Е писна ми!
-
- Новобранец
Е писна ми!
Аре стига правете рокади на градовете като бесни, то бива бива ама прекалихте!!! Най готиното че тия който ги бия като касички вече са други и със затворени Порти, явно бързо се развивам и администрацията взима сериозни мерки да не реве после някой който е захлебил с много ЧъПъ. Хайде престанете че ставате смешни, може ад ви покажа логове и всичко, градове как изчезват и на тяхно място се появяват други или нищо.
- thecrown
- Оръженосец
Re: Е писна ми!
и правилно да ти кажа че чезнат за това се развиках и азInfernus написа:Аре стига правете рокади на градовете като бесни, то бива бива ама прекалихте!!! Най готиното че тия който ги бия като касички вече са други и със затворени Порти, явно бързо се развивам и администрацията взима сериозни мерки да не реве после някой който е захлебил с много ЧъПъ. Хайде престанете че ставате смешни, може ад ви покажа логове и всичко, градове как изчезват и на тяхно място се появяват други или нищо.
който не е активен да го трият. те това и правят хората
а колкото до тона ти не мисля че е редно да се отнасяш така с хората който се грижат да играеш добре
приятна игра
-
- Новобранец
Re: Е писна ми!
Батка, май не схвана явно си на твърди медикаменти. Значи ако само ги махаха щях да съм ОК от всякъде, но когато сменят един град с друг и новия вече му е захлопната портата, какво да си мисля ? Че ми мислят хубавото? ОК съм неактивните да се махнат... ама явно не си разбрал. Против съм да се подменят градове и то Неактивни, един неактивен с друг такъв. А тона, ми грижат се хората, а аз им плащам за това нали? Точно за да се грижат.thecrown написа:и правилно да ти кажа че чезнат за това се развиках и азInfernus написа:Аре стига правете рокади на градовете като бесни, то бива бива ама прекалихте!!! Най готиното че тия който ги бия като касички вече са други и със затворени Порти, явно бързо се развивам и администрацията взима сериозни мерки да не реве после някой който е захлебил с много ЧъПъ. Хайде престанете че ставате смешни, може ад ви покажа логове и всичко, градове как изчезват и на тяхно място се появяват други или нищо.
който не е активен да го трият. те това и правят хората
а колкото до тона ти не мисля че е редно да се отнасяш така с хората който се грижат да играеш добре
приятна игра
Приятна игра и на теб и силно се надявам да спрат рокадите.