поканете владетел не работи както тряя !!!!!!!!!!!!!
регна се един мои фр от линка дет е даден в фб и не ми го отчете оправете си бъга моля
и даите един директен линк да го пратя и на хората в скупе !!!!!!!!! как да си го извадя от фб като сигорно пак няма го отчетееее
поканете владетел не работи както тряя !!!!!!!!!!!!!
-
- Новобранец
-
- Маршал
Re: поканете владетел не работи както тряя !!!!!!!!!!!!!
"Задача: поканете приятели да станат владетели и помогнете на петима от тях да подобрят Централната сграда до 5 ниво."
Дали поканеният от вас приятел изпълни това условие - тоест, разви централната сграда до 5 ниво?
Директен линк е даден в описанието на куеста.
Дали поканеният от вас приятел изпълни това условие - тоест, разви централната сграда до 5 ниво?
Директен линк е даден в описанието на куеста.
-
- Капитан
-
- Новобранец
И на мен не ми го отчете, дали проблема е че бях в тях от там му пратих линка. приехме и му показах основните неща. Вече има нивото но не го отчете и това си е.
-
- Маршал
Според условията на куеста, поканеният играч не бива да е запознат със света на играта.galiv написа:И на мен не ми го отчете, дали проблема е че бях в тях от там му пратих линка. приехме и му показах основните неща. Вече има нивото но не го отчете и това си е.
-
- Новобранец
Дефинирай моля понятието запознат със света. Пак казвам: бях в тях влязох във моя акаунт пратих. той се рагна. Обяснявах, напредна. Проблема е че от същото ИП е пратена поканата ли?
-
- Маршал
За съжаление, аз не мога да обясня по-подробно. Почти дословно цитирах описанието на куеста.galiv написа:Дефинирай моля понятието запознат със света. Пак казвам: бях в тях влязох във моя акаунт пратих. той се рагна. Обяснявах, напредна. Проблема е че от същото ИП е пратена поканата ли?
По-подробна информация влиза в условията на появлението и изпълнението на куестовете, които не се разглашават на играчите.
Само създателите на играта знаят всички подробности.
-
- Магистър
ЛОЛ ти сега направо се издаде че имаш мулти акаунтgaliv написа:Дефинирай моля понятието запознат със света. Пак казвам: бях в тях влязох във моя акаунт пратих. той се рагна. Обяснявах, напредна. Проблема е че от същото ИП е пратена поканата ли?

Естествено че това е проблема.
-
- Новобранец
Е да ама никъде не е обяснено това. И не мисля че е мулти - щяхме да сме блокирани ако системата го приема така. Както и да е трябва да се дообмисли тази задача. Нищо по нея не е пояснено. Новия играч на същия сървър ли трябва да се регне и т.н.