горяща столица на картата?
- Perco
- Капитан
горяща столица на картата?
Защо на didko1970 му гори столицата?
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
- ramidora
- Магистър
Re: горяща столица на картата?
Ще опитам да го обясня за да не се почувствате изненадани след време
Както всички забелязахте, по картата има вид неутрални владения, които се наричат Руини
Руините притежават армия от чудовища, нейният приръст и вид юнити се определят от нивото и.
Руините могат да атакуват само играчи от тяхното ниво
Когато придобиете звание Сюзерен, Вас могат да Ви атакуват още един вид руини " Агресивни "
Агресивните руини имат много по- голям приръст на чудовища и ... притежават герой
Героите на Агресивни руини са от 25-то ниво нагоре , екипировката им включва комплект артефакти и имат развити навици
Няма да се опитам да Ви подведа ... битката с такъв вид руина не е никак лесна и горящите градове по картата няма да са никак малко
Имайте предвид, че когато такава руина атакува владенията Ви, тя има качеството да прогони от битката 90% от вашата армия, да намали атаката Ви с 50% и защитата с -25
Ако, Агресивна руина атакува Ваше владение и Ви победи ... (според развитите навици, които притежава)
В резултат на Вашето поражение , героя на Агресивната руина ще отправи към Вашето владение различни видове заклинания (за определен брой дни )
Едно от честите заклинания е " Пожар "
Това заклинание, не само прекратява добива на дърво, но и започвате да губите от този ресурс по 10 000/час
И разбира се ... във владението Ви избухва пожар
Както всички забелязахте, по картата има вид неутрални владения, които се наричат Руини
Руините притежават армия от чудовища, нейният приръст и вид юнити се определят от нивото и.
Руините могат да атакуват само играчи от тяхното ниво
Когато придобиете звание Сюзерен, Вас могат да Ви атакуват още един вид руини " Агресивни "
Агресивните руини имат много по- голям приръст на чудовища и ... притежават герой
Героите на Агресивни руини са от 25-то ниво нагоре , екипировката им включва комплект артефакти и имат развити навици
Няма да се опитам да Ви подведа ... битката с такъв вид руина не е никак лесна и горящите градове по картата няма да са никак малко
Имайте предвид, че когато такава руина атакува владенията Ви, тя има качеството да прогони от битката 90% от вашата армия, да намали атаката Ви с 50% и защитата с -25
Ако, Агресивна руина атакува Ваше владение и Ви победи ... (според развитите навици, които притежава)
В резултат на Вашето поражение , героя на Агресивната руина ще отправи към Вашето владение различни видове заклинания (за определен брой дни )
Едно от честите заклинания е " Пожар "
Това заклинание, не само прекратява добива на дърво, но и започвате да губите от този ресурс по 10 000/час
И разбира се ... във владението Ви избухва пожар
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
- thecrown
- Оръженосец
ако склада е опразнен от дървото и полетата за добив са спрели работа колко време ще трае пожара?
-
- Магистър
Perco написа:Защо на didko1970 му гори столицата?
Играх си с кибрит

-
- Оръженосец
Да така е пожара трае 24ч ако не греша 

-
- Оръженосец
Не са ли 50% максималното което може да се прогони като армия? Поне на артефактите пише 50% и не се сумира с други подобни или аз греша в тълкуването?ramidora написа: тя има качеството да прогони от битката 90% от вашата армия
- ramidora
- Магистър
Моля Ви...четете малко по- внимателно написанотоXePyBuM написа:Не са ли 50% максималното което може да се прогони като армия? Поне на артефактите пише 50% и не се сумира с други подобни или аз греша в тълкуването?ramidora написа: тя има качеството да прогони от битката 90% от вашата армия
Аз обяснявам за качествата, които притежават всички Агресивните руини
А Вие, за ефекти на артефакти
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Оръженосец
е малко е тъпо с артефакт само до 50%а някаква си руина да маха 90% пффф
Както и да е...Да не се нервираме за глупости
Това е само игра!
Както и да е...Да не се нервираме за глупости

-
- Новобранец
Да, ето как изглежда агресивна руина от пето ниво:

-
- Оръженосец
Хаха, лудница, и дава само 15 ЧП. Кой ли лудяга ще тръгне да я бие?
-
- Оръженосец
аз
къде има да атакувам
къде има да атакувам
- Perco
- Капитан
40 05 44 някой да ме светне за това заклинание.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
-
- Магистър
чумата го е налегнала...пак от някоя агресорка
-
- Оръженосец
бихте ли ми помогнали защото до моето кралство има руина 5 ниво
-
- Магистър
АХАХАХАХАdidko1970 написа:Perco написа:Защо на didko1970 му гори столицата?
Играх си с кибрит

-
- Магистър
какво да ти помагаме бре човек ! Не четеш ли Рамидора какво ви пише .. не знам и тя за какво се хаби ;/ludiq9 написа:бихте ли ми помогнали защото до моето кралство има руина 5 ниво
1во звание си(оръженосец) , не може да те напада!
-
- Новобранец
22.9.50 някои да я претрепе ако може че скоро ще ме подпали,на мене не ми по силите