поканете владетел не работи както тряя !!!!!!!!!!!!!

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
RusinoV
Новобранец

#1 Мнение от RusinoV »

регна се един мои фр от линка дет е даден в фб и не ми го отчете оправете си бъга моля
и даите един директен линк да го пратя и на хората в скупе !!!!!!!!! как да си го извадя от фб като сигорно пак няма го отчетееее
Trayan
Маршал

Re: поканете владетел не работи както тряя !!!!!!!!!!!!!

#2 Мнение от Trayan »

"Задача: поканете приятели да станат владетели и помогнете на петима от тях да подобрят Централната сграда до 5 ниво."
Дали поканеният от вас приятел изпълни това условие - тоест, разви централната сграда до 5 ниво?

Директен линк е даден в описанието на куеста.
kosssner
Капитан

#3 Мнение от kosssner »

така е :D
galiv
Новобранец

#4 Мнение от galiv »

И на мен не ми го отчете, дали проблема е че бях в тях от там му пратих линка. приехме и му показах основните неща. Вече има нивото но не го отчете и това си е.
Trayan
Маршал

#5 Мнение от Trayan »

galiv написа:И на мен не ми го отчете, дали проблема е че бях в тях от там му пратих линка. приехме и му показах основните неща. Вече има нивото но не го отчете и това си е.
Според условията на куеста, поканеният играч не бива да е запознат със света на играта.
galiv
Новобранец

#6 Мнение от galiv »

Дефинирай моля понятието запознат със света. Пак казвам: бях в тях влязох във моя акаунт пратих. той се рагна. Обяснявах, напредна. Проблема е че от същото ИП е пратена поканата ли?
Trayan
Маршал

#7 Мнение от Trayan »

galiv написа:Дефинирай моля понятието запознат със света. Пак казвам: бях в тях влязох във моя акаунт пратих. той се рагна. Обяснявах, напредна. Проблема е че от същото ИП е пратена поканата ли?
За съжаление, аз не мога да обясня по-подробно. Почти дословно цитирах описанието на куеста.
По-подробна информация влиза в условията на появлението и изпълнението на куестовете, които не се разглашават на играчите.
Само създателите на играта знаят всички подробности.
nedope4en
Магистър

#8 Мнение от nedope4en »

galiv написа:Дефинирай моля понятието запознат със света. Пак казвам: бях в тях влязох във моя акаунт пратих. той се рагна. Обяснявах, напредна. Проблема е че от същото ИП е пратена поканата ли?
ЛОЛ ти сега направо се издаде че имаш мулти акаунт ;) от 1 ИП означава от един доставчик ;) Приятеля ти да не е някой у вас ?
Естествено че това е проблема.
galiv
Новобранец

#9 Мнение от galiv »

Е да ама никъде не е обяснено това. И не мисля че е мулти - щяхме да сме блокирани ако системата го приема така. Както и да е трябва да се дообмисли тази задача. Нищо по нея не е пояснено. Новия играч на същия сървър ли трябва да се регне и т.н.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”