Заплащане в аукциона

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
mizerumbel
Новобранец

Заплащане в аукциона

#1 Мнение от mizerumbel »

Предлагам да има възможност да се плащат ставките в аукциона от няколко места и/или на части ... така както вървят нещата съвсем скоро ще прескочим 1,5 милиона злато на ставка ще бъде честно към останалите които не са развили до такава степен складовете си да могат да играят на аукциона
Illidan
Магистър

Re: Заплащане в аукциона

#2 Мнение от Illidan »

Аз мисля, че нарочно е направено да се плаща от едно място и на мен лично не ми харесва идеята да може да се плаща по малко от всякъде ... Ако се направи така /да може да се плаща от няколко места или на части/, пак ще е същото за неразвилите се - нали се сещаш, че тогава пък развилите се играчи, ще могат да си позволят още по-големи ставки ;)

На мен ми харесва аукциона както е сега - ако се бутне да може да се плаща на части, или пък от различни градове, ставките от 10-20к за перла, ще идат на над 50к ;)

А като се поразвиеш още малко, изобщо няма да ти пука, че ресурсите ти /особено златото/ се разхищават - имал съм 10-15к злато разхищение на час и не е нищо особено да ти кажа :) /100-200к разхищение за един ден, при положение, че можеш да събереш само от златото на руините 1-2-3 милиона за това време, е нищожно количество/ ... По-големите от мен сигурно събират още повече и имат още повече разхищения ...
mizerumbel
Новобранец

Re: Заплащане в аукциона

#3 Мнение от mizerumbel »

да прав си че ставките ще хвръкнат още .... не помислих за това
Публикувай отговор

Обратно към “Нови предложения”