Навици на герои?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Illidan
Магистър

Навици на герои?

#1 Мнение от Illidan »

Щракам на едно поле, за да изпратя проучване и ми пише: Навик на другия герой +250% /отнася се за продължителността на мисията/ и ми дава време за отиване и връщане на проучването +250% от нормалното /т.е., ако нормално до там е 2 часа в посока, ми дава 7 часа в посока/.

Може ли малко разяснение какво се е случило на това поле и как става? Ясно е, че е нещо свързано с герой и с навици, но ми е интересно как на празно поле се получава този ефект /а на съседното го няма - времето на похода там си е нормално/? И още нещо - има ли някаква допълнителна "благинка" там, ако пусна проучване, т.е. някой се опитва да ме откаже да го проуча, увеличавайки ми времето, или /да не би някой да "крие" солено езеро там, или руини някакви на рандом са "омагьосали" полето/ - какви са възможните опции?

/малко дълго стана, но надявам се добре съ описал обстановката :) /
ulio
Оръженосец

Re: Навици на герои?

#2 Мнение от ulio »

Ето ти отговора в друга тема: http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=260
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”