prascho - архируина 04.Октомври 2023г.

Теми в този раздел могат да създават само тези играчи, които публикуват своя разказ за събаряне на архируината
Заключено
Съобщение
Автор
prascho
Новобранец

prascho - архируина 04.Октомври 2023г.

#1 Мнение от prascho »

Вече повече от 10 години играя тази игра. Първо в единия сървър , после в другия. Децата се родиха и израснаха, гледайки играта постоянно отворена на монитора. За цялото това време съм виждал само некролози на архируина в таверната, но никога архируина на живо.
Надявал съм се да се окаже в полетата около мен през всичките тези години, но съм се чудел дали ще я открия и победя пръв, при положение,че покрай подземните турнири много хора проучват полетата.В тази вечер на 4 Октомври, бях решил да дам почивка на войските и на себе си. Дори не ги бях пратил да бият някой саркофаг, докато си почивам. И това се оказа голям късмет , защото бяха в готовност да тръгнат веднага в атака към архируината. Не съм обръщал внимание с какви войски другите владетели бият архируини и за мен се оказа изненада,че не виждах точният брой на войските в руината при шпионажа. Имах активни доста заклинания. Направих и някои грешки, като активирах "Доминиране върху монстри", след като бях тръгнал в атака и това не ми помогна по никакъв начин в битката. Тези 19 минути, които смелите демонски войски пътуваха към архируината ми се видяха цяла вечност. Безброй пъти проверих дали всичко е наред. Дали заклинанията няма да са изтекли в момента на атака. Дали няма атаки от други владетели към архируината.В крайна сметка войските показаха смелост в боя и се завърнаха със слава във владенията.

Ето част от разказа на големият герой Елиилас за подвига:
"В мрака на нощта се разрази буря, силна и жестока, подобно на бушуващ адски океан. Светът се прокъса, като се разтресе в най-мрачните си дълбини, предвещавайки началото на съдбовната битка между демони и чудовища. Влажната и тежка атмосфера се надигна, изпълнила се с мистични светлини, които озариха облаци от прах и пепел.

От тъмнината изплуваха демоните, напрегнали нечовешките си сили. Те бяха облечени в черни бляскави доспехи, отразяващи звездите на нощта, и с черни крила, тъмни като най-мрачните измерения на бездната. Очите им пламтяха от пожарния гняв на бездната, а като стълбове от огън се вдигнаха в небето, издавайки ревове, които сриваха сърцето на всички същества в околността.

Срещу тях стояха чудовищата, изградени от кошмарно съчетание на плът и злост. Техните брони и тела бяха изсечени с ръбове и оръжия, имитиращи хаоса и деструкцията на света. Очите им бяха мрачни и безжизнени, но усещаше се страховитата им решимост да се борят до последния дъх.

Сражението започна със свирепост и агресия, като един удар на демонските мечове се спусна и удари земята със страшна сила, изпращайки смъртно послание на чудовищата . Небето се затъмни от пламтящите атаки на демоните, които пресичаха нощта като метеорни дъждове.

Демоните се превърнаха в огнени смъртни машини, съчетавайки сили и стратегии, за да справят с безмилостната чудовищна армия. С блясъка на мечовете и огнените стълбове от черни магии те изправиха своята стена пред вълните на хаос и разрушение.

След много часове на безмилостна битка, демоните най-сетне постигнаха победата. Чудовищата се повалиха като сенки пред мощта на черните крила и величеството на демонските сили. Когато последното чудовище падна, земята задрънча от победната еуфория на демоните.

Със своята победа, демоните събраха 40548 черни перли от труповете на съперниците си, бляскащи като събирани съкровища на мрака. Победата бе тежка и остави следи на демоните, но те знаеха, че това бе пътят към техния най-сетне заслужен триумф в мрака на ада."

Някои основни моменти от изживяването:

Невероятно, но факт - очите не ме лъжат.Докладът показва архируина:
Capture1.JPG
Елиилас, готов за бой с дивите чудовища за сладката награда:
Capture2.JPG
Победата е факт:
Capture3.JPG
Доста войски се ужасиха при вида на противника.....
Capture4.JPG
.... Но въпреки това, безстрашните, които остана на бойното поле, донесоха победата:
Capture5.JPG
Тази нощ демонските войски спечелиха сладка победа над врагът:
Capture6.JPG
Последно промяна от prascho на 06 Окт 2023, 16:37, променено общо 3 пъти.
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

Re: prascho - архируина 04.Октомври 2023г.

#2 Мнение от darko428 »

Моля, преработете текста - добавете повече яркост към събитията, покажете се като писател!
prascho
Новобранец

#3 Мнение от prascho »

Промених го и добавих разказа на героят, удържал победата над архируината
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

#4 Мнение от darko428 »

Наградата беше издадена.
Честито.
Заключено

Обратно към “Разкази за великия подвиг - събаряне на архируината!”