Какво правим с наказаните за мултиплициране

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
LordKein
Капитан

Какво правим с наказаните за мултиплициране

#1 Мнение от LordKein »

Има един град, който играча е наказан за мултиплициране, а заема хубаво място, което бих искал да имам. Горе долу кога се трият тези градове?
LordKein
Капитан

Re: Какво правим с наказаните за мултиплициране

#3 Мнение от LordKein »

Ок това е ясно, но играча ако влиза от време на време, колкото да си пази мястото. И като му се отдаде възможност да построи с истинския си акаунт замък си трие наказания. Аз какъв шанс имам да го заема като той ще знае точно кога ще му изчезне замъка.

Наказаните влизат ли в графата на неактивни, които са пуснати отгоре или не. Извинявайте въпроса може да е тъп, ама не съм бил наказван за мултиплициране и не смятам да го практикувам, но ми се струва, че дори в моето кралство има акаунти, които са наказани, а стоят повече от 42 дни там.
Trayan
Маршал

Re: Какво правим с наказаните за мултиплициране

#4 Мнение от Trayan »

LordKein написа:Ок това е ясно, но играча ако влиза от време на време, колкото да си пази мястото. И като му се отдаде възможност да построи с истинския си акаунт замък си трие наказания. Аз какъв шанс имам да го заема като той ще знае точно кога ще му изчезне замъка.

Наказаните влизат ли в графата на неактивни, които са пуснати отгоре или не. Извинявайте въпроса може да е тъп, ама не съм бил наказван за мултиплициране и не смятам да го практикувам, но ми се струва, че дори в моето кралство има акаунти, които са наказани, а стоят повече от 42 дни там.
Ако допълнителният акаунт е блокиран, създателят му вече не може да влезне в него или да го трие.
Да, блокираните играчи се смятат за неактивни, затова ви дадох този линк.
Можете ли да напишете никнеймове на тези играчи, чиито градове, според вас, не изчезват?
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”