Здравейте,
днес вдигнах ранг 2ро ниво , и вече не ми позволява да нападам играчи от 1во ниво.
Имам 2 въпроса :
1. играчи от 1во ниво могат ли да ме нападат (предполагам да) ?
2. мога ли да сваля ранга си по някакъв начин ?
Ранг
-
- Магистър
Re: Ранг
1. - ДА!defilercb написа:Здравейте,
днес вдигнах ранг 2ро ниво , и вече не ми позволява да нападам играчи от 1во ниво.
Имам 2 въпроса :
1. играчи от 1во ниво могат ли да ме нападат (предполагам да) ?
2. мога ли да сваля ранга си по някакъв начин ?
2. - като си разрушаваш сгради, или си намаляваш армията /като се биеш с руини, или я самоубиваш у някой с подкрепа на древните/
Въж и това относно точките за рангове:
1. http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Title
2. http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Rating
3. http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs
П.П.: Аз обаче не те съветвам да си намаляваш ранга - увеличавай го !!!
Виж и тази тема с мнения на играчи относно начина на развитие

-
- Магистър
Много малко се сваля с бутане. Нищожно малко, по добре си стой на 2* или ако си качил с малко си самоубий някой друг носач.Illidan написа:
2. - като си разрушаваш сгради, или си намаляваш армията /като се биеш с руини, или я самоубиваш у някой с подкрепа на древните/
- Perco
- Капитан
Не си убивай носачите(нищожно допринасят) - ако си си взел лечители и магьосници от квеста избии тях и след половин час пак си оръженосец - примерно на мен един лечител на трето ниво ми сваля(вдига) 552 800 от рейтинга за званието - като убивам по един двама на ден си стоя на ръба и си грабя касички и си бия руини на първо ниво безпроблемно - поне докато не ти нарастне прекалено общия рейтинг може да си играеш по тая еквилибристика 

Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
-
- Оръженосец
Хубаво биеш лечителите,ама ще видиш зор когато най-сетне минеш на две звезди,и ти се наложи да биеш руини второ ниво,един лечител се прави седем часа и половина а ще са ти нужни поне 150-200Perco написа:Не си убивай носачите(нищожно допринасят) - ако си си взел лечители и магьосници от квеста избии тях и след половин час пак си оръженосец - примерно на мен един лечител на трето ниво ми сваля(вдига) 552 800 от рейтинга за званието - като убивам по един двама на ден си стоя на ръба и си грабя касички и си бия руини на първо ниво безпроблемно - поне докато не ти нарастне прекалено общия рейтинг може да си играеш по тая еквилибристика

-
- Оръженосец
Определено не е оферта да се избиват лечители, по-добре да избиеш маговете, те и без това скоро вероятно няма да ти трябват 
Относно това, че ти трябват 150-200 лечитела.... трябва руината да е някаква извънземна за да ти трябват толкова споконо може да се бият с 50-60 лечитела 2ро ниво, а с 3то ниво просто са песен

Относно това, че ти трябват 150-200 лечитела.... трябва руината да е някаква извънземна за да ти трябват толкова споконо може да се бият с 50-60 лечитела 2ро ниво, а с 3то ниво просто са песен

- Perco
- Капитан
Вие за лечителите ми не берете грижа - като почна да качвам звездите ще имам 4 манастира на пето ниво 

Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.