Мерси
Виж колко играчи са с повече от една звезди - значи някак си се успява! Проблемът явно не е в играта, а в определени играчи, които не знаят как точно да се развиват и адаптират. От 200 и повече човека с повече от една звезда, само 2-3 не можете да разберете как се играе - само се замислете къде е проблемътisjakvo написа:сега от 300 000-400 000 ресурси на ден падам на 0, как точно предлагаш да правя нон-стоп войска в 2та ми града (днеска щях да вадя трети), да я храня (защото съм минус 600-700/час) да поддържам наука над 1000 /час. С по една (евентуална) руина на 2-3 дена няма теория да стане.
isjakvo написа:. Чета, че има бойни сървъри, в които това не е така, а и са по-бързи и имат край в обозримо бъдеще, бихте ли ми дали линк към някой от тях ?
Не зная къде го прочетохте това за бойните сървъри, но съветът ми е първо да преминете през Миньорски сървър, да придобиете опит и след това да се пробвате в боенisjakvo написа: Както и да е - намерих си боен сървър, ще го пробвам, приятен ви ден и игра
http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=67Trayan написа:Това е първият от поредица на кратки гайдове от администрацията, които имат за цел да улеснят игровия процес за тези, които играят My Lands за пръв път (а те са мнозинство) . Тук ще намерите отговори и на някои въпроси, които вече се появяваха във форума.
.
Ами явно нямаш представа как да се развиваш тук ... г-н "един от най-добрите играчи"isjakvo написа:Идеално знам как да се развивам, затова съм един от най-добрите играчи на травиан в БГ, а и не само в БГ, както и на почти всички подобни игри в които съм играл.
Как става ли - ами с адекватно развитие! Какво искаш да ти напиша минута по минута коя сграда, коя наука и колко армия се прави ли? Знаеш, че няма как да стане товаisjakvo написа:Имам чувството че комуникирам с бавноразвиващи сиЕдно и също нещо говорите, без нищо да кажете всъщност, как по-точно става това ?
Освен с нищо не правене няколко месеца.
isjakvo написа:Имам чувството че комуникирам с бавноразвиващи сиЕдно и също нещо говорите, без нищо да кажете всъщност, как по-точно става това ?
Освен с нищо не правене няколко месеца. Идеално знам как да се развивам, затова съм един от най-добрите играчи на травиан в БГ, а и не само в БГ, както и на почти всички подобни игри в които съм играл. Интересуваха ме някои тотално алогични неща тук, защото играта много ми хареса, реших че не може да са така, защото съм нов и не разбирах всичко - затова и питам, но явно не е така. Както и да е - намерих си боен сървър, ще го пробвам, приятен ви ден и игра
не мисля че си прав само при положение че играеш без да плащаш(безплатно) в тоя случай ще се съглася с Вас.Illidan написа:Играта е изключително балансирана - не съм виждал толкова умело направен баланс в никоя друга игра /и он-лайн и оф-лайн/ - баланс във всяко едно отношение - раси, платено-безплатно, по-късно започване и т.н. Всеки един детайл е измислен перфектно. Просто трябва да се играе! А който иска нека да си мишкува на една звезда и да си мисли, че така е по-добре
Еми безплатно играя брат! Ти да не би мислиш, че мошеш да изкарваш пари от игра - много наивно? /може би първите 10-15 може и да могат да направят по някоя стотинка, но е много наивно да се мисли, че от такава игра се изкарват пари/ Замисли се - ако се изкарваха пари, дали тази игра щеше да съществува? Собствениците нале трябва 1/да изкарват пари да я поддържат и 2/и да докарат някой лев отгоре - това с изкарването на пари е само за зарибявка на балъци - то така е направено, че няма как да изкараш пари /не виждаш ли, че ако случайно си понаправил армия и развитие, от където да изкарваш вече пари и ще ти пуснат 2-3 руини да те смажатthecrown написа:не мисля че си прав само при положение че играеш без да плащаш(безплатно) в тоя случай ще се съглася с Вас.Illidan написа:Играта е изключително балансирана - не съм виждал толкова умело направен баланс в никоя друга игра /и он-лайн и оф-лайн/ - баланс във всяко едно отношение - раси, платено-безплатно, по-късно започване и т.н. Всеки един детайл е измислен перфектно. Просто трябва да се играе! А който иска нека да си мишкува на една звезда и да си мисли, че така е по-добре
но който си плаща мога да ви уверя че скоро няма да излязе на нулата или на печалба.
когато почнете да вкарвайвате тогава правете толкова смели изказвания
приятна игра
Грешите. В играта действително работи възможност за изтегляне на пари - можете да попитате играчи, които имат опит в други езикови версии. Можете също да отворите някоя друга езикова версия на играта и да видите значката "Изтеглено от играчите" (в горния десен ъгъл на началната страница). След определено време тя ще се появи и на българската страница.Illidan написа:Еми безплатно играя брат! Ти да не би мислиш, че мошеш да изкарваш пари от игра - много наивно? /може би първите 10-15 може и да могат да направят по някоя стотинка, но е много наивно да се мисли, че от такава игра се изкарват пари/ Замисли се - ако се изкарваха пари, дали тази игра щеше да съществува? Собствениците нале трябва 1/да изкарват пари да я поддържат и 2/и да докарат някой лев отгоре - това с изкарването на пари е само за зарибявка на балъци - то така е направено, че няма как да изкараш пари /не виждаш ли, че ако случайно си понаправил армия и развитие, от където да изкарваш вече пари и ще ти пуснат 2-3 руини да те смажат/. Иначе играта е много добра /както вече казах, според мен и добре балансирана/, но е балъшко да си мислиш, че не собствениците, а ти ще изкарваш пари
Играй за удоволствие! Ако беше по-евтина и аз щях да вкарвам по някой лев - все пак за всяко удоволствие се плаща, но при тази скъпотия ...
Illidan написа: Еми безплатно играя брат! Ти да не би мислиш, че мошеш да изкарваш пари от игра - много наивно? /може би първите 10-15 може и да могат да направят по някоя стотинка, но е много наивно да се мисли, че от такава игра се изкарват пари/ Замисли се - ако се изкарваха пари, дали тази игра щеше да съществува? Собствениците нале трябва 1/да изкарват пари да я поддържат и 2/и да докарат някой лев отгоре - това с изкарването на пари е само за зарибявка на балъци - то така е направено, че няма как да изкараш пари /не виждаш ли, че ако случайно си понаправил армия и развитие, от където да изкарваш вече пари и ще ти пуснат 2-3 руини да те смажат/. Иначе играта е много добра /както вече казах, според мен и добре балансирана/, но е балъшко да си мислиш, че не собствениците, а ти ще изкарваш пари
Играй за удоволствие! Ако беше по-евтина и аз щях да вкарвам по някой лев - все пак за всяко удоволствие се плаща, но при тази скъпотия ...
200 лева са за 24/7 на един сървър, а не за 3 часа пич /по мои изчисления поне/ulio написа:хахаха, никой не е казал че трябва да се препитаваш с игране на My Lands![]()
И все пак 200 лева за има няма 3 часа на ден игра са си супер доход
Няма как да са много повече, защото не можеш да правиш до безкрай градове - макс 5 града, т.е. имаш някакъв лимит на развитие, след който няма как да се развиваш повече. От тук и армията е лимитирана - ще свършат жилищата и парите за издръжка в един момент /колкото и злато и други ресурси да си набавяш за издръжка, идва момент, в който няма как да продължиш да правиш армия .../. От тук и атаките към руини и всичко останало ... Като се стигне до това максимално ниво на развитие ще правиш по 200-300 лева макс на месец /по мои изчисления - може пък да греша, де да знам .../ ... друг е въпросът, че за да стигнеш това ниво трябва да си набил поне 200-300 лева в перли /за да стигнеш за 2-4 месеца/ или поне 100 лева /за двойно повече време/ и да си цъкаш по минимум 10-12 часа + поне по 1 час по време на сън /т.е. да си навиваш часовник посред нощ, за да цъкнеш едно-друго/ ... И накрая си 200-300 лева/на месец напред /след 2-3 месеца, през които да кажем си на 0/, докато не рестартират /предполагам/ след още 6-7 месеца ... и така ... Средногодишно макс 2-3 хиляди срещу нонстоп игра и с недоспиване ...didko1970 написа:Ясно е че с 3ч няма да стане...
Трябва си сериозна игра,а не само рефрешване и копане
А дали са 200-300лв. си е дето се казва божа работа....много фактори влияят
Може и много повече,а и много по-малко
А за теб щом 200-300кинта не са пари мога само да ти завиждам благородно