Аукцион
-
- Капитан
Аукцион
Така без да искам натиснах на аукционна и сега надали ще мога да платя, има ли някакъв начин да си отблокирам аукциона, като минат 48 часа. Готов съм да си платя в перли за да си отблокирам аукциона, но физически няма как за два дена да събера толкова злато 

-
- Оръженосец
Re: Аукцион
Все някой ще наддаде. Там са такива хиени...нормален играч трудно може да се вреди да купи според мен 

-
- Капитан
да ама не се намери да наддаде
така че въпроса ми стои отворен

така че въпроса ми стои отворен
-
- Магистър
честито....седмица без аукцион
и защо не си гледате развитието,ами се огледахте в аукциона
и защо не си гледате развитието,ами се огледахте в аукциона
Последно промяна от didko1970 на 21 Ное 2012, 17:49, променено общо 1 път.
-
- Капитан
еми пуста краста, ама ако това е наказанието една седмица без аукцион няма да умра. Благодаря за инфото
- ramidora
- Магистър
Бъдете внимателни в наддаването си и преценете добре възможностите си защото ...
Ако не платите своята ставка до 48 часа , достъпът до Аукциона остава затворен за Вас за 7 дни.
Ако в следващите 30 дни извършите повторно нарушение, ще останете без достъп за още 30 дни.
Ако не платите своята ставка до 48 часа , достъпът до Аукциона остава затворен за Вас за 7 дни.
Ако в следващите 30 дни извършите повторно нарушение, ще останете без достъп за още 30 дни.
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч