проблем в бонуса при заплащане с ЧП

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Dannyboy
Новобранец

проблем в бонуса при заплащане с ЧП

#1 Мнение от Dannyboy »

здравейте,
предварително се извинявам, за зададеният от мен въпрос.. :?
вчера към полунощ или днес рано сутринта беше ( незнам с точност )
си закупих ЧП с СМС, чрез мобилния за да мога, да си удължа срокът с бонусите за изучаването на науки...
след което, го направих, нали..
и в рамките на час - два.. забелязах как всички бонуси отнотсно, науките ми изчезнаха, незнайно защо.. обаче си продължава да си пише , че си имам бонус, а реално погледнато.. аз нямам.. нито единия нито съвкупността от другия ( новият, дефакто.. )
ЗАЩО ? :cry: :cry:
извинявам се отново, ако това не е правилното място за постване на тази тема тук..
и се надявам да бъде погледнато и показано решение на въпроса ми или...
Благодаря предварително !
BEst REGARDS and WISHES : Danny boy ;)
nedope4en
Магистър

Re: проблем в бонуса при заплащане с ЧП

#2 Мнение от nedope4en »

Dannyboy написа:здравейте,
предварително се извинявам, за зададеният от мен въпрос.. :?
вчера към полунощ или днес рано сутринта беше ( незнам с точност )
си закупих ЧП с СМС, чрез мобилния за да мога, да си удължа срокът с бонусите за изучаването на науки...
след което, го направих, нали..
и в рамките на час - два.. забелязах как всички бонуси отнотсно, науките ми изчезнаха, незнайно защо.. обаче си продължава да си пише , че си имам бонус, а реално погледнато.. аз нямам.. нито единия нито съвкупността от другия ( новият, дефакто.. )
ЗАЩО ? :cry: :cry:
извинявам се отново, ако това не е правилното място за постване на тази тема тук..
и се надявам да бъде погледнато и показано решение на въпроса ми или...
Благодаря предварително !
BEst REGARDS and WISHES : Danny boy ;)
Колко ти беше науката ? Има един бонус в началото от 300 наука за определено време. Него не може да си го удължиш с перли. С тях удължаваш само бонуса от 25% на кулите на алхимиците които имаш ;/ Тоест ако имаш 2 кули 1во ниво .. от 12 ти се вдига на 15 науката.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”