Това е сградата която според мен е излишна в играта, убива всякаква интрига.
Предлагам поне да се намали големината на басейна за точки, както и да не може да се купуват такива с перли.
Храм !
-
- Магистър
Re: Храм !
Дали щеше да мислиш така, ако не беше толкова напред с точките? 
И мен ме е било яд на този храм, когато някакви мишоци са ме грабили, че и сгради ми бутаха, а после им седя на всичките по храмовете, но пък утре като започнат да ме нападат големите /не дай боже
/, какво ми е спасението тогава, освен храма /е, има и други начини да се ограничат щетите, но пък храмът си е храм
/?
А и един играч може да има само един храм, което е крайно недостатъчно, за да си осигуриш перманентна защита от някой ... !

И мен ме е било яд на този храм, когато някакви мишоци са ме грабили, че и сгради ми бутаха, а после им седя на всичките по храмовете, но пък утре като започнат да ме нападат големите /не дай боже

А и един играч може да има само един храм, което е крайно недостатъчно, за да си осигуриш перманентна защита от някой ... !
-
- Магистър
Re: Храм !
Крайно недостатъчно ? о;0 Човек, май не знаеш какво говориш ;/ А точките са абсолютна глупост, бих дал мило и драго да съм извън топ 100Illidan написа:Дали щеше да мислиш така, ако не беше толкова напред с точките?
И мен ме е било яд на този храм, когато някакви мишоци са ме грабили, че и сгради ми бутаха, а после им седя на всичките по храмовете, но пък утре като започнат да ме нападат големите /не дай боже/, какво ми е спасението тогава, освен храма /е, има и други начини да се ограничат щетите, но пък храмът си е храм
/?