Предлагам, когато остават 5 (може и 3,4) минути до края на лота да се заключва и да не може да се вдига ставката. Сега ще конкретизирам какво точно имам предвид с случката, която ме изкара извън нерви преди малко.
Пускам си ставка за дадения лот и си продължавам да цъкам в играта. След малко лота влиза в последния си час и започвам вече да се надявам. Пада под 30-те минути и почвам вече се плаша от всяко получено съобщение, но никой не ме вдига. Навлизам в последните 15 минути и вече се страхувам да не видя светещия плик, но уви все още никой не ме е вдигнал. Напрежението в мене вече ескалира и ще се пръсна, остават по- малко от 5 минути. С надежда никой да не ме качи, следя всяка следваща секунда... ИИИИИ БУМ, ТРЯС, БАМ НА МИНУТА И ПОЛОВИНА ПРЕДИ КРАЯ МЕ ВДИГАТ И ВСИЧКО ОТИВА ПОДЯВЛОТЕ Напрежението вече се превърна в блъскане и псуване заради ШИБАНА МИНУТА И ПОЛОВИНА!!! :@
За това предлагам, когато времето на лота стане под 3,4 или 5 минути да се затваря, за да не може да изкочи някой изтърсак и да те вдигне, след като си успял да задържиш стафката си толкова дълго време.
Аукцион
-
- Новобранец
Re: Аукцион
Ако това бъде направено, ще те бумкат на 6 тата минута, няма смиъл от такова нещо.
Последно промяна от dio на 23 Дек 2012, 01:05, променено общо 1 път.
dio
-
- Магистър
Re: Аукцион
Да, но поне знаеш, че като почнат последните 5 минути не могат да ти вземат перлите. Демек които играл играл.