Как да поправя грешката си?
-
- Новобранец
Как да поправя грешката си?
От 1 компютър играем с брат ми двамата,но аз натиснах за директно влизане и той не може да влезе в играта си.Как да влезе да играе? Много ми е сърдит!
-
- Маршал
Re: Как да поправя грешката си?
Четете, моля, правилата на играта:http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Rule
Ако сте двама и играете от 1 компютър, сте длъжни:
1.Да пишете на администрацията от игровата си поща с тема „Друга тема”, че играете с партньор и да посочите Вашето потребителско име.
2.Вашите игрови персонажи не бива да се засичат в играта. Забранено е да си взаимодействате: да влизате в общ клан, да се съюзявате, да се атакувате един друг, да провеждате обща атака, да си сътрудничите, да търгувате помежду си, да си препращате шпионски сведения и сведения от съгледвачи, да давате сведения за Вашите владения чрез картата и др. Вашият дневен лимит на атаки спрямо едни и същи владения е общ, т.е. не може да надвишава 2 атаки общо от двата акаунта.
Извинете, това за директно влизане не съм разбрал. Какво се случи?
Нека брат ви отвори играта в друг браузър и да влезе там със своя никнейм.
Ако сте двама и играете от 1 компютър, сте длъжни:
1.Да пишете на администрацията от игровата си поща с тема „Друга тема”, че играете с партньор и да посочите Вашето потребителско име.
2.Вашите игрови персонажи не бива да се засичат в играта. Забранено е да си взаимодействате: да влизате в общ клан, да се съюзявате, да се атакувате един друг, да провеждате обща атака, да си сътрудничите, да търгувате помежду си, да си препращате шпионски сведения и сведения от съгледвачи, да давате сведения за Вашите владения чрез картата и др. Вашият дневен лимит на атаки спрямо едни и същи владения е общ, т.е. не може да надвишава 2 атаки общо от двата акаунта.
Извинете, това за директно влизане не съм разбрал. Какво се случи?
Нека брат ви отвори играта в друг браузър и да влезе там със своя никнейм.