Аукцион

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
LordKein
Капитан

Аукцион

#1 Мнение от LordKein »

Така без да искам натиснах на аукционна и сега надали ще мога да платя, има ли някакъв начин да си отблокирам аукциона, като минат 48 часа. Готов съм да си платя в перли за да си отблокирам аукциона, но физически няма как за два дена да събера толкова злато :?
OhLaLa
Оръженосец

Re: Аукцион

#2 Мнение от OhLaLa »

Все някой ще наддаде. Там са такива хиени...нормален играч трудно може да се вреди да купи според мен :(
LordKein
Капитан

#3 Мнение от LordKein »

да ама не се намери да наддаде :(
така че въпроса ми стои отворен
didko1970
Магистър

#4 Мнение от didko1970 »

честито....седмица без аукцион
и защо не си гледате развитието,ами се огледахте в аукциона
Последно промяна от didko1970 на 21 Ное 2012, 17:49, променено общо 1 път.
LordKein
Капитан

#5 Мнение от LordKein »

еми пуста краста, ама ако това е наказанието една седмица без аукцион няма да умра. Благодаря за инфото
Аватар
ramidora
Магистър

#6 Мнение от ramidora »

Бъдете внимателни в наддаването си и преценете добре възможностите си защото ...
Ако не платите своята ставка до 48 часа , достъпът до Аукциона остава затворен за Вас за 7 дни.
Ако в следващите 30 дни извършите повторно нарушение, ще останете без достъп за още 30 дни.
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”