и ще си събирате метал

п.п. Разбрах как става

където е склада за дървото преместваме стрелката на горе(това е за зърното), а склада за златото на долу(става склад за желязо)

-
- Маршал
Уточнете, моля, своя въпрос.crossmak3r написа:Какъв е този ресурс желязо за Рудника? от къде, как?
-
- Новобранец
Моят въпрос е къде да си построя Златното находище и как??
-
- Маршал
Първо трябва да намерите и да превземете Рудник. Ако там има златени ресурсни петна, можете да строите там сгради Златно находище.crossmak3r написа:Моят въпрос е къде да си построя Златното находище и как??
Четете по-подробно в Енциклопедията:
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Mine_gold
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Pit
-
- Маршал
Сrossmak3r, пишете, моля в съответната тема. Тази тема е за складиране на желязо, не и за златни находища.