драснах, но само един редjunglegirl написа:много покани изпратих без резултат, ако някой има нужда от мен , да драсне 2 реда
as imam nujdajunglegirl написа:много покани изпратих без резултат, ако някой има нужда от мен , да пише ЛС
imam nujda ot sajuznik a i sam nova o6te ne razbiram igratailiqna написа:as imam nujdajunglegirl написа:много покани изпратих без резултат, ако някой има нужда от мен , да пише ЛС
ами щом развия утре дишломацията можем да станем приятел4ета и съюзнициjunglegirl написа:ами едничко ми трябва светло елфче или рицарче![]()
de4koo написа:ами щом развия утре дишломацията можем да станем приятел4ета и съюзнициjunglegirl написа:ами едничко ми трябва светло елфче или рицарче![]()
аз съм още малко рицарче
в дипломатическия пишеш имеde4koo написа:e to ok ami dai kordinati 4e kade i kak da te tyrsq
координатите на даден играч се намират много лесно, просто натисни купата горе в ляво и после напиши ника на играча и ти излиза къде се намираde4koo написа:e to ok ami dai kordinati 4e kade i kak da te tyrsq
ami gotovo ve4e imash pokana za syuzjunglegirl написа:в дипломатическия пишеш имеde4koo написа:e to ok ami dai kordinati 4e kade i kak da te tyrsq
Там е работата, че аз го питам ,а той е в медийно затъмнениеdidko1970 написа:като за начало няма ли да питаш съюзника си дали иска да нападнете някой![]()
а заместника замества- ако те няма може примерно да ти поръча армия,като види че не строиш
намерих сиdidko1970 написа:май ти трябва нов съюзник
Без неговото съгласие не може да стане. Трябва да се присъедини към вашето нападение, за това има отделна мисия, която се нарича Съвместна атака, ето и статията за нея:vili4 написа:Там е работата, че аз го питам ,а той е в медийно затъмнениеЗатова попитах, дали става без негово съгласие
![]()
![]()
Точно същия ме е поканил за заместник, но пак не мога без да питам