Кода на честа да не важи за разбунтували се владения.
-
- Новобранец
Кода на честа да не важи за разбунтували се владения.
Забраната за атака на на играч с по-нико звание да отпада, ако атакувания град е изоставен, населението се е разбунтувало и отворило портата и няма защитаващ гарнизон. При тези условия не виждам причина за забраната. Няма битка, на отказалия се противник му е все едно кой ще му ограби ресурсите, а наскоро произведените капитани няма да се окажат в "продоволствена криза". Няма кой да обереш, равностойните ти по звание са пазени от древните, както и ти, намерените руини от второ ниво са прекалено добре населени. Откриваш си грешките, които си направил ама за поправка е късно.
- Sleepy
- Новобранец
- Обратна връзка:
Re: Кода на честа да не важи за разбунтували се владения.
еми така е :Д
Аз пиша на кирилица,
Защото съм горд,
Че имаме собствена азбука !!!
Защото съм горд,
Че имаме собствена азбука !!!
-
- Оръженосец
Това е логично. Не знам защо след повече от година на съществуването на играта не е направено. Сигурно има някаква причина, не вярвам да си единственият който го е предложил.
- RandAlTor
- Новобранец
Не можеш да ги нападаш,защото е миньорски сървар. На бойния може. Ако го променят това правило ще стане такова охранване на всички играчи най-вече на по-развитети,че ще наруши баланса на самата игра и развитието в нея.
Смъртта е по-лека от перце, а дългът е по-тежък от планина.
-
- Магистър
кой те излъга,че в бойния може да се нападат неактивни от всички
- RandAlTor
- Новобранец
Явно не съм бил достатъчно ясен,а ти или не знаеш или просто се заяждаш,че в бойния всички модат да нападат с 1ниво по-слаби от тях играчи и руини.
-
- Магистър
едно ниво по-слаби не прави = грабене на неактивни от всички
- RandAlTor
- Новобранец
Дидко изумен съм от логиката ти. Няма по-голямо откритие!
- ramidora
- Магистър
Младежо ... когато Дидко е играл в бойни сървъри, Вие със сигурност още не сте знаел за съществуването на тази играRandAlTor написа:Явно не съм бил достатъчно ясен,а ти или не знаеш или просто се заяждаш,че в бойния всички модат да нападат с 1ниво по-слаби от тях играчи и руини.
И когато играч с опит Ви прави забележка, съобразете се с това, може да е само във Ваша полза
Да, в боен сървър могат да се атакуват играчи "- 1 звание"
Което не означава :
И в боен сървър играч със звание "сюзерен" (примерно) НЕ може да атакува изоставен град на играч със звание "оръженосец"RandAlTor написа:Не можеш да ги нападаш,защото е миньорски сървар. На бойния може.
Подкрепям това предложениеBedenTaz написа:Забраната за атака на на играч с по-нико звание да отпада, ако атакувания град е изоставен, населението се е разбунтувало и отворило портата и няма защитаващ гарнизон.
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч