как да строя згради в рудника не ми дава ?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
RusinoV
Новобранец

как да строя згради в рудника не ми дава ?

#1 Мнение от RusinoV »

взел съм рудник и си седи както си бе6е и преди да го взема за желязо е и само търговци мои да пускам от колибката пак гледам на една снимка в ецикопедията може се строи нз как
Illidan
Магистър

Re: как да строя згради в рудника не ми дава ?

#2 Мнение от Illidan »

Да не би да си завзел мина, а не рудник? Я виж по-хубаво!
RusinoV
Новобранец

#3 Мнение от RusinoV »

рудник е
ben0v
Оръженосец

#4 Мнение от ben0v »

RusinoV написа:рудник е
Това което описваш е Открит Рудник, в него можеш да поръчваш само търговци, а строежите са в Рудниците (малко е объркващо) ;)
Аватар
ramidora
Магистър

#5 Мнение от ramidora »

Рудник
Подобно на градовете, в тях има свободни парцели, върху които можете да строите сгради. Някои сгради не могат да се строят в Рудниците, някои, напротив, могат да се строят само в тях.

Открит рудник -
Златна жила -
Кариера -

Кариерата, Откритият рудник и Златната жила са разположени под земята, играят се по един и същи начин и затова могат да се обединят под общото име Мини.

В Мината не можете да строите сгради. Първоначално тя има само Централна сграда и Изоставена търговска гилдия. За да извозвате ресурси от Мината, трябва да изпратите търговец в Изоставената търговска гилдия. В случай, че Ви трябват повече търговци, трябва да подобрите сградата до съответното ниво, което не може да е по-високо от 7.
mini.jpg
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”